Klan CSS

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Klan CSS

Príspevok od užívateľa Duroniak » Ne 23. Júl, 2006, 23:49

Takze chceme si z kamosmi spravit klan Contera sourca
mohli by ste mi povedat nejake hlavne veci o tom co treba
+ kolko nas musi bit? :roll:
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 24. Júl, 2006, 07:27

Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Po 24. Júl, 2006, 14:03

tam som sa nejak vela veci nedozvedel pls povedzte mi o tom nieco aspon to hlavne :(
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Po 24. Júl, 2006, 14:56

no zvycajne sa CWcka hraju 5na5,niekedy aj viac,ale ne moc casto,takze vas v tyme musi byt aspon5+1nahradnik.a potom uz len vela vyzivat a zlepsovat si reputaciu...a dajte si nejake dobre zapamatatelne meno,nech sa vsetkym vryje do pamate,s kym maju docinenia.bside je dobra stranka,tam by si sa toho mal dozvediet viac,nez odo mna.ja klan nemam,ani po nom moc netuzim,takze nemam moc velke skusenosti :red:
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Po 24. Júl, 2006, 15:16

clan je super ale na tej stranke som toho vela nenasiel neviem kde to mam nejst ale dik . raz budes o nas pocut volame sa


BIG DICKS :8O:
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 24. Júl, 2006, 16:00

tak ked vsetci suhlasili s takym menom, tak to mate k profi hraniu asi daleko, ale aj tak drzim palec. vzdy som obdivoval ludi, ktory dokazu sediet za kompom nonstop...a to budete musiet, ak chcete byt dobri.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Po 24. Júl, 2006, 22:13

ale ta stranka je na Contera 1.6. na sourca neni nieco podobne?
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Po 24. Júl, 2006, 22:23

Duroniak napísal:clan je super ale na tej stranke som toho vela nenasiel neviem kde to mam nejst ale dik . raz budes o nas pocut volame sa


BIG DICKS :8O:
:lol: BIG DICKS :lol: vy ste ale velki kok*ti :o ale aj ja drzim palce
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Ut 25. Júl, 2006, 12:25

Jo dik no ten nazov vymyslali kamarati aspon si naz budu pamatat :P
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Ut 25. Júl, 2006, 13:17

este jedna vec ako budeme hrat s ostatnymi klanmi ked z nasho klanu nikto nema verej nu IP.
Neda sa hrat aj na HAMACHI?
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Ut 25. Júl, 2006, 14:19

Duroniak napísal:este jedna vec ako budeme hrat s ostatnymi klanmi ked z nasho klanu nikto nema verej nu IP.
Neda sa hrat aj na HAMACHI?
samozrejme sa da hrat cez hamachi http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=16
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » St 26. Júl, 2006, 11:34

Nie ma nerozumies ja hravam po Hamachi css , ale ked budu tur naje klanov tak asi po hamachi sa hrat nebude ja len ze ako sa napojime na server ked nikto z nas nema verejnu IP ?
PS : mne vzdi vyhodi chiba 7 ked sa chcem pripojit na nejaky server na internete .
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"