Forza Horizon 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10745
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 06. Okt, 2018, 12:03

Tak je tam x veci ktore hnevaju konkretnych hracov. Mna napr serie ze nepouzivaju podstatne lepsie zvukove stopy z forzy motorsport. Je to uplna malickost ale pre mna je to megadolezite nakolko na tom zvuku lipnem a je to pre mna velmi dolezite. MP by som sa nebal, oni to pofixuji, staci nechat feedack ved oni sa o svoje hry staraju

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1863
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 06. Okt, 2018, 12:51

staraju ? ved FH3 mala tiez gameplay problemy a to neriesia. Maximalne vyladia technicku cast ale nejake zasadne zmeny necakam.
Niesu to problemy konkrétnych hracov - ved uplne dokafrali cely MP. Ja nechcem team adventure. Preco by som ja mal byt zodpovedny za nejakých jackassov ktory su v mojom tyme absolutne neschopny ? Pochopim keby to pridali popri zachovani minulého modu. Ale nahradit bez moznosti vyberu ? wtf

A co sa technických veci tyka, kriste ked som videl tie tiene - ako je mozne ze tento problem z FH3 je aj tu ? O to viac ked tato krajina ma viac stromov a pod ? Ked svieti slnko tak tiene stromov a vsetkeho sa kazdych 30 sekund - minutu posunu sekavo. Proste poskocia o par cm. je to rusive jak fras. Nechapem preco v tom ich "novom genialnom lighting engine" je toto., Nemohli nechat refresh kazdych povedzme 5 minut s tym ze by siel plynulo ? Rovnako to zvladol Fallout4 kde sa proste posunu o viac a plynulo, neni to take rusive ako ked ti zrazu pol obrazovky pred ocami kazu minutu poskakuje.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20144
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa dexterav » So 06. Okt, 2018, 12:58

lebo rovnaký engine má rovnaké problémi :D
hlavne dokonca aj ked to opravia v staršej verzii ironicky to nemusia opraviť v novej
napr NFS Shift2 trpel rovnakým bugom ako Pcars1 a spočiatku presne tým istým bugom trpela aj PC2 :D
a tam to nakoniec opravili a to pritom Shift je starý 8 rokov :D
čo som videl má FH4 hlavne pestrejšie a žiarivejšie farbičky ale podstané veci zase až tak nezmenili

ono zase sme pritom že za to pýtajú aj 100e a výde to plné neskutočných a niekedy aj prastarých bugov a nie že sa o to starajú ale proste verejný test za E
ale to je dnes už problém všeobecný :(
Naposledy upravil/-a dexterav v So 06. Okt, 2018, 19:54, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10745
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 06. Okt, 2018, 19:38

tie tene som si vsimol aj ja, som to bral tak ze vsak den plynie nie:D ale hej je to riadne rusive vlastne ale len ak stojim a cumim na to, mas pravdu je to blbost ved neexistuje aby sa to nedalo spravit plynulo. Ono vela tych "negativ" je urcite dan za scale ktory ta hra ponuka, nic ako vsemocny engine neexistuje a jednoducho vzdy sa musi ist o kompromis. toto plati pre cele devops pri kazdej hre alebo sw developmente...

Ja ku MP nemam konkretne vyhrady, akoze asi to beries o dost viac Hardcore ako ja, co je podla tvojich vyjadreni dost jasne kedze mne nic z toho co si uviedol vôbec neprekaza, ale nie kazdy je hardcore MP hrac. Osobne si skor rad pojazdim s ludmi na ulici nekompetetivne, potrubim pozdravim zajazdime v tandeme, alebo skor ten SP pučim a farmim auta do zbierky. Toto ma na forze asi bavi najviac. Zacal som aj masivne experimentovat s fakt vymakanym tuningom (nie upravami ale s nastavovanim vozidla po upravach) a akoze take veci sa tam daju spravit ze dovidenia. Uplne mi odletela capica, spravil som si dva uplne identicke golfy co do osadenia komponentov a len nastaveniami som z nich spravil totalne odlisne vozidla, uplne ze wow.

Kazdy tu hru hra trocha inak, ine od nej ocakava, neda sa generalizovat si myslim, tak ako vzdy. Ale jasne ak ta tam seru taketo zakladne veci, je to velmi smutne a plne rozumiem tvojmu postoju. Co sa tyka kvality tych zvukov, aj na forza forach najdes komunitu kde ludia pindaju jak chore vrany na to ze preco preboha nepouziju podstatne kvalitne zvuky z motorsportu, akoze ak si zapojis kvalitnu zostavu je to nebe a dudy rozdiel, a sice aj horizon ma, opat voci konkurencii skvele zvuky, motorsport je v tomto na mile inde....
Ale zasa, asi sa to neda vsetko narvat do tak velkej hry a priority su inde, zato ak mas okruhovu vec vies sa sustredit aj na taketo veci. Zasa ten kompromis no..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1863
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 06. Okt, 2018, 20:01

No tie zvuky už nechápem úplne však súbory k dispozícii majú, hra má 65GB keby mala aj o 10 viac to by nebol rozdiel.
A o tomto hovorím, takéto základné chyby ktoré by vedeli fixnut na kolene behom víkendu a pritom dosť podstatnú časť hráčov od hry priam odrádzajú
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10745
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 06. Okt, 2018, 20:16

mozno by to potom napr padal vykon na starych konzolach kto vie... a ak si mas vybrat ako developer ci budes mat top zvuky alebo stable fps, volis stable fps. Ono to vôbec nemusi byt take jednoduche ze hra by mala o 10GB viac. Tam sa mozno pouziva ina technologia.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20144
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 07. Okt, 2018, 10:52

zase neverím že je taký veliký problém to proste podstrčiť aspoň na pc
kedže tam je aj tak určite viac rozdielov, nikdy to neni len tak že kompliácia na pc bez úprav...
a za tie prachy to je prvá vec a za druhé modery všeobecne ukazujú že je to často až smiešne jednoduché(pre ľudí znalých) len to treba spraviť
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1863
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 07. Okt, 2018, 10:54

tak tak.
btw pre non-ENG ludi:
A menšia rada pre Slovakov ,pokial mate Slovensky microsoft učet (tak hra v angličtine) je taky malí trik ako si tam šupnut čestinu ... treba ist do nastavený tam najst cas a jazyk a kliknut na Miestne a jazykove nastavenia a tam hned v prvom riadku zmenit slovenčinu za čestinu ...a je to hra vam pojde s českymi titulkami
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4064
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ne 07. Okt, 2018, 12:00

No ja neviem či mam tie wheelspiny zakliate alebo čo ale 75% veci mi padaju topanky a košele a pod :D
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5170
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 07. Okt, 2018, 23:11

na playanywhere treba mat aj xbox live gold ?
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10745
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 07. Okt, 2018, 23:39

pochybujem ved live gold je cisto xbox vecicla. playanywhere sa viaze na msft ucet

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4064
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 10. Okt, 2018, 20:05

Nemate problem že vam po poslednom ms update 1809 nechce hra nabehnut? dostanem sa do menu dam play a hra padne
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1863
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 10. Okt, 2018, 20:17

Skús spustiť ale nedávaj ju do popredia.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4064
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 10. Okt, 2018, 20:47

Akurat vychadza nejaky novy patch tento den stahujem ho tak uvidime, medzitym som dal ale rollout na starsiu verziu winu nemal som na to nervy.
/tak rolloutom som si vymazal savy :facepalm: MS nepouživa cloud?
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9828
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 11. Okt, 2018, 09:42

Jajajajajajaj, už aj za mnou prvý večer (plánoval som tak hodinu, trvalo mi to tri) s FH4...to by nebola Forza minimálne bez 1-2 problémov:

- zapnem hru, po splashi sa vypne - reku dobre, pokukal som, poupdatoval ovládač a vypol MSI AB -- fix
- zapnem hru, dám nastavenia, uložím ich, dám benchmark, nech viem, či chcem s nimi vôjsť do hry - po benčmarku sa samozrejme hra reštartovala a nastavenia boli fuč
- zapnem hru, začnem konfigurovať ovládacie prvky medzi základňou, jednou a druhou prevodovkou, no popiki, šecko ide jako hodzinky...ibaže po ďalšom reštarte a zapnutí hry mi na tom niečo nesedí z presetov mi zmizli všetky Thrustmaster TX presety a ostali len Custom profily aaaa...počkať, šak ja nemám FFB... :facepalm: -- krkolomným resetom hry cez Aplikácie a súčasti som sa vrátil tam, kde som začal a znovu to OOOOOPPPAAAATTTTRRRRNNNNEE nabindoval a už to všetko vyzeralo fajn...ibaže...
- ibaže po vnorení sa do hry mi volant točí opačne - reku som dačo dakde pokadil -- fix? zistil som, že keď binduješ volant (teda os pre zatáčanie), tak musíš krútiť v smere hodinových ručičiek...ach, Playground...
- zapnem hru, rádio mi tam tríska jak šalené, reku idem ho vypnúť, > Eskape > Audio > Radio volume > ....čože? 1-10? tak dobre, dám na 1 a stále mi to tam hraje na to, že je to na minime dosť silno...budem sa s tým ešte musieť pohrať
- zapnem hru, volantom točí jakeby sensitivity 4500/100 ala nočná mora SW konfigurácie volantov začína, tak si hovorím dobre, ja to balím ale potom si reku to dám ako viem dať, teda Spring/Damper na 0, ostatné tak ako boli a steering sensitivity som myslím nechal nakoniec na 30, neviem, či to ešte trošičku nezredukujem -- podobný problém bol aj pri FH3 a G27...neviem ale out-of-the-box by malo byť všetko nastavené, nech to je univerzálne a pochybujem, že ktokoľvek, kto zapol volant si povedal, že mu to dosť netočí.

Ale inak fasa, hneď som vypol všetky asistencie a dal simulačné ovládanie a už so Sennou som dvakrát v úvode spravil hodiny, ešte keby tí AI šuhajovia nečakali, tak prídem o 5 minút neskôr ako oni. :laugh:

Ale inak kvitujem zatiaľ tri veci:
- FH VIP viem normálne odinštalovať, takže mám Ultimate ale VIP som odinštaloval, fajne!
- pohľad kamery bez volantu len s palubovkou je super!
- to jemné prispôsobenie FOV pre kamery je paráda!
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"