Assassin's Creed Odyssey

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Klaboor »

Ano Per ma pravdu, pustal som to trikrat a stale ine hodnoty :D Mal som to na 1920x1200 tiez.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl
Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4573
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Reputácia: 15
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa kllr007 »

Tak choďte do nejakého veľkého mesta s veľa NPC atď a uvidíte či brzdí CPU.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Nvidia RTX 3060Ti 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

zas sa mi stava,ako v podobnych hrach,ze ked len tak bludim a nejdem po hlavnej pribehove linii,tak mam zrazu 30 vedlajsich questov..idem urobit nejaky,ten ma zavedie do novej lokacie,tam sa nabalia dalsie questy :D
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4573
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Reputácia: 15
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa kllr007 »

No tieto nové AC sú v tomto dosť overwhelming. Origins some Mal príbeh prejdený, level 35 a side questiov plnú mapu + pár veľkých časti mapy ani neodkrytych - nikdy som tam nebol.
Popravde časom mi to začalo Liešťany na nervy strane veľa otáznikov / questikov ktoré sú stereotypné a je ich zbytočne veľa.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Nvidia RTX 3060Ti 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

tie otazniky by som mal najradsej prec..neviem ako ich vypnut
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Mma problem s jednym kultistom.Podla napovedy vlastni kamenolom v Itake. Nasiel som tam velky mramorovy lom,ale nejka mi to nepomohlo. Je na Itake iny lom ? Lietal som tam snad hodinu s orlom ponad a nezachytil som ziadny iny
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 611
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Pini »

Nemyslis Attika ,Silver mine/mountain ?
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

to je kde asi ? nechem si to googlit
edit:uz som to nasiel,diky
edit2: prehladal som celu atiku ale kultirstu som neobjavil..pozeral som video a ma mi pomoct quest ,ktry ale na mape nevidim..splnil som snad 20 vedlajsich,nastenkovych questov a nic :cry:
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 611
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Pini »

Ktory kultista to je presne ? daj screen/meno
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

zistujem,ze zrejme musim poskocit v pribehu,aby sa vobec zacali objavovat indicie na kultistov..
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2935
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa GASPi »

Tak musim povedat, ze po dlheeej dobe hra, ktora ma pohltila a priputala k monitoru, len skoda, ze nie je uz tolko casu na hranie.
Po necelych 2 tyzdnoch zatial odohranych 30h (lvl 29), som velmi nadseny a prekvapeny. AS som skusal tusim len jednotku, ale teda toto je uz niekde inde.
Ako bolo uz spominane - nadherny svet/atmosfera, grafika, zivy svet, rozlahlost, zaujimavy pribeh ...samozrejme treba ist cestou "exploration mode".
Na 1440p uz vcelku narocne aj pre GPU a toboz CPU :(.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5128
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Reputácia: 1
Bydlisko: Prešov(36)

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa stefan222 »

ja som uneseny z tej hry tiez
origins som presiel a tiez asi polka mapy ani neodkryta a uz ma to ani nebavilo ist dalej ale toto je ina sajba.
inac mastim za zenu a kebyze idem za muza tak deimos je zena? ze sa to len otoci? dal som to susedovi kusa na vyskusanie a cakam normane keyd donesie a rezem dalej, za mna super hra co sa priblizila witcher3
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc
Používateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2935
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa GASPi »

Pravdepodobne ano, len pozor na SPOILERY!
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM
Tibor86
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 151
Dátum registrácie: Po 20. Aug, 2018, 14:27
Reputácia: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa Tibor86 »

Ktory je najlepsi graphics mod ? Hrajem to na 4K vsetko ultra ... i7 4790K s GTX 1080, je to hratelne, i ked miestami zaplava obraz.. ale ta grafika no to je pecka. Chcem skusit graphics mod, pak to vyzera fakt poriti ale obavam sa gtx 1080 to s modom nepotiahne na 4K ale na FHD by mohla.
Rezeň 7 5800X, Asus Rog X570-E Gaming, Corsair 32GB 3600 CL18 RGB, Asus TUF RTX 3090 + Asus TUF 3080, Asus Rog 1000W PSU, 2xSSD 256GB + M2 SSD 1TB Samsung + 2TB HDD
Používateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1578
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13
Reputácia: 6

Re: Assassin's Creed Odyssey

Príspevok od používateľa SKiLEX »

To prasa bolo riadny zaberak :D

Po druhej smrti som sa na to vykaslal a nalakal tak dvoch lovcov odmien aby sa s nim zacali masakrovat a ja som mu potom dal uz len posledny vystrel :D

+ Tych dvoch skopol z utesu edte
Kdo nic neprovedl, nemá se čeho bát!

Návrat na "Hry a problémy s nimi"