Battlefield 1

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2359
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 13. Dec, 2018, 11:48

bf1 si nechaj :)
Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13109
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Št 13. Dec, 2018, 11:49

poslal som ti ziadost..rbclass nick moj
vecer mozme skusit

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2359
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 13. Dec, 2018, 12:01

vecer neviem ci budem prave hrat :) , ale ked sa k tomu dostanem, rsp uvidim ta online hrat tak joinem, alebo poslem pozvanku.
hravam s partiou a sme zvyknuti na nase oblubene servre :) potom ti poslem aj ts ak tam budeme vsetci.
Spoiler: ukázať
::: ...

Hexaris

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Hexaris » Št 13. Dec, 2018, 13:22

Bf4 jedine HC, pearl market, metro ... nick klasika Hexaris, ked tak sa pridam v pauze u F76 😁 ...

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 483
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Pi 03. Apr, 2020, 22:40

Karanténa ma dostala k hrám a BF1 :)
taktická otázka : je to nehratelne... mam tam FPS cca 25 :/ a to som dal všetko na ultra low :)... rozlíšenie tiež dole, inak vtipné je že to nemá vplyv na FPS... tj HD tj. 1920 x 1080 a medium a 1280x720 low...

Je to nejaká chyba optimalizácie? alebo ja už neviem... Single player ide allright, ale multiplayer je hruza aj ked som na mape sam tak CPU má 100 % vytazenie a nizke FPS

Ako na hry mám retro stroj :/ ale myslím, že by to mohol dať...
Je to Lenovo Y50 70, Core i5–4210H 2.9 GHZ / už som prišiel na to ako mať pustení BOOST permanetne na 3.2 / 3.4 GHz, len je to haluz uchladiť :), 16 GB DDR3, 960m 4 GB DDR5 / tiez pretaktovana...

Ostatné hry idú no problem Metro Exodus, COD WWII,COD WZ len BF 1 ani za lololooo :)
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13109
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Pi 03. Apr, 2020, 22:57

Slabe cpu. Preto je jedno aké tam dáš rozlíšenie a nastavenie grafiky.

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 483
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Pi 03. Apr, 2020, 23:20

Per napísal:
Pi 03. Apr, 2020, 22:57
Slabe cpu. Preto je jedno aké tam dáš rozlíšenie a nastavenie grafiky.
Ako myslel som si to, ale nechcel som si to pripustiť :D ešte som rozmýšľal, že by mohla byť aj inde chyba...
Keď som ten noťas kupoval, tak vyšiel aj BF1 tj. 2016 tak by človek čakal, že by to mohlo it :facepalm:
Povedal by som, že BF1 je dosť zle optimalizovaný xP , keď jeho priamy konkurent COD WWII / svojho času / ide bez problémov.

Ok tak je na čase kúpiť nové železo :good:
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1366
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » So 04. Apr, 2020, 09:50

BF1 vôbec nie je zle optimalizovaný, má vysoké nároky na CPU. A určite by ti to malo ísť lepšie na tom rozlíšení a low grafike.
https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Ge ... 006.0.html
Pozri si to tu, prípadne si tam nájdi svoj noťas a dostaneš výsledky, od ktorých sa môžeš odraziť. 25 FPS určite nie je ok. Ja som hral BF1 na PC s G4560 + GTX1050 a bolo to hrateľné na 1680x1050 medium (SP určite, v MP to nebol ideál). Takže ten tvoj notebook nie je o toľko slabší, mal SP zvládnuť určite.
CPU: Intel i5 9400f Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z370M GAMING PRO AC RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: WD Red 2 TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Corsair Air 240 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"