Flashopoint 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

Flashopoint 2

Príspevok od užívateľa andynko » So 16. Okt, 2004, 11:10

Mate nejake informacie o pokracovani Operacie Flashpoint? :(

Tom4
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 193
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00

Info

Príspevok od užívateľa Tom4 » So 16. Okt, 2004, 12:32

A kolko... 8)
http://www.sector.sk/title.asp?idhry=2182 :wink:
Mnoho popisane.
http://www.flashpoint2.com/
Oficialna stranka hry. :wink:
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra PlatinumAMD Athlon 64 3200 s9391024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MBFortron 400WRealtek AC/97
Saitek X-52SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQMaxtor 160GB SATAThermaltake WaterCooling CPU/VGA

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » So 16. Okt, 2004, 15:16

Uz sa na tu hru fakt tesim .... dufam, ze vyvojari to spravia ovela krajsie ako je jednotka.

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Re: hm

Príspevok od užívateľa Mtex » Ut 26. Okt, 2004, 09:55

andynko napísal:Uz sa na tu hru fakt tesim .... dufam, ze vyvojari to spravia ovela krajsie ako je jednotka.
A co sa ti jednotka po grafickej stranke nepacila? Ved sa tam vykreslovali obrovske priestranstva... a to uz nehovorim o resistance...ten mal lepsie textury, svetla, particle a dalsie veci. viditelnost 5000m na kazdu stranu...stym maju problemy este aj dnesne compy
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Ut 26. Okt, 2004, 18:51

No, to mas pravdu.... napriklad najnovsi patch, co je platinum verzia (mam original) a nebola draha, okolo 500KC tam to je lepsie.... ale v kazdom pripade sa to neda porovnat napriklad s Call of duty, pripadne inymi podobnymi ....

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Re: hm

Príspevok od užívateľa Mtex » St 27. Okt, 2004, 20:45

andynko napísal:No, to mas pravdu.... napriklad najnovsi patch, co je platinum verzia (mam original) a nebola draha, okolo 500KC tam to je lepsie.... ale v kazdom pripade sa to neda porovnat napriklad s Call of duty, pripadne inymi podobnymi ....
No ale Call of Duty:UO sa odo odohrava na priestranstve 2 futbalovych ihrisk :lol:
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Tom4
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 193
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa Tom4 » Ne 19. Dec, 2004, 11:19

No pockat pockat...Vy sa hadate o dvoch rozlicnych zanroch!!!!
Call Of Duty je FPS Akcia a Operation Flashpoint je bojova simulacia.
A v tom je VELKY rozdiel.Flashpoint ked vysla tak v nom bola grafika ktora ocarila kazdeho....Teraz flashpoint ocari hlavne tym co ponuka...Hlavne editor misi ktory ma moznost pisania vlastnych skriptov...Myslim ze v najnovsiom patche je okolo 3000 skriptov :!:
.
.
.
No jednoducho Flashpoint je super...
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra PlatinumAMD Athlon 64 3200 s9391024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MBFortron 400WRealtek AC/97
Saitek X-52SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQMaxtor 160GB SATAThermaltake WaterCooling CPU/VGA

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Ne 05. Jún, 2005, 15:56

no zrovnavat Call Of Duty s Operation Flashpoint je ako zrovnavat akvarium s oceanom :-)

A grafika je to posledne, co ma zaujima na OFP .:))

Ja len dufam ze OFP2 este rozbeham na mojom stroji.

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Ne 05. Jún, 2005, 18:17

ako som ale pocul, FP2 uz nebude vyvijat BI, ale nejaky amici. :(
:OT: oprav si nazov pls, je to flashpoint a nie flashopoint :)
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Ne 05. Jún, 2005, 18:41

No ja som tiez zvedavy na to co to bude. Len ten link nefunguje :cry2:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ne 05. Jún, 2005, 18:54

Trochu mi to neda, ale vobec ma nezaujima ci vyjde 2ka.
Vsak jednotka bola otrasna. Clovek isiel v dome a prepadol cez okno alebo stenu von. Vsak to bol otras.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Ne 05. Jún, 2005, 19:10

to siki: sisi isty ,ze rozpravame o tej istej hre??? nevienm, neviem, ale mne nic take nerobilo :) skus si stiahnut opravne patche (v leveli bola plna verzia) a mne sa zda ta hra uplne super....
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

Príspevok od užívateľa andynko » Ne 05. Jún, 2005, 19:24

diablik napísal:to siki: sisi isty ,ze rozpravame o tej istej hre??? nevienm, neviem, ale mne nic take nerobilo :) skus si stiahnut opravne patche (v leveli bola plna verzia) a mne sa zda ta hra uplne super....
no ja hram resistance najnovsi patch 1.96 a je to fakt... sice to uz je trosku lepsie, ale to prepadavenie a prechadzanie je tam stale...

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 06. Jún, 2005, 17:17

siki napísal:Trochu mi to neda, ale vobec ma nezaujima ci vyjde 2ka.
Vsak jednotka bola otrasna. Clovek isiel v dome a prepadol cez okno alebo stenu von. Vsak to bol otras.
tak, tak, nepomahali ani patche, lenze OFP nebol a nieje o chodeni po domoch, a skryvani sa v nich

btw.: ako je pisane na kazdom oficialnom webe, aj z videa je vidiet ze OFP2 nikdy nebude, lebo trademark "Operation Flashpoint" patri Codemasters, a kedze OFP robia BI Studios tak sa proste pokracovanie OFP1 bude volat Armed Assault
to len tak naokraj
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

pls

Príspevok od užívateľa andynko » So 18. Mar, 2006, 13:38

Ahojte, tak som si kupil Flashpoint Platinum (dodava cenega.sk) vcera som to rozbalil a clovece... prve cd je mierne poskrabane, ale samozrejme akurat na konci, tam kde je setup.exe ... napisal som im uz na help, ale kym pride pondelok... a ci mi to vobec vyreklamuju, to neviem.

Potreboval by som tieto subory, mohol by mi ich niekto mailom poslat prosim?

Autorun.exe
setup.crc
setup.exe

a v zlozke server subor flashpointserver.exe

moja adresa je webmaster@eschool.sk

Dakujem

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"