Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5106
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa elementar » St 04. Okt, 2017, 15:45

Hrava niekto ? je to hodne zabavne a rychle az na lobby time na ktorom sa vraj pracuje.
je tam mnoho sposobov ako outplaynut supera kedze sa tam daju stavat budovy, mosty, plosiny, schody cokolvek
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1750
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa Pein » St 04. Okt, 2017, 15:50

Veľmi kvalitná odreagovacka.

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6607
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa stiv » St 04. Okt, 2017, 15:56

Obcas dam run ked mam chut a cas. Vcera som ale na streame videl cheaty uz na to...

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 04. Okt, 2017, 16:43

testoval som este pred releasom, dost nuda, malo inovativne, nezaujalo. Ani recku sme nerobili na to, ale mozno to len jednoducho nie je pre kazdeho.

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2391
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa Lithil » St 04. Okt, 2017, 16:52

Ja som vyskusal a hned odinstaloval. Pre mna velmi "rozpravkove".

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5106
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa elementar » St 04. Okt, 2017, 17:14

nooo ono je to viac o aim skille a reflexoch nez takticke campenie v PUBG toto rozhodne nie je pre kazdeho...
ano cheateri tam su co je skoda snad to poriadne podchytia.
moznosti toho rychleho stavania tomu davaju uplne ine tempo a playstale nez maju ostatne BGcka
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1750
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa Pein » So 07. Okt, 2017, 18:19

vysiel novy update a pridal pre mna prekvapenie - hranie v DUO. Tj dvojclennom tyme, cim ma prekvapili kedze v 99% hram ja a kamarat tj sme sami dvaja. Takto viac niesme znevyhodneny a po dvoch su vsetky tymi v tomto rezime. Yeah.

Inac hra paradna, skoda toho nestastneho Epic Launcheru.

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5106
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 08. Dec, 2017, 13:46



:rep:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6607
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 02. Feb, 2018, 22:16

WTF to som este nezazil. Odpojte sa niekto. :-D
Obrázok

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1380
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa Marek125 » Pi 02. Feb, 2018, 22:57

Je dost tazke niekedy mi to hrávame tiez dvaja a teda smenriadne slabý :D nas to ale celkom baví nemozem si sťažovať je to za free

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3470
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa eSsay » Pi 16. Mar, 2018, 12:15

MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6607
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 16. Mar, 2018, 12:15

Ale na pozvanky lebo nestihaju servery ten napor ludi. :D

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5106
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 16. Mar, 2018, 12:23

inak squady a "eventy" by som zahral kludne hocikedy
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa kramer » Pi 16. Mar, 2018, 18:28

Zdar no mne to dako neide proste sa mi neaktualizuje obrazovka ak niečo potvrdím tak aby som videl aktuálny obraz tak musím prejsť na plochu a potom späť do hry takže hrať to, to nehrozí :D neviem prečo ovládače na grafike mám aktuálne a pc je z popisu.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5106
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Fortnite ( free to play arkádovy battle royale)

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 16. Mar, 2018, 21:18

nepouzivas on screen display software ? mne to robilo problemy
alebo skus verify https://ctrlv.cz/oTim
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"