Forza Horizon 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11409
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 29. Sep, 2019, 22:15

kllr007 napísal:
Ne 29. Sep, 2019, 19:49
na extreme nastaveniach som si nejakych AF problemov nevsimol. Nemas nieco dokafrane v NV panely ?
To už som resetol, v hre to mám na ultra a reálne ako by AF nebolo vôbec zapnuté alebo len na 2-4x.
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3949
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 29. Sep, 2019, 22:40

Možno nejaký Bug. Skús app resetovat v nastaveniach
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
diemkej
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1989
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Bydlisko: Rimavská Sobota

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa diemkej » Po 18. Nov, 2019, 09:07

Nájde sa tu niekto, kto hráva v aktuálnom období Forzičku? Ak áno, napíšte PM, môžeme zahrať. Hrávame s kamošom 2ja, tak zháňame ďaľších "pirátov" do convoyu.
DESKTOP
Spoiler: ukázať
MB Asus Rog Strix B450-E Gaming | CPU AMD Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock Pro 4 | RAM Corsair Vengeance White LED 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 | VGA Palit GeForce GTX 1080 Ti JetStream 11GB DDR5X | STORAGE Patrion Viper VPN100 1TB NVMe + Crucial MX500 1TB M.2 + Western Digital Blue 3TB 3,5" + Western Digital Black 1TB 2,5" | CASE NZXT H500i + 3x be quiet! Silent Wings 3 140mm PWM & be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM | PSU Corsair RM1000x | LCD AOC Q3279VWF 32" MVA + Samsung SyncMaster BX2331 23" LED | Mouse Logitech G703 Lightspeed | Mousepad OZONE Ground Level Evo XL | Keyboard Logitech G513 Carbon Linear | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi HD | Headset Kingston HyperX Cloud Core + Brainwavz Memory Foam Oval Angled Earpads | Speakers Logitech Z623
HTPC
Spoiler: ukázať
MB MSI Z270-A Pro | CPU Intel Celeron G3930 + be quiet! Shadow Rock LP | RAM Crucial Ballistix Sport 4GB DDR4 2400MHz CL16 | VGA EVGA GeForce GT 1030 SC 2GB GDDR5 | STORAGE Patrion Flare 60GB | CASE SilverStone GD09B Grandia | PSU Seasonic S12II-330 Bronze | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 | Speakers Genius SW-HF 5.1 6000

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1578
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Marek125 » Po 18. Nov, 2019, 09:26

Dá sa k vám pridať aj keď to mám na Xbox? Či musím byť na PC?

Užívateľov profilový obrázok
diemkej
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1989
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Bydlisko: Rimavská Sobota

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa diemkej » Po 18. Nov, 2019, 09:59

Myslím, že to funguje cross platform. Keď tak si ma pridaj na Xbox appke: Diemkej
DESKTOP
Spoiler: ukázať
MB Asus Rog Strix B450-E Gaming | CPU AMD Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock Pro 4 | RAM Corsair Vengeance White LED 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 | VGA Palit GeForce GTX 1080 Ti JetStream 11GB DDR5X | STORAGE Patrion Viper VPN100 1TB NVMe + Crucial MX500 1TB M.2 + Western Digital Blue 3TB 3,5" + Western Digital Black 1TB 2,5" | CASE NZXT H500i + 3x be quiet! Silent Wings 3 140mm PWM & be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM | PSU Corsair RM1000x | LCD AOC Q3279VWF 32" MVA + Samsung SyncMaster BX2331 23" LED | Mouse Logitech G703 Lightspeed | Mousepad OZONE Ground Level Evo XL | Keyboard Logitech G513 Carbon Linear | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi HD | Headset Kingston HyperX Cloud Core + Brainwavz Memory Foam Oval Angled Earpads | Speakers Logitech Z623
HTPC
Spoiler: ukázať
MB MSI Z270-A Pro | CPU Intel Celeron G3930 + be quiet! Shadow Rock LP | RAM Crucial Ballistix Sport 4GB DDR4 2400MHz CL16 | VGA EVGA GeForce GT 1030 SC 2GB GDDR5 | STORAGE Patrion Flare 60GB | CASE SilverStone GD09B Grandia | PSU Seasonic S12II-330 Bronze | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 | Speakers Genius SW-HF 5.1 6000

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1464
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Po 18. Nov, 2019, 11:50

Tiez si ta pridam

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1464
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Št 04. Jún, 2020, 17:01

Ako ste na tom financne v hre? Aj po 100hodinach mam stale nedostatok penazi, co mi pride vcelku divne, kedze v predchádzajucich castiach ich skor bol problem minut

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3949
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 02. Aug, 2020, 11:57

no lol cez noc som to konecne dotahal a hra sa ani nezapne. Zasa iba blik a zhasne. Toto uz fakt prestava byt sranda.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
riXo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: Ut 03. Feb, 2009, 18:47
Bydlisko: Bratislava

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa riXo » Ne 02. Aug, 2020, 15:53

Nebezi ti Rivatuner, MSI afterburner, Fraps alebo nejaka ina OSD utilitka? Ak ano tak vypni a skus tak.
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3949
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 02. Aug, 2020, 16:08

Všetko vypnuté nič nebeží
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 602
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Pini » Ne 02. Aug, 2020, 17:27

Obcas to robi, niekedy sa nepacia hre ovladace , skus skontrolovat verziu hry ( hra sa neaktualizuje automaticky pri spusteni ) , doje*** update windowsu ( nie 1x sa to stalo ) , zla konstelacia hviezd.. = sumar hier z microsoft store :) Ak planujes reinstalovat hru tak neodporucam- nepomoze
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3949
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 02. Aug, 2020, 17:41

neplanujem reinstall v ziadnom pripade, 100GB zasa nedam. No nic vyskusam nic nerobit a sem tam skusit zapnut :D
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1464
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Št 06. Aug, 2020, 18:57

Obrázok

nech pokapu, zmrdi, zas to treba preinstalovat

keby aspon mali rychle servre

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13107
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Št 06. Aug, 2020, 18:59

akoze pri update stahujes zas celu hru ? to tak funguje kazda hra v ms store ?

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1464
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Št 06. Aug, 2020, 19:02

nie, akoze update ju domrdal a sa nechce spustit

a to som sa uz tesil, ze ju pol roka netrebalo preinstalovat

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"