Forza Motorsport 7

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa lacika » So 02. Dec, 2017, 17:13

Nerozumiem tvojmu rozculeniu.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11304
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 04. Dec, 2017, 10:03

to sme viacerí.
Forza Motorsport 7 som na moment odlozil nakolko som rozdrvil warframe. Anyway - legendary BRZ v perletovej farbe, 200 koni, zadnohrab, brutalna zabava, zatial asi najzabavnejsie auto ako som na 7micke jazdil. Odporucam je to za babku

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3973
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa scream » Po 04. Dec, 2017, 11:54

Zabavnych je tam vela, najlepsie sa jazdi na starych GTR a Ferarkach ( F40/50). F7 ma na xboxe stale nejake bugy ale samotny gameplay je od zaciatku dokonaly - bez trhania, padania atd. Mozno by som skusil ine drivre GPU
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 613
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa dave1979 » Pi 29. Dec, 2017, 21:14

Tak upgrade ranky na 16 gb pomohlo.ale po hodine hrania sa hra zacne jemne trhat.tak vzdy musim restartovat hru.divné..co by to mohlo byť..mam pretaktovaný i3 8350k na 4.9 ghz

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11304
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 29. Dec, 2017, 21:27

uplne odboku - vypni si page file - uplne - alebo si ho daj na SSD a daj mu presnu velkost

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 613
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa dave1979 » Pi 29. Dec, 2017, 22:55

myslíš toto? https://tunecomp.net/win10-page-file-disable/ nepomohlo ..neskusal som akurat testovat stabilitu procaku po oc..ale hram hry už týžden a s nijakou neni problem len tato.dal som pamate na stock hodnoty,myslel som že to je pamatami,ale ani to ne

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1412
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Ut 23. Okt, 2018, 20:48

nepadalo vam to? skusam to na notebooku s GTX950, I5hq, 8GB ram a je to nehratelne

ak tunim/kupujem auto tak to padne takmer vzdy, online zavody sa mi tiez este nepodarilo dat viac ako 2za sebou bez toho aby to padlo... pri SP to padne tak raz za 3-4zavody... uz fakt neviem co s tym
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens

"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 613
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa dave1979 » St 24. Okt, 2018, 17:51

ee.už su tam vychytane muchy.troška to trhalo vselijak po vydani este pol roka :D semtam to padlo teraz už no problem.8 gb ram je malo

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1412
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa SKiLEX » St 24. Okt, 2018, 19:55

no pamat ide cely cas na 95-98%, ale nic neseka ani netrha...

cize pada to kvoli pamati?
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens

"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1412
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Pi 26. Okt, 2018, 17:05

cracknuta verzia pada tak raz za polhodinu, aj to iba na konci zavodu, cize ziadny postup nestretis

s origo sa mi nepodarilo urobit viac jak 2 zavody za sebou bez padnutia + to pada aj v polke zavodu, co pri endurance potesi...


raz kupim nejaku hru, aj to ju potom musim hrat jak tatar...
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens

"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3732
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Motorsport 7

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 26. Okt, 2018, 17:16

zniz detaily. Rovnaky problem bol na FH3 kde aj ked VRAM a RAM bolo dostatok tak z ultra na high hra prestala padat.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"