Americas Army - piskanie zvuku

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Americas Army - piskanie zvuku

Príspevok od užívateľa Raydowe » Št 20. Júl, 2006, 12:39

Pri hre mi zacne piskat v repro tak neprijemne roznym tonom... mam pocit ze to nejako ovlivnuje aj to, co je niekedy na obrazovke.... nejedna sa o microfon ani monitor... vsimol som si ze to zacne pri nalodovani mapy, ked sa to nachvilocku sekne pri vybere teamu, tam to zapiska prvy krat a potom uz nahodne v hre...

Skusil som vypnut repro pri tom loadovani... zapol som ho az potom a nepiskalo to... znie to uplne srandovne ale fakt je, ze ma to zere a neviem prist na to co to robi...

napada vas nieco?

Zvukovka Audigy 2, repro creative 5100

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 23. Júl, 2006, 22:17

nedostal si k nohe granat a nepiska ti v usiach? teda myslim v hre... :D :lol:
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Ut 25. Júl, 2006, 15:38

som cakal taku odpoved, ale nie nie je to tym.. je to nieco v hre.. v inych hrach to nerobi... zacne to piskat ked sa nahra mapa a da ti vybrat team.... ak ale vypnem vtedy repro, a zapnem ho az po vybrati teamu, tak to uz ani potom nepiska.. inac skoro v kuse.... mega haluz...

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 25. Júl, 2006, 17:21

tym padom to asi bude v reprakoch, zvukovke alebo ovladacoch...mozno..skus preinstalit ovladace na zvukovku, popripade nahod ine..
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Ut 01. Aug, 2006, 19:01

to je prve co skusam ne? na forum pisem az ked mam uz toto vsetko za sebou.:)) preinstaloval som aj AAcko.... nepomaha.. v inych hrach nemam najmensi problem...
|ASUS P5Q Pro
|Core2Duo E8400 3.0Ghz
|4X 1GB DDR2 Kingston HyperX 1066Mhz
|Radeon Sapphire HD4850

|2X 80GB Seagate SATA II
|X-Fi Extreme Gamer

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 01. Aug, 2006, 20:08

mne ide AA krasne...a piska mi len ked dostanem k nohe granat:-)
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Ut 01. Aug, 2006, 21:55

no pokial je to k noham, tak uz asi nepiska nic.:))))


aj mne to chodilo v pohode, neviem co tu to blbne.. uvidime na 2.7 ale moc nedufam...
|ASUS P5Q Pro
|Core2Duo E8400 3.0Ghz
|4X 1GB DDR2 Kingston HyperX 1066Mhz
|Radeon Sapphire HD4850

|2X 80GB Seagate SATA II
|X-Fi Extreme Gamer

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"