Forza Horizon 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5296
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 20. Jún, 2016, 14:59

Zoznam hracov z pretaktovanie.sk:

ID - nick na fore - platfoma
Chudakbroslo - Broslowski - Xbox ONE
Fullesh - Fullesh - PC
Monster1 - MonsterrMX - PC


Takze uz aj oficialne, PC a XBOX, crossplay. Cize sa tomu moze zalozit tema aj na PC.sk :dance:





|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

pet2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 630
Dátum registrácie: So 12. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava III

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa pet2 » Po 20. Jún, 2016, 15:19

hmm zaujimave to ta forza to je tak arkada? to som nevedel. akoze vyzera to pekne ale to je asi tak vsetko. aj Grand turismo je rovnake?

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5296
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 20. Jún, 2016, 15:48

Ak to porovnas s NFS alebo inymi arkadami, kde sa kazde auto sprava rovnako a predvidavo, tak potom je toto pure simulator. :rep:
Treba pouzivat brzdy, inak garambol, cize uz sa to odlisuje od 99% arkadoviek :D Kokpit pre kazde auto, jazdny model je u kazdeh auta iny...
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1758
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Pein » Po 20. Jún, 2016, 16:32

treba rozlisovat medzi Forza seriou, a spinoffom Horizon.
Forza (napr najnovsia Forza 6 ) - je simulacia, na okruhoch a pod, konkurencia Gran Turismo
Forza Horizon - su take volnejsie ponate arkady, v otvorenom svete, nieco ako NFS (akurat nie az tak arkadovite)

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5296
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 20. Jún, 2016, 18:04

To je jedno ci Motorsport alebo Hozion, ale toto nieje arkada ala NFS, to ma na mile daleko. Vela hier co sa pisi ako simulator je slaby odvar toho, aky jazdny model je v "arkadovej" horizon.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa lacika » Ut 21. Jún, 2016, 09:45

Ked som hral horizon na Xboxe, tak mne to prislo ako arkada..
Ale rozhodne lepsie spracovane ako NFS.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1758
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Pein » Ut 21. Jún, 2016, 09:49

horizon je viacej arkada ako motosport. Kazdopadne da sa nastavit tak ze to bude vcelku blizko k simulaciam, minimalne tym "radoby" simulatorom.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11281
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 22. Jún, 2016, 12:10

PEINov posledny prispevok je valid. Na to aká je to "arkáda" vie to byť veľmi slušný simulátor :) No a samozrejme, tiež sa neviem dočkať, 2jku už hrávam máličko, takmer všetko už prejdené, no stále sa k tomu občas vrátim, len tak si zagumovať :D

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 04. Sep, 2016, 22:59


4k life
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa lacika » Ne 04. Sep, 2016, 23:11

DiRT CREW? :D
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3566
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Po 05. Sep, 2016, 09:20

tesim sa, aj si rad zaplatim ak to bude ficat bez problemov uvidime prve reviews :)
Spoiler: ukázať
CPU: Ryzen 2600
CASE: Fractal node 202
CPU Cooler - Noctua NH-L9i
RAM Crucial M.2 MX500 1 TB
MB - MSI B450I GAMING PLUS AC
RAM - DDR4 2x8 GB 3200Mhz Mushkin
GPU - GTX 1660
PSU - Corsair SF450 Platinum
2 ks Cryorig QF120 Silent - 120mm - PWM

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 05. Sep, 2016, 11:49

len škoda, že musíme platiť min. 70€...bóžinku a k tomu mám zlý pocit, že taká G27 nebude podporovaná a dostanú ju len tie, ktoré sú aj pre X1 (dúfam, že sa to nestane)..
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3566
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Po 05. Sep, 2016, 15:23

pockam si, za hru viac ako 30 nedam (raz som dal 60 a lutujem doteraz) :D
Spoiler: ukázať
CPU: Ryzen 2600
CASE: Fractal node 202
CPU Cooler - Noctua NH-L9i
RAM Crucial M.2 MX500 1 TB
MB - MSI B450I GAMING PLUS AC
RAM - DDR4 2x8 GB 3200Mhz Mushkin
GPU - GTX 1660
PSU - Corsair SF450 Platinum
2 ks Cryorig QF120 Silent - 120mm - PWM

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11196
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 05. Sep, 2016, 16:00

pochybujem, že to pôjde nejako dole, aj to je dôvod celého crossplay-u - budú mať rovnaké predaje na konzolách za nemeniace sa ceny a teraz k tomu ešte PC hráči, ktorí sa budú musieť podriadiť cenovej politike
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1758
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od užívateľa Pein » Po 05. Sep, 2016, 19:32

Kúpiš na G2a XO key a aktivujes na PC. Či myslíš že to nepôjde?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"