Battlefield 1

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12101
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » St 07. Mar, 2018, 00:47

obcas mi zacne cela hra poskakovat,akoby som robil furt nejaky pohyb ..celkovo to potom vypada,akoby bolo zemetrasenie..a zmizne to az ked ma zabiju

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » St 07. Mar, 2018, 01:07

To je bug, keď ťa oživí medik a spravíš ten pohyb šmykom..
CPU: Intel i5 7500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12101
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » St 07. Mar, 2018, 01:41

hram teraz par hier a cisto proti sniperom hram ? jebe tym ludom uz,ved to nema zmysel..ja sa tam snazim pokladat miny a oni seru na tanky..

pred chvilou..kopec..hore opevnenie a tam 10 sniperov..ovladali tak polku mapy..nejak esusom som to tam nenapadne obisiel..vybehol hore a len tak kukali ze WTF ? vsetci mrvi ..niektori..lezali dalej a nevimali ze im tu niekto zabija 2 squady..rozdupal som to tam ako medved v kurniku..dobry pocit :D

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » St 07. Mar, 2018, 12:05

Keď si zahraješ mód Operations a si za stranu, ktorá má dobiť pozície a vidíš, že väčšina teamu sú sniperi. Buď sa prehodíš k obrancom alebo máš krásny lose.
CPU: Intel i5 7500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12101
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Št 08. Mar, 2018, 01:57

asi mam uz starymonitor,lebo ja tam nevidim takmer nikoho poradne..vsetko mi to farebne spliva..mne trci polka hlavy niekde a dostanem to zo 100m..kludne aj ked lezim..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1874
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 08. Mar, 2018, 08:52

No treba prejst na inu hru. Na toto som nadaval uz od bety, mali byt nejake non sniper servery. Alebo limit na classy, neni mozne aby pol tymu boli snipery, jednak ta hra potom protistranu vôbec nebavi (nejde o to ze zomriem ale chcem si zahrat zabojovat a nie sa spavnut a dostat head cez pol mapy) a je to dost nevyrovnane.
Uplne jednoducho zaviest limit na classy, assault a bezne neobmedzene a tie specialnejsie obmedzit na pocet.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Št 08. Mar, 2018, 10:20

Ja s farbami problém nemám vôbec, ani na diaľku, hráčov je pekne vidno. Takýto problém mám pri prvom Battlefronte, pri niektorých mapách mám taký pocit ako keby som tú hru hral naslepo, polovicu zabití dostanem tak, že som vôbec nič ani nikoho nevidel a to sa nebavíme o sniperoch..
CPU: Intel i5 7500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4067
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 08. Mar, 2018, 10:58

kllr007 napísal:
Št 08. Mar, 2018, 08:52
No treba prejst na inu hru. Na toto som nadaval uz od bety, mali byt nejake non sniper servery. Alebo limit na classy, neni mozne aby pol tymu boli snipery, jednak ta hra potom protistranu vôbec nebavi (nejde o to ze zomriem ale chcem si zahrat zabojovat a nie sa spavnut a dostat head cez pol mapy) a je to dost nevyrovnane.
Uplne jednoducho zaviest limit na classy, assault a bezne neobmedzene a tie specialnejsie obmedzit na pocet.
No nevyrovnane je to len pre tym ktory ma sniperov lebo to maju istu prehru :D ja mam zase sniperov rad to su killy zadarmo, ale tiež by som dal limit z 32 hračov v teame povedzme na 5-6 sniperov ale neviem či by to pomohlo, dnes ja taka doba že 90% ludi na serveroch sa boji umrieť preto sa niekde zakempi a čaka kym mu niekto pride do rany, a potom ich len vidiš plakať ze balance balance ked dostavaju 800:100 lebo od nich nikto nehra objectives :D
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1729
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 08. Mar, 2018, 11:08

to su prave take lamy, lebo utocit sa da aj so sniperkami. staci len vymenit verzie bez scope, rsp s mensim zoomom.
a o to je to viac sranda. henry martini v ofenzive, feelsgoodman.

hlavne nechapu, ze byt prvy v tabulke sa da aj so zapornym skore.
dice by mal vyhodit k/d statistiku. aj tak za to ziadny reward nie je afaik.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4067
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 08. Mar, 2018, 12:21

k/d je pre deti, martini nieje zla ale na nejaku extra ofenzivu to nieje slaba kadencia, celkovo na nejake rychle dobitie je to nepoužitelne
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1964
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Št 08. Mar, 2018, 12:26

Daval som sem jedno svoje video kde som hral za Snipera ofenzivne, da sa to aj so scope-om, len treba byt pripraveny na to, ze v pripade 1 vs 2 a viac je to skor prehrany boj. Ale zasa vies pekne solo obist obranu a davat dole kemperov.
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12101
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Št 08. Mar, 2018, 13:06

Kimif123 napísal:
Št 08. Mar, 2018, 10:20
Ja s farbami problém nemám vôbec, ani na diaľku, hráčov je pekne vidno. Takýto problém mám pri prvom Battlefronte, pri niektorých mapách mám taký pocit ako keby som tú hru hral naslepo, polovicu zabití dostanem tak, že som vôbec nič ani nikoho nevidel a to sa nebavíme o sniperoch..
s tymto zjavne nemam problem len ja..vcera sem obsadili vlajku..polo tam par stromov okolo..asi 30 sekund sme tam pohebovali a az potom som si vsimol ze nam pod mohami lezi sniper..proste nebol oznaceny a splival :)

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Mumaq » Št 08. Mar, 2018, 13:52

o to v tej hre ide :) moje KD je zvycajne pod 1, kedze vzdy pobehujem jak blazon. bavi ma to hrat rambo stylom i ked kapem pod kampermi, ale aj tak je to pre mna zabava :)
Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION, i7 6700k@4,6GHz & Cryorig R1 Ultimate, G.Skill DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz, EVGA GTX1080Ti SC2(2000/6000), Samsung 850 EVO 500GB(system+games), 3TB WD RED(data), Seasonic 850W Gold, DVD-RW LG, Fractal Design R5 Arctic white + 4x vetraky Corsair(3x 14cm, 1x12cm), Acer Predator Z35, Beyerdynamic DT 860 @ Asus Xonar Phoebus na optike & repro Mission M34 @ Marantz PM4001, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note8 duos + Galaxy Gear s3 classic. http://steamcommunity.com/id/mumaq /// "GTA 5 - mumadlo"

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1964
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Št 08. Mar, 2018, 14:01

Per napísal:
Št 08. Mar, 2018, 13:06
Kimif123 napísal:
Št 08. Mar, 2018, 10:20
Ja s farbami problém nemám vôbec, ani na diaľku, hráčov je pekne vidno. Takýto problém mám pri prvom Battlefronte, pri niektorých mapách mám taký pocit ako keby som tú hru hral naslepo, polovicu zabití dostanem tak, že som vôbec nič ani nikoho nevidel a to sa nebavíme o sniperoch..
s tymto zjavne nemam problem len ja..vcera sem obsadili vlajku..polo tam par stromov okolo..asi 30 sekund sme tam pohebovali a az potom som si vsimol ze nam pod mohami lezi sniper..proste nebol oznaceny a splival :)
oznaceny je iba ked ho niekto z tvojho timu Qckom oznaci
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12101
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Št 08. Mar, 2018, 14:10

fakt ? esteze si nam to tu napisal..inak by to nikto nevedel :D ja pisem ze ak nie je oznaceny a lezi pod stromom,tak je proste takmer neviditelny
Mumaq napísal:
Št 08. Mar, 2018, 13:52
o to v tej hre ide :) moje KD je zvycajne pod 1, kedze vzdy pobehujem jak blazon. bavi ma to hrat rambo stylom i ked kapem pod kampermi, ale aj tak je to pre mna zabava :)
ty hras presne ako ja :) aky mas nick v origine ?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"