Hitman (2016)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa mohamed » Št 18. Feb, 2016, 11:27

Bude to na epizody.

http://www.sector.sk/preview/30751/hitman.htm

Pri predobjednavke ziskate pristup do bety, ktora bude zajtra tj. 19.2.2016.
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4631
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa hulo92 » Št 18. Feb, 2016, 21:59



nevyzera to zle, len ktovie akym stylom budu robene tie epizody, myslim ako pribehovo...

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 20. Mar, 2016, 18:04

No ako, hra to niekto ?
vcelku ma to prekvapilo, blizi sa to k blood money, co ma velmi tesi.

Inac na r9 390 mam vsetko na high (DX12 / SMAA / Ultra) a pozapinane okrem shadows map kde musi byt medium lebo inac su neuprostne stutteringy... ale to vidim ze v buducnosti nejaky update ci uz hry alebo driveru toto vyriesi..

Grafika je na hitmana famozna, cista, ziadne farbicky, taka ako ma byt..
Vadiu mi jedine AI ktora je niekedy naozaj nevypocitatelna..

Ja osobne som spkojny a velmi sa tesim na dalsie ep.

Užívateľov profilový obrázok
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4982
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bydlisko: Prešov

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa mino_85 » Ne 20. Mar, 2016, 19:15

Predávať hru na časti je fakt drzosť, z princípu ingorujem.
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: ASUS Strix X99 Gaming CPU: INTEL Core i7-5820K @ 4,5 GHz/1,22V CPU cooler: CRYORIG R1 Ultimate RAM: 32 GB DDR4 Crucial Ballistix Sport Red 2400 MHz VGA: ASUS GTX1080Ti Strix @ 2000/12000 MHz + Raijintek Morpheus II Core edition + 2x Noiseblocker Multiframe M12-2 + custom VRM heatsink PSU: Seasonic Prime Ultra 650W Titanium SSD1: Samsung 960 PRO 512GB + EKWB M.2 Heatsink SSD2: Samsung 860 QVO 2TB Data HDD: WD Purple 6TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive, bottom - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2; Outtake: back - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2, top - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: LG 34UC88 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: SteelSeries Rival 310 Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Wheel: Logitech G27

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4500 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Red 3TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Rii mini RT-MWK02

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 20. Mar, 2016, 19:25

to sice ano, a dat za nu 60€ s tym ze dalsi content bude za pol roka by ma asi hnevalo.. ale ked je free ku GPU a kody sa daju zohnat za smiesne sumy (15-20), tak preco nie.

Len tie prve 3 levely (2xtest + pariz) mas minimalne na 8 hodin hrania, to za danu cenu naozaj nieje zle + postupne budu vychadzat dalsie pridavky..

Ako to tak hram, premyslam ze takyto system je lepsi (kde dostavas sice v mensom ale kvalitu) ako ked vydaju rychlokvasku ktora je jednak zabugovana ze rok cakas na fixy a druhak gameplay ma (vzhladom nato ze sa nahlili vydaniu) tiez slaby...

Takze u konkretne hitmana kde je naplnou hry splnovat rozne contracty, mi nevadi ze dalsie a dalsie kontracty pridu neskor. (inymi slovami nieje to tak pribehovo zatazena hra ako napr. witcher kde by podobne osekanie mozne nebolo).

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6637
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 20. Mar, 2016, 22:27

mino_85 napísal:Predávať hru na časti je fakt drzosť, z princípu ingorujem.
Drzost je vydat nedorobeny odpad ala ubisoft. Mne sa tento styl vydavania paci. Telltale takto vydava epizody a vzdy som sa tesil.

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Monster1 » Po 21. Mar, 2016, 14:19

S Ubishitom súhlasím, pokukoval som po tejto hre a je tam kopa negatívnch recenzí na to že hra má okrem Denuva aj nejakú dalšiu DRM ochranu kde treba byť stále pripojený na net, vraj stačí chvílkový výpadok a celý mision progres sa resetne čo je dosť blbo spravené, možno to časom odstránia.
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Pein » Po 21. Mar, 2016, 14:47

nahrate 4 hodiny, misie prejdene, ale len jeden krat, a kedze misia ponuka neskutocne mnozstvo moznosti ide sa repete :D

dobre to vystihol jeden komentar kde sa user radoval za epizodicky obsah kedze ak by bol vsetko naraz tak by danu misiu presiel a uz sa k nej nikdy nevratil :D


DRM je Denuvo + online, ide hrat aj offline ale nejdu robit challenge... Inac za celu dobu som vypadok nemal, takze toto mi naozaj nevadi.

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2139
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Ut 22. Mar, 2016, 11:22

Pein napísal:...
Len tie prve 3 levely (2xtest + pariz) mas minimalne na 8 hodin hrania, to za danu cenu naozaj nieje zle + postupne budu vychadzat dalsie pridavky..
....
Pein napísal:nahrate 4 hodiny, misie prejdene, ...
Cize cisty cas hrania su 4 hodiny, hej?
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Pein » Ut 22. Mar, 2016, 11:27

nie, za 4 hodiny prejdes tutorial + tu jednu misiu co je v prvej ep. Ale tam ide o tu znovuhratelnost, challenge, online targety a contrakty..

momentalne som na 6,5 hodinach a stale neviem ako ziskat sillent assassin v danej misii a online kontrakty som este ani nezapol. Tych postupov a kombinacii je hrozne moc a som si isty ze cez 8 hodin to pojde, + online este.

To mas ako MGSV Ground Zeros, tiez sa to dalo prejst za hodinu ak si chcel. A to si vezmi ze je cas ktory maju normalne kompletne AAA tituly za 60€. Tuto to mas v ramci jedenj epizody a ak ich bude dalsich 5-6 ci kolko, tak ja neviem mne osobne sa to natiahne na niekolko desiatok hodin.


//edit: 8 hodina nejaké drobné a silent assassin je konečne moj..

Užívateľov profilový obrázok
BOB!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 367
Dátum registrácie: Ut 02. Apr, 2013, 08:06
Bydlisko: Twin Peaks

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa BOB! » St 23. Mar, 2016, 13:15

mino_85 napísal:Predávať hru na časti je fakt drzosť, z princípu ingorujem.
JJ tiez na to kaslem.
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 995
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa Erazer » St 23. Mar, 2016, 22:00


:D :D :D
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4187
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 20. Jún, 2017, 21:33

neviete niekto ci ta akcia na steame cela seria za 19 eur je casovo obmedzena, alebo klesla cena hry? mam to na wishliste, ale neviem ci kupovat ked viem ze najblizsie mesiace to aj tak hrat nebudem. counter ako pri inych akciach tam nikde nevidim
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10634
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 21. Júl, 2018, 23:26

https://www.fanatical.com/en/game/hitma ... ar-edition
je toto kompletka kompletka, či je ešte nejaká kompletnejšia kompletka? Viem, že okolo edícii k tejto hre boli nejaké halušky vo vzduchu.
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4187
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Hitman (2016)

Príspevok od užívateľa molnart » St 26. Dec, 2018, 11:54

minule som si to zakupil v akcii, konecne cez sviatky som sa k tomu dostal, ale neviem ani spustit druhu misiu, hra mi padne do desktopu. net je problemu plny, ale riesenie nikde...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"