Star Wars: Battlefront II (2017)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Per » Ne 23. Dec, 2018, 11:51

Je tam nieco ako konquest? Ako si to vyberiem?

tam sa neda vybrat nic ked chcem hrat za pesiaka..len assault>>galactic assault>>nasledne mi vyberie samo mapu a hrame nejaky *ebnuty mod kde nahaname pody ci co..ak je toto nejake zlepsenie,,co bolo predtym ? :D

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 23. Dec, 2018, 13:32

ehm sorry ale neviem o com pises moc - uplne normalne si vies cez MP menu vybrat co chces hrat za koho to chces hrat a aky mod chces hrat. To ze si neopustil prvy tab zakladneho menu je uz trocha iny problem :)


Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Per » Ne 23. Dec, 2018, 13:55

dam play>>multiplayer>>assault>>galactic assault>>hop a hram..kde si v tomto mozem vybrat mapu ?
toto je jediny mod pre vela ludi v hre..

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 23. Dec, 2018, 13:58

:facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3471
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa eSsay » Ne 23. Dec, 2018, 14:06

:D :D
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Per » Ne 23. Dec, 2018, 14:08

skus mi normalne vysvetlit,ako si vyberiem v MP mapu,planetu...necha sa paci..budem ti vdacny :) to snad zvladnes

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5927
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Leon » Ne 23. Dec, 2018, 14:12

Broslowski napísal:
Ne 23. Dec, 2018, 13:58
:facepalm:
njn, ja už som u neho rezignoval pred rokmi. :D Nechápem ako ten človek dokáže existovať v otvorenom svete :D
.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Per » Ne 23. Dec, 2018, 14:22

Nikto z vas mi nedokaze povedat,ako si v MP zvolim mapu,pretoze sa to neda ! V hre sa da vybrat mod,mapu vyberie pocitac.
Aspon si to priznajte,ak ste tu niketo vobec chlap :)
A Leon ,pre teba nemam slovo :)

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 23. Dec, 2018, 14:37

Úprimne? Keby si si nezmenil profilovku ani na teba nereagujem pretože si neuveriteľne nesamostatny človek a fakt je s tebou ťažká diskusia. O MP píšeš prvý krát v arcade to máš na videu a dá sa to. V MP neviem
Nie som doma nemám Xbox pri sebe neviem ta za ručičku previesť sorry. Nie som chlap. Som obyčajný polomuz.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa kllr007 » Po 24. Dec, 2018, 16:24

Už konečne stiahlo skúsil som zatiaľ ok. Toto ma mrzí viac https://www.nexusmods.com/starwarsbattl ... id=6917061 keďže nechápem prečo EA toto blokuje, veď aj na PC sa dajú pripojiť gamepady. Aby som ja musel nejako inštalovať mód a báť sa banu.

//Edit odohrané pár hodín nieje to zle za 5€ prečo nie. Dať ale 60 alebo 30 som nahnevaný. Playerbase asi nebude najväčšia na PC keďže aj heroes mód sa stáva že "waiting for 2 players" pritom je to 4v4 hra. Asi prejdem kampaň a uvidím.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Star Wars: Battlefront II (2017)

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ne 13. Jan, 2019, 14:34

Dnes som dal prvú hru v MP, priznám sa, že sa mi to celkom páčilo, taký jemný upgrade k lepšiemu oproti jednotke. Na hodinové odreagovanie super. Hráva to niekde cez net?
CPU: Intel i5 9600k Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z370M Mortar RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: MSI Radeon RX 580 GAMING X 8G SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe + Crucial MX500 1TB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"