Starcraft co je to za hru?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Starcraft co je to za hru?

Príspevok od užívateľa BaM » Pi 21. Júl, 2006, 23:46

neviete co je to za verziu hrz SC ?
http://video.google.com/videoplay?docid ... =starcraft
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » So 22. Júl, 2006, 00:53

hmm... akoby pozmeneny engine hry a taktiez zkrasnene postavy + nove postavy... vyzera to dost dobre... ale pise tam StarCraft 2 taze asi to je SC 2 :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » So 22. Júl, 2006, 01:02

lenze na nete som nic onej akosi nenasiel a SC2 bol tuim brodvar
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 22. Júl, 2006, 01:13

Je to odvar nejake ruskej firmy, kvazi sc dvojka, bezi to na engine Generals, instaluje sa to dost tazko, tusim treba mat aj datadisk Zero Hours. Rozhodne sa da najst okolo toho plno obrazkov, ale v skutocnosti to nevyzera tak uzasne, hratelnost tiez tak nejak. Klasicky SC, alebo BW je na tom stale ovela lepsie :)

Inak je to uz celkom hodne stare.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Brblosko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Brblosko » So 22. Júl, 2006, 08:13

Starcraft mod na Generalsov....nic noveho...;-)
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » So 22. Júl, 2006, 11:43

StarCraft som hraval jak blazon :crazy: Este na 2 mb grafickej a 400 Mhz procak tak uvitam kazdu napodobeninu a prevedenie do noveho enginu(nech to je hocijaky :D ).StarCraft sa dodnes hrava ako on-line hra.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » So 22. Júl, 2006, 11:52

BaM napísal:lenze na nete som nic onej akosi nenasiel a SC2 bol tuim brodvar
Broodwar bol iba datadisk.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » Ne 23. Júl, 2006, 13:58

Brblosko napísal:Starcraft mod na Generalsov....nic noveho...;-)
NO ja hravam SC stale, nevies ako sa dostanem k tomu modu generalsov alebo ako to instalnem
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ne 23. Júl, 2006, 16:46

Ti zosediveju vlasy, ja som sa na to dal a tusim po dvoch dnoch som pozbieral vsetko co k tomu potrebujes a vrhol sa na to. Ale to sklamanie bolo neskutocne. Nie je to take dynamicke a proste cele je to skor nejaky projekt ako hra. :|
sentimentálna spomienka - valid cpu

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 699
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » Ut 25. Júl, 2006, 09:34

to: l0k2 a mas este tie veci, patche, pripadne dake linky na stiahnutie, navod ako to instalnut, proste hocico coho sa chytim chcel by som to skusit
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Brblosko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Brblosko » Ut 25. Júl, 2006, 12:59

BaM napísal:to: l0k2 a mas este tie veci, patche, pripadne dake linky na stiahnutie, navod ako to instalnut, proste hocico coho sa chytim chcel by som to skusit
http://mods.moddb.com/1530/starkiller/

Dufam, ze ti to pomoze :lol:
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"