Forza Horizon 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5296
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 04. Nov, 2017, 00:36

Dnes som nainstaloval nove ovladace nV a hra mi padne 3 sekundy po spusteni programu.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » So 04. Nov, 2017, 00:53

Ja zrovna sťahujem 55GB inštalačku :D


TO nieje bohviečo keď to takto padá.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3644
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 04. Nov, 2017, 00:57

no a tes sa ked preinstalujes OS, budes tahat znova :D

no neni, bere mi to elan a hra ked padne 2-3x tak uz nemam chut zapinat hoc ma bavi.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » So 04. Nov, 2017, 10:08

No mám problém nechce mi načítať Profil, po načítaní mi vypíše Invalid Profile.

Mali ste s tým problém niekto ?

Dá sa nejako vymazať Profil, ktorý mám už rozohraný ?? (Bolo to hrané na cracknutej verzii)
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 04. Nov, 2017, 16:51

Môže byť, že crack ho nejako poupravil a podobne, prípadne k tomu boli nejaké záznamy v registry (už len tápem".
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » So 04. Nov, 2017, 18:34

Loleq tiež ma to napadlo. Musím naisť postup ako zmazať v Xbox live postup v hre a vyhrané achieventy.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3644
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 04. Nov, 2017, 20:51

to mate tak ked spekulujete este aj s realnym profilom. Si si nemohol vytvorit nejaky lokalny ?
Hento co chces neviem ci ide zmazat bez xbox one konzoly.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 05. Nov, 2017, 00:17

Veď práveže to bolo na lokálnom preto neviem prečo to takto spravilo.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 05. Nov, 2017, 14:04

Gúgli, ja som raz takto chcel zresetovať postup v hre a podarilo sa mi, tak skús. V podstate kombinácia vypnutia netu (najjednoduchšie vytiahnutia ethernetového kábla pri načítaní hry myslím ale dohľadaj pre presné inštrukcie).
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 05. Nov, 2017, 17:11

Zatiaľ to mám tak, že akonáhle zruším synchronizáciu profilu z Cloudu tak mi nabehne Profil, ktorý som začal odznova.

Je dosť možné, že keď som hral na cracknutej verzii hry tak mala niektoré doplnky, ktoré nemám aktuálne zakúpené v legálnej verzie.

Asi skúsim napísať na ten ich support či sa niekto ozve a bude sa snažiť pomôcť.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 05. Nov, 2017, 17:48

Pozeral si ten návod ako zresetovať postup? Ten je práve o tom, že prepíšeš ten, čo je na cloude.
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 26. Nov, 2017, 22:07

Máte aj vy tento bug v hre ?? Je nejaký spôsob ako to vyriešiť ?

https://www.youtube.com/watch?v=v_bsbjNLuQU
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5296
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 26. Nov, 2017, 22:58

Jasne ze sa mi to uz niekolkokrat stalo, tak isto ako nekonecne synchronizovanie drivatarov, nacitavanie zavodu, auta v garazi az po nahodne zamrznutie hry kedy mi ostane len vibrovat ovladac v ruke :)
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1688
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 26. Nov, 2017, 23:15

Po stlačení milion tlačidiel na klávesnici sa to rozbehlo :D Mne občas vypne hra ale inak nemám problém. Musím mať určitý driver na grafiku inak mi hra načítava 15min. Takto to ide skoro ihneď.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3644
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 17. Mar, 2018, 19:32

tak som si chcel dnes zahrat a maximalne sa dostanem do prvého závodu a hra padne
Uz padla aj v menu...

akoze des a hruza normalne by som dev tym za to vyfackal ze by zrat mesiac nemohli.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 500GB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W;
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"