Battlefield 1

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 883
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » So 03. Mar, 2018, 10:11

Za tú cenu je to luxus, myslím si, že nejaký čas bude ešte dosť hráčov. SP je celkom zaujímavý, ale dosť krátky. Priznám sa, ja osobne by som kvôli nemu túto hru nekupoval. Ak máš Origin, možno si budeš vedieť stiahnuť hru a pár hodín to hrať "zadarmo".
CPU: Intel i5 6500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 960 EVO 250GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » So 03. Mar, 2018, 12:31

network warnings icons sa asi nedaju nejak vypnut cez config files co ? fest mi to tam vadi

ten priserny mousa input lag sa da nejak odstranit ? ak nie,vraciam hru

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4037
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 03. Mar, 2018, 15:35

Čo máš za monitor?
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » So 03. Mar, 2018, 15:50

co ma mouse lag s monitorom ? :)
bolo to kvoli dx12..dal som na 11 a ide to ok

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Ne 04. Mar, 2018, 21:19

zalozil som platton..pridajte sa ak to hravate cez ts


10 10 10

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 883
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Po 05. Mar, 2018, 21:56

Odkedy vyšiel ten nový minipatch, hra mi padne každých 10-15 minút.. freeze obrazovky na pár sekúnd a s5 vo Windowse.. Stáva sa to aj Vám?
CPU: Intel i5 6500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 960 EVO 250GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Po 05. Mar, 2018, 23:44

nepadlo mi to ani raz 19 hodin

toto je cod..idem po niekom..zabijem ho..v tej istej sekunde do mna bodakom drbne odzadu debil a ked padnem..vidim ako v tej istej sekunde niekto ubadakuje jeho..bez hlavy a paty..milion vybuchov...humbuk a pobehujuca parta idiotov ..ano..takto by mozno voja vypadala..ak by sa nikto nebal o zivot..:D ak sa nezmeni toto,tak podobne hry budu upadat
Naposledy upravil/-a Per v Ut 06. Mar, 2018, 03:34, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4987
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 06. Mar, 2018, 02:45

ze ? ze ? presne pre toto som prestal hrat... sialeny, sialeny chaos kedy 30% spawnov su instantna smrt :/
jasne, ze je tam vela map a modov ale sakra je to prilis bordel
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Ut 06. Mar, 2018, 03:35

hrat ma to bavi..ale viem ze u toho zrejme nevydrzim dlho..rovnako ako u battlefront 1..to bol rovnaky mrdnik..

uvidim

hôavne sa mi nedari znicit tank minou..pol dna a ani jeden.. xP

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 883
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ut 06. Mar, 2018, 08:08

Per napísal:
Ut 06. Mar, 2018, 03:35
hrat ma to bavi..ale viem ze u toho zrejme nevydrzim dlho..rovnako ako u battlefront 1..to bol rovnaky mrdnik..

uvidim

hôavne sa mi nedari znicit tank minou..pol dna a ani jeden.. xP
Dávaj ich na tie miesta kade zvyknú chodiť tanky. Ja som včera s Repair tool zničil L-Class destroyer :rofl:

Btw včera som dvihol PL Limit na karte na 110% a hra mi nepadla 2 mapy, potom som to vypol. Ale robilo to aj na druhej karte, takže neverím, že je to tým. A tiež po prvom spustení hry a vypnutí, mi hra pozmení farby vo Windowse. To mi robí asi odkedy vyšlo Apocalypse, možno aj predtým neviem presne.. Nový GPU driver nepomohol.
CPU: Intel i5 6500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 960 EVO 250GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Ut 06. Mar, 2018, 13:10

Ok,tak mi povedz kade chodia tanky na mapách,kde nie sú cesty 😀

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4037
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 06. Mar, 2018, 13:28

Nie na každu mapu sa hodia miny, hraj amiens, St quentin scar, balroom blitz a pod. to su lahke mapy na zničenie vozidiel.
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 883
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ut 06. Mar, 2018, 13:50

Presne ako písal Monster, ale určite by som spomenul aj Monte Grappa, tam keď si dám míny, tak každé kolo odpálim minimálne 2-3 vozidlá. Mapy ktoré sú moc otvorené nie sú dobré na míny.
CPU: Intel i5 6500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 960 EVO 250GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12020
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Ut 06. Mar, 2018, 16:16

automaticka brokovnica sa nepovazuje za rifle ?

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 883
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ut 06. Mar, 2018, 17:28

Per napísal:
Ut 06. Mar, 2018, 16:16
automaticka brokovnica sa nepovazuje za rifle ?
Rifle má iba sniper a medic. Takže nie.
CPU: Intel i5 6500 Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z270 PC MATE RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: ASUS STRIX RX 570 4GB SSD: Samsung 960 EVO 250GB SSD NVMe HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"