Subnautica

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7080
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 30. Jan, 2018, 14:45

hlbka ostrosti ale rozmazava iba pozadie, ked mas napr. zobrazene PDA ci inventar, nie?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Ut 30. Jan, 2018, 16:11

sak vyskusaj..rozmaze to mierne aj veci co su od teba 5m

ten engine to realtime meni..cize staci kliknut a pozerat zmenu

ta ochrana na Seamonhe je pecka..ani ten najvacsi sa k vam nepriblizi ke to po nom strelite

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7080
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » St 31. Jan, 2018, 10:13

Bud som slepy, alebo som si to zatial nevsimol :-) Vyskusam.
Ta ochrana vie mensie ryby aj zabit, takze prides dakam kde ich je viac pokope a mas jedlo.

Postavil som tu velku ponorku, Kyklopa. Vkuse s nim dakde tresnem, je to velke hovado a nevie to chodit do boku - strafovat ako seamoth.
A ked ides dlhsie na plny plyn, tak sa tomu prehrieva motor. Ked ignorujes varovania, normalne to zacne horiet :-)
Ale zase to ma dok na seamotha/prawna a ulozne skrinky na palube. Plus tam mozes postavit zvnutra este dalsie, ako v zakladni.
Jazdi to na 6x energ. clanok, takze nabijacka je nutna.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » St 31. Jan, 2018, 12:53

mne kiklop chyba a uz ma to dost frustruje..
som zvedavy co budem robitked to dohram,ta hra na jeden zivot funguje ako ? bude to savovat,ale ked umries,zmae ten save ?

dalej ma zaujima porovnanie kreativeho modu a napr Minecraftu..tiez sa bude dat kopat do zeme ?

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » St 31. Jan, 2018, 20:16

po vyse 30 hod kedze som stale nanasiel kolosa,som sa vybral do tej podmorskej elektrarne len plavanim z 900m..doplaval som..akurat ked som sa chcel vratit..uz tam seamoth nebol,asi ho znicila nejaka obluda..cize mozem odznova hrat ,alebo pouzit cheaty:D

*nechem tip,kde by som kyklopa nasiel..

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7080
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » St 31. Jan, 2018, 22:41

to sa mi stalo tiez. na hranici ponoru seamotha a zrazu puk...a rozletel sa. Asi nejak zotrvacnostou dosiel ten meter-dva a klesol tak pod max. hlbku.
podmorska elektraren? to je kde?
diely na kyklopa najdes vsade tam, kde diely na hocico ine...po vrakoch, na dne...musis len behat a hladat.

hra na jeden zivot by mala byt tak, ze umres, tak nic nemas a hras vsewtko odznova. ziadny save, nic. resp. mas savy iba pocas toho jedneho zivota.
savovat nejak musis, neda sa hrat na jeden zatah :-)

kreativ. mod som neskusal...ale je tam vraj vypnute jedlo aj elektrina a tak. mozno aj daco viac.

posledne som zacal stavat male outposty - sken.miestnost a jedna obyc. miestnost s bioreaktorom na prud. A nech mi to v danej oblasti hlada veci.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » St 31. Jan, 2018, 23:01

skor y som to riesil teplenym reaktorom,alebo jadrovym..bio musuis casto doplnat
Kyklopa som uz nasiel..riadna ozruta..rozmyslam ze sa tam cely prestahujem,kedze zakladnu tym padom netreba.Tj material,fabrikator,lakarnicka..akurat vodu neviem ako budem riesit

elektrarna..
Spoiler: ukázať
no tak ja to nazvane v tych alien datach..je v hlbke 1200m a teleportnes sa odtial do labu s nebeskym delom
urcite si tam uz bol

rozmyslam ako sa do tych velkych hlbok budem dostavat na velkej ponorke :D nema to ani aktivnu obranu,ani sa stym neda ujst a tresnes hodzde v uzkej chodbe

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7080
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shiro » Št 01. Feb, 2018, 09:41

tepelny tam nemam kde dat, ten sa musi stavat pri smokeroch, lave alebo tych gejziroch sopecnych, co vytryskavaju pavidelne. Tam, kde mam outposty nic take nieje. Ale to zase nejak nevadi, ked tam pojdem smejdit, nazbieram cestou koraly, ryby a dam to tam.

Posledne som zabudil do Lost River (to zelene miesto kde je naspodku kyselina a kostry) a tam ma 1x napadol Warper. Dokaze ta warpnut aj zo seamotha von, blizko k sebe a tam utoci. Uz to warpnutie mi vzalo tak 30% zivota a hodil ma 100m vedla.

Kyklop nema byt nahrada zakladne. najlepsie by bolo tam postavit ten automat na vodu, ale pochybujem ze je tam na to miesto. mozno dakde hore na mostiku...skus :-)
Mozes ho upgradnut tym vylepsenim proti narazom, alebo ma este energeticky stit, co ho spravi na cas nezranitelnym. Ale zerie celkom dost energie, tak treba vozit rezervne clanky.

Ta elektraren neviem kde je, v 1200m som este nikdy nebol. Motam sa hlavne po juznej a zapadnej casti mapy, na severe som bol asi 3x a bojim sa tam. vela leviathanov :-) Ale ostrov s tym delom som nasiel, akurat som vtedy este nevedel, ze je to delo.

Inac nejaku mapu mas? Dost to pomaha. Posledne som nasiel cloveka, co to vytiahol v 3D priamo z hry a spravil to ako pohlad zhora, takze vidis aj kde je aka hlbka a su tam oznacene aj biomy. Som hodil cez to mriezku a navigacia je o dost lahsia teraz. ked uz v hre mapa nieje, tak aspon takto...
Je to aktualne k poslednemu updatu z januara 2018.

Kyklop ma max hlbku 1700 ...a prawn rovnako. Nic ine, co suvisi s objavovanim ci pribehom nieje hlbsie ako max hlbka prawna/kyklopu. Alebo ak je, tak jedine tam doplavat na glideri.
Inac prawn dokaze aj "skakat" pomocou ruky s pritahovacim hakom. Pripadne sa takto rychlo hybat vpred. Ak si hral Just cause, tak poznas. Cize aj ked dakam spadnes, vies sa s pomocou pritahovania hakom a pozivanim trysiek dostat vyssie.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 12:19

Tak si popritom prešiel potom. Ten jaskynný komplex kde je aj tá kyselina. Treba sa pozerať aj pod seba občas..nájdeš veľkú dieru..tam už sú iné príšerky ale ..Diera je cca v hĺbke 900m. Ja som tam zastal so Seamothom a plával som dole,bez klzaka😀 Je tam teplo,takže som skoro skapal..inak ako bez ponorky sa tam ale nedostaneš...Tipujem že tadiaľto sa dá dostať aj ďalej..ale s ponorkou,iným smerom..Síce si neviem predstaviť,trepať sa tam na Kyklopovi,ale dnes skúsim..

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4390
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shajek » Št 01. Feb, 2018, 14:43

a na tom ostrove ste boli ? :D tam kde to chce iontovu kocku po mne, a nasiel som tu fialovu dosticku
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 16:27

bol,len si uz nepamatam,odkial som sa tam dostal..teda kde bol ten vstupny teleport,asi sa tam pojdem pozriet..kks,bez tej mapy to je fakt na hovno..

shiro,skusam prave postavit termalny reaktor pre kyklopa..som zvedavy ako to bude dobijat baterky
inak preco sa neprestahovat komplet do Kyklopa? sak tam je miesta habadej..budes ako kapitan Nemo
tak nic,filter na vodu sa tam neda postavit..okrem neho ale vsetko

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Št 01. Feb, 2018, 18:49

Nevies tam dat jednu zahradku a tam nasadit nieco? Ja mam na zakladni 2 policka a dava mi to aj vodu aj jedlo, kludne jedno policko staci s prehladom.

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4390
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa shajek » Št 01. Feb, 2018, 19:02

dajte nejaky navod :D mne uz buchol reaktor davno, a nemam stale ani protiradiacny oblek, ani monitorovaciu miestnost ani nic take ....
mam akurat klzak, a nejake blbosti, propulsne delo, plany na ten Seacosi .... ale bol som na tom ostrove, mam tu tabulku, mam nejaky diamant, ale chyba mi olovo, striebro a tak
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Per » Št 01. Feb, 2018, 20:47

lefrog..co si tam nasadil? ja neviem zohnat nic co sa da jest..teda semena..plody som nasiel na ostrove..

shajtek: treba hladat..vraky,dno..casom najdes vsetko.. na ten oblek nemas ani navod,alebo ti chyba material ?
striebro a olovo najdes v tych okruhlych malych skalach..teraz neviem ci vapencove ,ci pieskovcove..ale tie okruhlejsie

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1110
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Subnautica

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Št 01. Feb, 2018, 21:02

Na plavajucom ostrove pri spodnej zakladni su nasadene nejake melony. Seknes do nich s nozom a mas semena. To nasadis a hura. Tak isto ked to konzumujes, proste vyrastenu urodu rozsekas nozom, zjes a jedno zasadis naspät.
Na skalnom ostrove su zasa tie tusim divoke cibulove stromy, to je skoro to iste.
A nemas problem s vodou a jedlom, jedna zahradka ti staci. Akurat sa to neda zobrat na cesty. Ale je to lacne, rychle, pohodlne. Plus to mozes pchat do reaktora na bio.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"