Forza Horizon 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1720
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » So 17. Mar, 2018, 19:39

Je to pekne oničom navrhnuté. Nejaký problém stiahni si 100x 60GB možno sa ti podarí raz, že ti to pôjde ako má.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 18. Mar, 2018, 20:51

dnes som zo srandy dal grafiku na medium preset. A cuduj sa svete ani jeden pad a to ta hra ficala par hodin.
zaujimave, smutne.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1593
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Marek125 » Ne 18. Mar, 2018, 21:14

Ja to mám kúpené už dlho ale až teraz som sa k tomu dostal a s kolegom sme to hrali asi 4 hodiny v kuse a nič nepadlo robí to úplne každému alebo je to výnimočné? Inak strašne predražené všetko do tej hry je tomu MS musí ebat však keby si chcel komplet balíček tak sa nedoplatis. A každú chvíľu je tu zasa nový a nový diel či Forzy alebo Horizon.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 18. Mar, 2018, 21:16

ake mas detaily ? na ultra vsetko , najnovsi driver ?
a ceny- tam je tolko obsahu ze i nic kupovat netreba.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1593
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Marek125 » Ne 18. Mar, 2018, 21:58

Ultra zatiaľ som to skúšal len na NB, drivery najnovšie.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 18. Mar, 2018, 22:10

Zaujímavé.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1593
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Marek125 » Ne 18. Mar, 2018, 22:34

Čo je na tom zaujímavé 😂 čo si myslíš že ťa tu prídem klamať z nudy.

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 18. Mar, 2018, 22:52

tak som to nemyslel. Ale jednoducho nieje to specificke HW (hra pada na Intel, AMD, NVdia) nieje to specificke SW (hra pada na starsej a aj najnovsej W10), nieje to specificke snad nicomu. Nie som sam, a jednodcuho to nieje normalne. Preto mi pride zaujimave ze niekomu to nepadlo po 6 hodinach ani raz a ja sa nemozem obcas dostat ani z menu a na 5x to uz ani neskusam.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1720
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 18. Mar, 2018, 22:57

Ja mám všetko na ULTRA nastavené rozlíšenie 1920x1200. Zozačiatku som mal problémy kvôli ovládačom (dlhé načítavanie, vypadávanie textúr, padanie hry). Po vydaní určitej verzie driveru to zmizlo a všetko ide dobre.

Grafiku mám RX480 8GB. Ostatok PC mám myslím v podpise.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5325
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 19. Mar, 2018, 00:05

1/2 roka som tu hru nevedel poriadne zapnut, musel som pouzit ten prikaz na resetovanie win store, este ktomu 3x restart pc a podarilo sa mi to spustit. Pred nedavom, som ale skusil nejake prikazi do windowsu, overit integritu suborov systemu, skusal som to dvoma sposobmi, vyhodilo mi report o poskodenych alebo chybajucich systemovych suroboch ktore sa opravili. Odvtedy hru spustim na 99% stale, ale stale mam problem s random crash, bud po 15min alebo inokedy po 1hodine. Proste smejd hra odflaknuta.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 25. Mar, 2018, 22:17

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... sin_detail
Horizon 3 Blizzard Mountain za 8.2€ v prepocte...
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1720
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 25. Mar, 2018, 22:33

Aj si to niekto už kúpil ??


PS: nenakupoval som ešte z amazonu.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 25. Mar, 2018, 22:35

Kúpené, aktivované, funkčné (ťahá sa, 4.5GB).

Praktický stačí účet na Amazon, pridaj si UK adresu (sú rôzne generátory) a pri platbe pridaj svoju kartu.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3976
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 30. Mar, 2018, 17:59

by the way, neviem ci bug alebo featura windows ale hra ide sharovat a hrat na 2 roznych PC :D
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11372
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 30. Mar, 2018, 18:58

pojde ti aj na 10tich ak tam mas rovnaky ucet :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"