Assassin's Creed Origins

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3058
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 25. Sep, 2019, 23:06

Vie mi niekto pomôcť ? Ako nečakal som zo zostavy v podpise žiaden ultra gaming stroj ale aby som mal 30 fpsnv alexandrii na médium tiež nie. Je niečo zle u mňa alebo ? Vie niekto s ryzen / rx580 testnut či je chýba u mňa ?
Hra samozrejme originál, drivers najnovšie, žiaden OC.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Tibor86
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Po 20. Aug, 2018, 14:27

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Tibor86 » Št 26. Sep, 2019, 11:03

Rizen je slaby a aj ta RX580 nieje bohvieco. Ja mam i7 4790K s gtx 1080 a Assasin Odyseii hravam na ultra v 1920x1080 a ide to super aj v 4K je to hratelne ale miestami su prepadz FPS aj pod 30. No kebyze nataktujem poriadne GK tak by to i v 4K hratelne bolo ale GK by sa usmazila, mam ju v Dell Alienware X51 :D

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Per » Pi 27. Sep, 2019, 00:20

Rizen s tym nema nic,nestiha mu RX580,teda mala by nestihat..vid video.ak nestiha cpu tak je problem
Tiez to prave hram
To si kupil novu zostavu ?Predtym si mal aku ,pozeram ze si to uz presiel na nej..
Pokukaj videa ako to ide podobnym zostavam

tu je cca rovnaka zoastava ako mas ty
https://www.youtube.com/watch?v=1inlmHw8kLQ

na radeonoch to ide naprd..ja sa s 1080ti nestazujem,karta sa v tej hre dokonca podtaktovala na 1400 kedze mam vsync on/60 fps lock..horsie je to s cpu,ten ide hlavne v menfise obcas nadoraz

btw. Odyssey ani neskusaj,ten je na gpu 2x narocnejsi ao Origons

Tibor86
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Po 20. Aug, 2018, 14:27

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Tibor86 » Pi 27. Sep, 2019, 07:01

Divne, ze mne ide Odyssei na starej sunke uplne v pohode :D i7 4790K s GTX 1080.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3058
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 27. Sep, 2019, 07:03

Predtým hra prejdena na 980Ti a 8700.
Videam moc neverim kedze som nasiel aj benchmark run kde s RX580 mu to na very high nepada pod 50, zatoz mne to ide aj na 40 pri medium. Potreboval by som niekoho z fora kto ma bud ryzen alebo 580 alebo obe ze by skusil.
Ide o to či to robí GPU alebo cpu. Odyssey má neláka ale Origins mam rád. Len mi je to divné lebo aj keď dám resolution scale na 50% tak Alexandria ide na hovno
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6548
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 27. Sep, 2019, 08:42

Hladas chybu kde neexistuje, ako pise Tibor, Assassin'si idu zle aj na Ryzenoch a tym duplom na AMD kartach a kedze mas kombinaciu oboch, tak ti to ide tak ako ide.
AMD ITX Rig → MB: MSI B450I Gaming Plus AC CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4150 MHz + Noctua NH-D14 @ Black + 2x Noctua NF-A12x25 RAM: 2x8GB G.SKILL Flare X 3200 MHz CL14 @ 3466 MHz CL14 VGA: Sapphire Nitro+ RX 580 8GB @ 1411/8000 MHz + Raijintek Morpheus II Black + 2x Noctua NF-A12x25 SSD: Crucial MX500 500GB M2 PSU: Corsair HX 850 Platinum CASE: ???? LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

Tibor86
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Po 20. Aug, 2018, 14:27

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Tibor86 » Pi 27. Sep, 2019, 10:33

Ryzen je na hovno... ved si pozri aky ma hruby vykon na jadro i7 4790K napr a tvoj ryzen. Napr. programcek SuperPi a o tom to je. Rovnako ak grafiky. Kolko Tflops ma 1080tka a kolko Tflops ma RX580.

Preco pre Krista Pana kazdy kupuje iba to co je nove a obvykle to co je nove stoji akurat tak za velke hovno.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Per » Pi 27. Sep, 2019, 11:01

@klr007 ako sa ti pocas hry vytazuju gpu a cpu ?

s tym "upgradom" si si vela nepomohol v tejto hre je 980ti cca o 30-40% lepsia ako rx580
https://www.pcgameshardware.de/Assassin ... 1242105/2/

na 8700 to tiez ide lepsi ako na 2600 https://www.youtube.com/watch?v=dJcr73nXS4A&t=128s
..ale tam limit nebude,iba ze by bol,ak teda hovoris ze resolution scale nema vplyv :) trochu zvlastne chovanie imho
btw Origins je dost zavisla aj na ram speed

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3058
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 27. Sep, 2019, 12:52

To nemal byť upgrade. Daný Pc som predal a poskladal slabší, účelovo, za 1/3 ceny. Ale aj tak som prekvapený.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire NITRO+ RX 580 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Tibor86
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Po 20. Aug, 2018, 14:27

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Tibor86 » Pi 27. Sep, 2019, 13:11

Ale pozeral som na YT Assasin Odyssei s RX580 a taktiez s Ryzenom. V 1920x1080 high/medium to ide v priemere nejakych 30fps co by bolo hratelne. Mne na 1080ke to ide na ultra v 1920x1080 60fps. priemer neviem ale bude to 50. V 4K uz to pada pod 30 ale da sa to hrat. No v tom benchmarku na YT vyzera, ze 1080ka dava raz take fps ako RX580 v Odyssei. Hmmm.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Per » St 02. Okt, 2019, 19:30

Hram to znovu,tam kde som minule prestal,ale stracam sa o co tam vlastme ide.Viem len ze chcem pomstit syna,ale nejak sa do toho pletie politka a nejde mi do hlavy,preco mam furt zabijat niekoho.Stale to vedie nejak bez pointy od jedneho ciela k dalsiemu.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Per » So 05. Okt, 2019, 20:55

Chyba mi tu exploration mod z Odsyssey. V Origine mam hned na mape znacku kam mam ist,v Odyssey som mal len napovedu,kde je to miesto..a az som bol v jeho blizkosti, pouzil som orla..

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Assassin's Creed Origins

Príspevok od užívateľa Per » Ut 15. Okt, 2019, 21:08

Paradna hra,uz mam cca 80hod a zacal som ten velky datadisk co ma fantasy tematiku.
Skoda ze som celu zakladnu hru presiel s jednym mecom,co sa mi zdal najlepsi,blbe je to,ze nemal ziadne kombo,len som bol pri Presilenom udere akosi rychlesi. Teraz hram s dvojicou zbrani,obrovskou sekerou co dava devastacny (5000+) Presileny uder a dvoma malymi mecmi,co dobiju adrenalin za par sekund.
Mozno potom skusim aj Novu hru +

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"