Mafia- kasino

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2686
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 22. Júl, 2006, 12:05

Ani mne to nejde. Nie je to len do anglickej mafie? Zmyzli mi polozky v menu.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » So 22. Júl, 2006, 13:29

Ja som to skusal v anglickej prave. Akoze mi to ide, ale niektore veci proste nejdu - taxikar nefunguje, kopa Dalsich veci nefunguje, spravim prvu misiu a ani za nic sa neda robit Dalsia a tak...


///tak ma napada, ze to mozno ide len na original (ako napriklad Oldblivion patch na Oblivion na stare grafiky). Takze ak to mas palene, tak mozno preto blbne...

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » So 22. Júl, 2006, 23:41

tak mne to neblbne a original no hmm asi sa to u mna nenachadza
treba "vyprazat" :wink:
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
Riddick1990
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ne 06. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bardejov

Príspevok od užívateľa Riddick1990 » Pi 04. Aug, 2006, 18:18

Ja som ho tiez nenasiel,ale vydel som z neho screenshoty,cize podla mna tam niekde bude.

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 05. Aug, 2006, 14:10

a co ako v tom kasine ma byt :?

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2615
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » So 05. Aug, 2006, 16:53

jcdenton12 napísal:ma ist o to ze napr do rulety vsadis zapornu ciastku a ked prehras tak vlastne dostanes to co si vsadil ak som to dobre pochopil
inac keby ste ho nasli tak dobre ale ja so mpocul ze to bude nejaky mod co sa prida a ze na tom este len nejaky manici makaju
...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"