Forza Horizon 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3779
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 09. Feb, 2017, 14:35

Skor ste to mali rozdeliť na jazdný model a herný štýl a bolo by vyriešené, čo sa týka jazdného modelu tak dá sa nastaviť simulačný ale čo sa týka herného štýlu, jazdiť s Lambom po lúke 150 skákať kade tade, tak to vždy bude arkádový štýl. :)
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8197
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 09. Feb, 2017, 15:09

Tak tak, ja som hovoril čisto o samotnom jazdení, ono tie veci ako pláž, lúka a to...na to existuje len Spintires, to je jediné, čo to simuluje; no jazdne FH3 má svoje spôsoby ako dať tomu simulačné prvky (napríklad stačí nedávať trošku pozor a pri zadnom náhone pri tých jazdách cez lúky sú hodiny okamžite).
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog

Užívateľov profilový obrázok
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3274
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bydlisko: Prešov

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa mino_85 » Št 09. Feb, 2017, 15:40

Otázka je do akej miery je ten jazdný model simulačný, keď sa vôbec dá jazdiť Lambom cez lúky :-D , ale už sa tu do toho rýpalo dosť.

To si tiež veľa ľudí pletie u racingov, že simulátor je to vtedy, keď sa auto čo najviac šmýka, čo je blbosť. Aj v reálne sa pretekárske autá nastavujú tak, aby sa s nimi jazdilo čo najľahšie, predvídateľne a aby jazdec autu veril. Čo je presný opak "beštie pod zadkom". Miera simulácie v hre je pre mňa skôr v detailnosti nastavení a či auto reaguje na zmeny tak ako má /výška podvozku, tvrdosť tlmičov, tlak pneu, odklon, nastavenie diferenciálu, prítlak atď.../ a na miestach kde má /vjazd do zákruty, vrchol, výjazd/.

Nie som nejaký set-up freak, ale toto jednoducho nesmie v hre čo sa tvári jak simulátor chýbať a hlavne nemá to byť na parádu. Neviem či si sa poriadne hrabal napr. v nastaveniach áut v CARS a čo to v reále vie s autom spraviť, ale je to kľúčový prvok hry ktorý ak si poriadne neošaháš, tak nemá zmysel porovnávať s inými hrami typu FH. A to CARS nie je určite hardcore simulátor, ale dáva to tam zmysel.
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: ASUS Strix X99 Gaming CPU: INTEL Core i7-5820K @ 4,2 GHz/1,1V CPU cooler: CRYORIG R1 Ultimate RAM: 32 GB DDR4 Crucial Ballistix Sport Red 2400 MHz VGA: ASUS GTX1080Ti Strix @ 2000/12200 MHz + Prolimatech MK-26 + 2x Noiseblocker Multiframe M12-2 + custom VRM heatsink PSU: SuperFlower SF-550P14PE Golden King + custom sleeved extensions System SSD: Samsung 960 PRO 512GB Data HDD: WD Red 3TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive, bottom - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2; Outtake: back - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2, top - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: Dell U2713H 27" Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos 8200 Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative SOUND BLASTER Recon3D + Creative GigaWorks T20 Series II Wheel: Logitech G27

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4500 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Red 3TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Rii mini RT-MWK02

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 9678
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 09. Feb, 2017, 17:19

Vec sa ma tak ze aj na FH3 ti viem auto nastavit tak ze s nim neprejdes jedinu 90 stupnovu zakrutu v 50tke aby si sa nevytrel.... je vela pohladov, neda sa fakt generalizovat.

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3049
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa scream » Pi 10. Feb, 2017, 13:40

Simulacia my ass... si to rieste inde a ne pri forza horizon. Som zvedavy, kolko vas slo 500PS+ aute, ze to vie porovnat. Alebo uz niekto skusal ist s lambom po luke ? :)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 429
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa dave1979 » Ut 07. Mar, 2017, 19:28

nehral som toto asi 2 mesaice na pc.že teda si to spustim,ale najskor dam novy driver grafiky.dpč,hned ma prešla chut ked som to zahral.tak dojeb... hru som už dlho nehral..a patchy opravili vobec niečo? absolutne nič furt to ide naprd.hral som v meste a zas ma prešla chuť..lagy jak svina na monbitore s g sync,proste nemam asi už ani slov na tuto hru z amatérčenu

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8197
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ut 07. Mar, 2017, 20:39

Ako je možné, že som jediný, komu to stále ide? Akurát raz od času to resetuje nastavenia grafiky a pri každom zapnutí musím dať svoj custom profil pre volant (aut. dáva G27 preset - mám G27).
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 4972
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 07. Mar, 2017, 20:55

Mne hra funguje, jedine co ma vytaca je ten no-fullscreen po starte a to zdlhave optimizing your pc. Vcera som si zajazdil na hodinku, fps 50-80 1440p a som spokojny.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i5 6600K @ 4,5GHz 1,26V |CPU's Cooler| EK Supremacy MX
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury |GPU| nVidia EVGA GTX1080 FTW AC3.0
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| EVGA Supernova 550G2 |Case| Fractal Define Nano S
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3779
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 07. Mar, 2017, 20:59

Mne to tiež beha ok 50-80 g-sync
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 429
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa dave1979 » St 08. Mar, 2017, 00:33

tu ide o toto že ked si človek zvikne na hranie cez g sync a 144Hz..už vníma akukolvek neplynulosť a lagy..takže tato hra asi nepodporuje g sync alebo ja neviem.proste sa to chova divne..niekomu to stačí,nevnima to...ale ja ano..taky nfs 2015 je lahoda alebo apex

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3779
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 08. Mar, 2017, 01:26

Tak ja som tiež na nizke fps pri 144hz haklivy ale tuto konkretne do 60fps necitit trhanie až pod 60 a to sa večšinou deje v meste tam to stale pada aj ku 40. inak pomimo 60-80 a je to krasne plynule
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 429
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa dave1979 » St 08. Mar, 2017, 01:49

Monster1 napísal:Tak ja som tiež na nizke fps pri 144hz haklivy ale tuto konkretne do 60fps necitit trhanie až pod 60 a to sa večšinou deje v meste tam to stale pada aj ku 40. inak pomimo 60-80 a je to krasne plynule
tak tak.myslel som to aj ja hlavne v meste.mohli to tam lepšie odladit.Nieže mam nejaký zavod v meste a nechce sa mi tam ani ist :D proste ma to otravuje.a hru som prestal hrať...

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8197
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » St 08. Mar, 2017, 14:21

Monster1 napísal:Tak ja som tiež na nizke fps pri 144hz haklivy ale tuto konkretne do 60fps necitit trhanie až pod 60 a to sa večšinou deje v meste tam to stale pada aj ku 40. inak pomimo 60-80 a je to krasne plynule
Čo máš za nastavenia? Veď ja na 4k s 980Ti mám aj v SP aspoň 50fps.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3779
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 08. Mar, 2017, 14:56

1440p 8xMSAA +FXAA všetko ultra len tiene very high.
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8197
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » St 08. Mar, 2017, 19:25

Aha, 8xMSAA? To fakt až tak veľa potrebuješ? 4xMSAA+FXAA bolo zlé? Btw, tiene môžeš dať na akúkoľvek hodnotu, tie aj tak človek nebude pozorovať (ak nebude stáť v tieni).
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Philips 4065UC Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"