Battlefield 1

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1160
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ne 23. Sep, 2018, 17:02

Monster1 napísal:
Ne 23. Sep, 2018, 16:13
Mne sa viacej paci to Aktivujte system windows dole :D +Cpu a gpu usage :D
Tak BFko vie vyťažiť :D Odkedy som vymenil dosku na Z270, tak mi to vypisuje, pritom Win mám normálne kúpený, nebol viazaný na dosku, skúšal som už xy návodov ale nič.. a crackovať original Win som zatiaľ nechcel :laugh:
CPU: Intel i5 9600k Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z370M Mortar RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: MSI Radeon RX 580 GAMING X 8G SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe + Crucial MX500 1TB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 3TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Fractal Design Define R4 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3468
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa eSsay » Ne 23. Sep, 2018, 19:41

To bola ppči hra ... nebol dom, ktorý by nehorel :D
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk + SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10550
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 24. Sep, 2018, 11:30

Kimif123 napísal:
Ne 23. Sep, 2018, 17:02
Monster1 napísal:
Ne 23. Sep, 2018, 16:13
Mne sa viacej paci to Aktivujte system windows dole :D +Cpu a gpu usage :D
Tak BFko vie vyťažiť :D Odkedy som vymenil dosku na Z270, tak mi to vypisuje, pritom Win mám normálne kúpený, nebol viazaný na dosku, skúšal som už xy návodov ale nič.. a crackovať original Win som zatiaľ nechcel :laugh:
Nj,
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 582
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa dave1979 » Št 11. Okt, 2018, 23:07

Chlapi hru som nehral asi pol roka a cul to zapnem.Vidim v menu HDR nastavenie.Ked je to na auto nastavenie+DX12 hra mi trhá obcas dost na gtx1080 ti/1440p.Ked to spustim s dx12 off ide to normálne,alebo ked dám hdr OFF ide to normalne aj v dx 12. Je to normal ? Cize to ma byt zapnute len na monitore s hdr? Preto to robi na monitore bez hdr galibu?

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 11. Okt, 2018, 23:26

Aky ma vyznam zapinat HDR na monitore bez HDR? :D
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2869
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 11. Okt, 2018, 23:54

Hlavne BF1 hrať v DX12 je hovadina.
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 582
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa dave1979 » Pi 12. Okt, 2018, 10:21

Hej ale hra by mala byt default nastavena uz pri spusteni ze hdr off co bohuzial neni tak som sa lakol ze jak je mozné ze mi seka hra v dx12 ))

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Monster1 » Pi 12. Okt, 2018, 10:59

Dx12 vypni okrem toho ze mas na nom menej fps ako na 11 je to este aj stutterfest
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
dave1979
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 582
Dátum registrácie: Ne 16. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: sered

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa dave1979 » Pi 12. Okt, 2018, 13:08

Sak jasne ze ano.Len som sa lakol ze mi to seka v dx 12 ci neni neco grafike heh.potom vsimam ze hdr je on.predtym to v menu nebolo,tak asi aj tam bol update.jasne ze to hram v dx11radsej

Užívateľov profilový obrázok
BiFino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1224
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa BiFino » So 03. Nov, 2018, 22:15

Aj vám sa stáva, že keď vás zabijú a v momente kde je ten efekt ako ide kamera prudko hore a zobrazí sa vám celá mapa tak to nie je občas plynulé a sem-tam to sekne? Zostava z popisu a G-sync monitor aj zapnutý V-sync v NV paneli nepomáha.
Spoiler: ukázať
CPU: i7 - 8700K (delid) OC 5,1 GHz
MB: MSI Z370 gaming M5
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X TRIO
HDD: 1 TB + 2x 3 TB raid0 + Scythe Himuro
SSD: Samsung 960 evo 1 TB + vlastné pasívne chladenie
PSU: SF golden king 550W
Case: FRACTAL Define R5 Black + 5x 140 fan
CPU cooler: SCYTHE Mugen 5 Rev. B
Monitor: ASUS ROG Swift PG278Q
Myš: steelseries Rival 310
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: Steelseries DEX

Užívateľov profilový obrázok
DesRe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 410
Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa DesRe » Ne 04. Nov, 2018, 04:20

mne nie
Spoiler: ukázať
MB: GIGABYTE AORUS X470 Gaming 7 WIFI CPU: AMD Ryzen 7 1700 #4099Mhz #1.425V RAM: G.SKILL Flare X AMD 3466 MHz (14.15.14.30.44.1T) GPU: MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X SSD: Samsung 970 EVO 500GB ,Crucial P1 1TB ,Crucial MX300 275GB PSU: EVGA SuperNOVA 650 P2 (cable sleeving MDPC-X parakord) CASE: Be quiet! DARK BASE 900 black Monitor: AOC AG271QG Keyboard: K95 RGB Platinum MX Speed Mouse: IRONCLAW RGB WIRELESS / ROG Spatha Mouse pad: MOTOSPEED P40 atd.

RAD: Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper X-Flow 420 + XT45 280 Pumpa: EKWB EK-XRES 140 Revo D5 Glass CPU: HEATKILLER® IV PRO COPPER NI GPU: FC1080 GTX TF5 FAN: 5x be quiet! SilentWings 3 140mm PWM 1000rpm/1600rpm
NoteBook: Predator PH517-61-R54R

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » St 05. Dec, 2018, 22:17

Asi si to zas zahrám
https://youtu.be/C74Z7ZnIlos

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Dec, 2018, 11:31

Hravate este niekto ? Zahral by som si s nikeym cez TS

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2084
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 13. Dec, 2018, 11:36

ja este hej, ale nie uz tak vela.
origin id skurva. hravam/e len hc servre.
+ oprasil som bf4, dobre sa to stale hraje a aj vyzera.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield 1

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Dec, 2018, 11:44

co hravas viac ? mam miesto len na jeden bf na disku :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"