Mafia- kasino

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Mafia- kasino

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 16. Júl, 2006, 21:09

Zdravim, neviete niekto kde v mafii je kasino? Ak tam vobec je? Diki

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Ne 16. Júl, 2006, 21:22

taktiez som o nom pocul,ale nejako moc ma nelakalo.Ale niekto to tu vraj presiel 23krat,tak nech sa ozve :wink:
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ne 16. Júl, 2006, 21:59

No neviem, ci som tych 23 krat pisal ja, ale presiel som to strasne vela krat a nejako som kasino nenasiel, cize podla mna neexistuje. Ak nahodou ano, tak sa rad poucim a skusim ho. Ale sudiac podla toho, ze som ani nevidel jediny doveryhodny screen (resp vsetky boli evidentny fake), nemam dovod verit, ze existuje :wink:

Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 16. Júl, 2006, 22:07

inac toto: Jistì, ze nemùze byt hezka a chytra zaroven, to zadna holka, protoze to uz by nebyla ona, ale byl by to on.
100 bodov

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Po 17. Júl, 2006, 09:48

a som tiez presiel mafiu min. 4x ale o ziadnom kasine som ani nepocul :D co sa tam ma ako diat? :)

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Po 17. Júl, 2006, 10:41

ma ist o to ze napr do rulety vsadis zapornu ciastku a ked prehras tak vlastne dostanes to co si vsadil ak som to dobre pochopil
inac keby ste ho nasli tak dobre ale ja so mpocul ze to bude nejaky mod co sa prida a ze na tom este len nejaky manici makaju
...

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 17. Júl, 2006, 20:23

ci na tom niekto robi, to neviem, ale v original hre to nie je na 100 percent, kedze ako som pisal, vsetky obrazky, co som videl su fake, a textury na kasino sa nikde v hre nenachadzaju (v adresari :wink: ), takze ich tam treba pridat.
A inak najcastejsie som cital, ze ma byt pri Pepeho restauracii v downtowne, ako je zavreta modra brana (je aj z druhej strany, ale teraz neviem kde...). Niekomu to zrejme nedalo spavat, tak si vymyslel co by tam mohlo byt, a teraz sa snazi neexistujuce kasino najst kazdy druhy clovek co to hra :D

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Ut 18. Júl, 2006, 01:07

ja som si do mafie stiahol nejaky patch co otvotri niektore budovi mozno aj kasino
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Ut 18. Júl, 2006, 10:36

Duroniak napísal:ja som si do mafie stiahol nejaky patch co otvotri niektore budovi mozno aj kasino
HoD sem link odkial si to stiahol pls...
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 18. Júl, 2006, 18:47

robour napísal:
Duroniak napísal:ja som si do mafie stiahol nejaky patch co otvotri niektore budovi mozno aj kasino
HoD sem link odkial si to stiahol pls...
Jop. Celkom ma to zaujma. Len dufam, ze to nebude zhadzovat hru ako vacsina z cca 25 modov co som skusal...

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » St 19. Júl, 2006, 20:25

Duroniak napísal:ja som si do mafie stiahol nejaky patch co otvotri niektore budovi mozno aj kasino
up :D
no naloz teda :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » St 19. Júl, 2006, 21:48

sorry uz nevim bolo to asi pred pol rokom ale hra ide normalne a nepada , ja som spozoroval ze na extremnej jazde mozes vojst do Salieriho baru
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » St 19. Júl, 2006, 22:05

MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » So 22. Júl, 2006, 11:33

mohlo by to byt ono, ale nejako mi to blbne cele :( . Este sa s tym pohram a snaD pridem na to, co je vo veci...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"