Tom Clancy's The Division 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3421
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 26. Feb, 2020, 14:38

V akom klube hrávate ?
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
YTdecoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 125
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa YTdecoy » Št 27. Feb, 2020, 01:40

Zvazujem, ze to skusim znovu (: ... dost veci sa pomenilo, zistim kde hrava zbytok partie. Bol to nejaky cz, sk clan.
RS120PA2/DL380g6/DL360g6/RX100/R320+modded perc ... aka pazrave pieskovisko
A false sense of security is worse than no security at all ...

HerdaPeter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 352
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Bydlisko: Hliník nad Hronom

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa HerdaPeter » So 07. Mar, 2020, 17:08

Nemáte problém s tou hrou? Kúpil som ju pred mesiacom v zľave a dosť často mi hra zamrzne alebo občas rovno vyhodí do win, ovládače aktuálne , grafika NVIDIA , win 10, hra tiež aktualizovaná .

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1787
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa Matej.T » So 07. Mar, 2020, 17:19

Mne pri tej hre občas crashne PC :D Takže nie si sám...
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6983
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 07. Mar, 2020, 17:41

Veru nie si sam. Mna to vie poriadne nas*at, ked to crashne pri konci nejakej misie :E
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7354
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 08. Mar, 2020, 10:06

kokos, to ako prekopali rekalibraciu a vybavu? sa v tom nejde vyznat, clovek snad aby isiel po atributoch a talentoch, miesto hodnot armoru ci damage.
Pri rekalibracii to vyzera, ze uz nevytahujes veci priamo z itemov, ale najprv si ich povytahujes do nejakej "kniznice" a potom z nich vyberas pri rekalibracii. Itemy sa pri vytahovani atributov samozrejme stale znicia, ako vzdy.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1275
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ut 24. Mar, 2020, 20:53

Od zajtra som na povinnej dovolenke, rád by som tejto hral dal šancu, mal by niekto záujem pridať sa? Nehral som to nikdy zatiaľ, ani jednotku.
CPU: Intel i5 9400f Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z370M GAMING PRO AC RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: WD Red 2 TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Corsair Air 240 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1787
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Tom Clancy's The Division 2

Príspevok od užívateľa Matej.T » St 25. Mar, 2020, 01:33

Da sa s pugom dat toho posledneho bossa v raide? :D :D
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"