Forza Horizon 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Marek125 » Pi 12. Okt, 2018, 16:40

Broslowski napísal:
Št 11. Okt, 2018, 18:40
Ak sa chces posunut dalej co do vizualnej interpretacie chod do HDR ;) odleti ti z toho capica
Akú máš ku tomu telku?
CHLADENIE: Vodné Chladenie EK Water Block MB: MSI Z97 Mpower Max AC CPU: I7 4790K OC 5Ghz RAM: 8GB Kingston HyperX FURY Blue VGA: MSI GTX 1080 SeaHawk EK PSU: SuperFlower Leadex 850 Platinium HDD: 1000GB WD SSD: Samsung 840 Pro CASE: Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Monitor: AOC AG322QCX TV: SAMSUNG UE40ES5500 Keyboard: Roccat ISKU Myš: Logitech G500 NB: Acer Predátor 17 1060 AUDIO: Harman Kardon Aura

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9833
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Pi 12. Okt, 2018, 17:29

Inak, verzia u mňa 1.197.396.2 z 10.10.

Ale práve mi stiahlo nejaký 38,99MB patch, verzia je teraz 1.197.899.2.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1865
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 12. Okt, 2018, 17:31

1.197.899.2 - tuto ukazuje aj mne, hra nenabehne :D Ja to mozem ebat aj s celym MS, poziadam o refund a nech icu do haja.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9833
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Pi 12. Okt, 2018, 18:32

Mne ide. Neostal ti zapnutý MSI AB a RTSS? Máš vo zvukovom výstupe nastavenú vzork. frekvenciu na 48kHz? Posledný ovládač od GPU?
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1865
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 12. Okt, 2018, 18:48

Všetko ako má byť pred updatom to normálne fungovalo
Tam bude iný problém, keď dám napríklad presunúť na iný disk tak na konci tiež hodí error. ProsteS zasa niečo krásne vymyslel, store bez možnosti verifikacie súborov a 70-100GB hry, samozrejme každý update ti môže hru odfajcit. GJ.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1865
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 14. Okt, 2018, 17:51

Takze dal som tomu sancu, zaujimalo ma preco sa to chova ako chova.
Momentalne som vo fazi kedy to funguje no je to fakt taky docasny workaround.
- vytvoril som na PC nove lokalne konto
- v nom som sa prihlasil do store pod mojim MS uctom, a dal stiahnut FH4 na disk kde je nainstalovaná
- tu zrazu MS Store urobil verifikaciu suborov - ano citate spravne, MS Store si vie verifikovat subory UWP aplikacie - stiahol iba cca 10-20MB. Nechapem preco tato featurka nieje uzivatelsky pristupna v store, asi je MS supportu lahsie povedat ludom nech hru stiahnu nanovo ako by mali pridat jeden button naviac.
- hra pod novym uctom normalne nabehla
bohuzial hra stale nefunguje pod mojim uctom, neviem preco, daval som si aj vypis beziacich procesov cez tasklist, no po porovnani a odratani tych co bezia pod mojim a pod novym uctom nezostali nijake skodiace a aj tie som skusil killnut no bez vysledku.
Danému spravaniu hry naozaj nerozumiem, jedno viem ale urcite, toto by sa na hoc akom inom kliente nestalo. Takze aspon na teraz mi ostava ked chcem hrat FH4 prepnut na druhy Windows account.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6607
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 14. Okt, 2018, 18:27

Marek125 napísal:
Pi 12. Okt, 2018, 16:40
Broslowski napísal:
Št 11. Okt, 2018, 18:40
Ak sa chces posunut dalej co do vizualnej interpretacie chod do HDR ;) odleti ti z toho capica
Akú máš ku tomu telku?
Staci si vyzhavit kontrast na telke/monitore na 100% a vysledok vizualne rovnaky, nic mu neodleti :-)
Cele HDR je marketingovy zvast, podobne ako 3D. Tiez ma za to chcela kopa ludi kamenovat svojho casu...a kde sme dnes? ;-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9833
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 15. Okt, 2018, 12:48

Je možné nejako kombinovať závod medzi triedami (hatch, rally, off-road,...retro, modern,...)?

Napríklad, v hre sú tie rôzne off-road závody, spravil som si Fiestu ST do takej Rally verzie (AWD, rally pérovanie, gumy,... ale so stock motorom s niekoľkými upgradmi) ale ak by som šiel na závod, tak mi to dá blueprint s hečbekmi, no tam musím automaticky dávať pomaly najvyššiu obtiažnosť, aby som ich nedal dole ešte v prvom kole.

Tak či je nejaká taká možnosť alebo je to permanentne odizolované (úprimne, nový blueprint som neskúšal, pamätám, že na FH3 som to raz skúšal ale nebavilo ma to).
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4064
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Po 15. Okt, 2018, 12:58

Ked daš na Blueprinte Anything goes on tak može ist aj mix tried.
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

zakys
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Po 21. Máj, 2018, 06:47

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa zakys » St 24. Okt, 2018, 22:43

BOA to vsetky Microsoft hry su takyto zahul na zaciatku ze aby som to vobec spustil tak potrebujem vytvarat nove konta prepinat po kazdom update, volant nejde :D (g27) fps lieta :D inak pecka ak to vyladia

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9833
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 25. Okt, 2018, 08:54

Mhm, konto mám len jedno, volant ide a fps nelieta. To je ale zase individuálne, to sa deje pri každom vydaní.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1865
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 25. Okt, 2018, 09:27

Po včerajšom veľkom update mi hra už ide aj na mojom accounte.

Dokonca vylepšili aj Dynamic objects Ked da človek na extreme tak tráva má podstatne vyššiu vykreslovaciu vzdialenosť.

Každopádne technický stav je fakt bieda, stále sú plné fóre ľudí čo im ani hra nejde spustiť. Na môj ticket ani nikto zo supportu nereagoval proste fraška.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9833
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 25. Okt, 2018, 11:07

Ja by som skôr ocenil tie statické, ktoré aktuálne nerobia nič, či ich máš na minime alebo na maxime (malo by to ovplyvniť detaily napríklad stromov v diaľke, keď majú len 2D textúru).
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5172
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Pi 26. Okt, 2018, 16:10

Ako tie zvuky aut si robia srandu. Cim dalej tym horsie, paci sa mi jedno video kde to porovnavaju s NFS Undeground 2 kde zvuky niektorych aut pasuju na 99% voci realnym, ale toto je des. Jazdim s ferari a pocujem porshe zvuk....
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12090
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od užívateľa Per » Pi 26. Okt, 2018, 20:06

de ste to kupili ? 70-100€ v store nedam ani bohovi za to

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"