Prejdenie z hry do Windows

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 19:45

Dobry den,

chcel by som sa opytat, ze v com by mohol byt problem a ako to urobit, aby som z hry vysiel do windowsu napr cez ALT+TAB, CRTL+ESC,ALT+ENTER... a potom sa vratil do neho nazad?
V niektorych starsich hrach ked ich spustim tak mi to nejde... kde a ako by som to mohol nastavit?
Mam windows 7.

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11179
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Per » So 15. Júl, 2017, 20:53

ctr+alt+del
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 21:08

Per napísal:ctr+alt+del
Nefunguje

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4056
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Leon » So 15. Júl, 2017, 21:13

klasicky windowsacke tlačítko nepomáha?
.

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » So 15. Júl, 2017, 21:19

ctrl+alt+del - spadne to, prejde do windowsu s rozlisenim mozno 640x480 a vypise chybu - https://image.ibb.co/c9ewUa/ctrl.jpg

Windows tlacitko tiez nefunguje

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5982
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Júl, 2017, 10:17

Ono je to vzdy tak trochu loteria, zalezi aj od toho ako je samotna hra spravena. Kopa hier ti to dovoli bez problemov, no niektore odmietaju len tak sa vzdat fokusu na seba v systeme. Cize bud nereaguju na ziadne z klav. kombinacii, alebo skoncis s ciernou obrazovkou, alebo s nejakym errorom.

Pokial to korektne nefunguje s vyssie uvedenymi klav. skratkami, tak uz len skusit v hre nastavit vo vlast. grafiky napr. zobrazovat v okne ci borderless okne, namiesto fullscreenu.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4014
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 16. Júl, 2017, 10:23

Steam overlay + windows key
Steam overlay + ctrl + alt + del
.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19435
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 16. Júl, 2017, 11:04

len škoda že to v každej druej hre blbne ten overlay aspoň u mňa...
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 5960x@4,4GHz,X99 E-WS, Kingston 32GB DDR4 2666, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, EVO 850 1TB, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7559 + FiiO10 + SoundMagic E50,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 16. Júl, 2017, 11:11

tieto stare hry s tym maju problem, za ich cias (W98/XP) sa to proste nerobievalo. Pri novych by nemal byt problem pripadne hrav borderless windowed ktory na to urceny.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5982
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 16. Júl, 2017, 12:16

aj to bordereless inac nieje vyhra....take CSGO ti potom nedovoli nastavovat napr. brightness, ak si v hocicom inom ako vo fillscreene...kadejaka ina hra to bez problemov dokaze. nechapem.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

sobrudolph
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 20:16

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa sobrudolph » Ne 16. Júl, 2017, 13:19

stiv napísal:Steam overlay + windows key
Steam overlay + ctrl + alt + del
Nie je to steam... jedna sa napr o hru South park z roku 1998

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 16. Júl, 2017, 14:00

este raz, takto stare hry mozes byt rad ze na novom OS idu, v tej dobe jednoducho nebol standardsa akokolvek z hry prepinat inde, bola to doba W98.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11179
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Prejdenie z hry do Windows

Príspevok od užívateľa Per » Ne 16. Júl, 2017, 19:20

skus nastavit exe subor,nech sa spusti v okne
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"