Strana 1 z 1

Americas Army - piskanie zvuku

Napísané: Št 20. Júl, 2006, 12:39
od užívateľa Raydowe
Pri hre mi zacne piskat v repro tak neprijemne roznym tonom... mam pocit ze to nejako ovlivnuje aj to, co je niekedy na obrazovke.... nejedna sa o microfon ani monitor... vsimol som si ze to zacne pri nalodovani mapy, ked sa to nachvilocku sekne pri vybere teamu, tam to zapiska prvy krat a potom uz nahodne v hre...

Skusil som vypnut repro pri tom loadovani... zapol som ho az potom a nepiskalo to... znie to uplne srandovne ale fakt je, ze ma to zere a neviem prist na to co to robi...

napada vas nieco?

Zvukovka Audigy 2, repro creative 5100

Napísané: Ne 23. Júl, 2006, 22:17
od užívateľa killswitch
nedostal si k nohe granat a nepiska ti v usiach? teda myslim v hre... :D :lol:

Napísané: Ut 25. Júl, 2006, 15:38
od užívateľa Raydowe
som cakal taku odpoved, ale nie nie je to tym.. je to nieco v hre.. v inych hrach to nerobi... zacne to piskat ked sa nahra mapa a da ti vybrat team.... ak ale vypnem vtedy repro, a zapnem ho az po vybrati teamu, tak to uz ani potom nepiska.. inac skoro v kuse.... mega haluz...

Napísané: Ut 25. Júl, 2006, 17:21
od užívateľa killswitch
tym padom to asi bude v reprakoch, zvukovke alebo ovladacoch...mozno..skus preinstalit ovladace na zvukovku, popripade nahod ine..

Napísané: Ut 01. Aug, 2006, 19:01
od užívateľa Raydowe
to je prve co skusam ne? na forum pisem az ked mam uz toto vsetko za sebou.:)) preinstaloval som aj AAcko.... nepomaha.. v inych hrach nemam najmensi problem...

Napísané: Ut 01. Aug, 2006, 20:08
od užívateľa killswitch
mne ide AA krasne...a piska mi len ked dostanem k nohe granat:-)

Napísané: Ut 01. Aug, 2006, 21:55
od užívateľa Raydowe
no pokial je to k noham, tak uz asi nepiska nic.:))))


aj mne to chodilo v pohode, neviem co tu to blbne.. uvidime na 2.7 ale moc nedufam...