Assassin’s Creed Syndicate

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1749
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 22. Nov, 2015, 12:38

To mi práveže neprekáža aspoň to nieje také smiešne ako v predchádzajúcich dieloch kde mal kapucňu stále a vyčnieval z davu ako k*rva v kostele.

Takto vyzerá aspoň ako normálny človek danej doby. Zmenený stealth sa mi páči hrá má baví ale dúfam že hento fixnú čoskoro.

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 22. Nov, 2015, 22:26

Za každého osobitne sa príbeh vyvíja inak ?Alebo je jedno za koho a kolko sa hrá?
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4158
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa molnart » Po 23. Nov, 2015, 00:21

zatial som hral len prolog, ale vyzera to tak ze jednu misiu mas za chalana, potom druhu za tu babu, ale neda sa vyberat ze s ktorou ides. inac stale mam pocit ze keby som vytiahol akekolvek AC s Eziom tak by som sa bavil viacej. trojku som hral len kvoli pribehu v sucasnosti, black flag vobec, rouge mozno dve hodky ale vobec ma nebavil a unity tak nejak z povinnosti, kedze som ho mal zadarmo ku grafike. toto tiez neviem ci dohram...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10551
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 23. Nov, 2015, 00:47

obaja rovnakú a voľne sa aj cez misiu prepínaš ala striedačka
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Asnod » Po 21. Dec, 2015, 18:38

Juuu. Ziadny rozdiel v detailoch okrem tienov z high na pcss ultra, ziadny tien na obrazovke aneb dodrbavame co sa da v podani meant to be played. 43 vs 90fps :hysterical:
Obrázok

Obrázok

a nakoniec odcenenie za najvacsi herny bullshit roku vyhrava Nvidia, shadows na high 44fps, zmena na pcss ultra 1-3fps :hysterical:

Obrázok

Obrázok
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10551
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 21. Dec, 2015, 22:14

mhm, aké máš ovládače ?
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Asnod » Ut 22. Dec, 2015, 10:13

Najnovsie
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10551
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ut 22. Dec, 2015, 10:25

och, tak to je potom problém...zhlukujú sa ti tam dve veci, bohužiaľ tragická kombinácia...teda najväčší herný bulšit roka so zásluhou nvidie a a najväčší ovládačový bulšit roka v podaní AMD

to len na margo tých bulšitov, osobne ja nebudem intrigovať o ovládačoch, napísal som to len v rámci témy, ktorú si nahodil
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Asnod » Ut 22. Dec, 2015, 18:48

Jo, chcem vidiet ako opravis nieco, co nevies co vlastne je, ako to funguje a do coho nevidis a nemas k tomu pristup, jediny kto tam ma pristup je herny vyvojar. Niekto vyda nepouzitelny zabugovany bullshit tisicrocia ktory posiela vykon kariet nielen amd do prdele a bohuzial flamuje sa AMD za to, ze to nefixne :hysterical:
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10551
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ut 22. Dec, 2015, 19:51

nie nie, ja som to myslel všeobecne, nie len pre AC:S, ktorý podľa mňa nestojí ani za to nechať renderovať grafiku
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Asnod » Ut 22. Dec, 2015, 19:54

Nahodou oproti unity ma to celkom bavi :D akurat nechapem princip lvlov NPC. Nabehnem s lvlom 3 do druhej casti mesta, tam dam nejakemu typkovi 10 ran a nezoberiem mu ani 10% hp on mi da tri a lezim.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1749
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Pein » Ut 22. Dec, 2015, 20:48

lebo je vyssi level :D

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Asnod » Ut 22. Dec, 2015, 20:54

To je logicke, uz som na to prisiel ze musim preskocit na uplne opacnu stranu mapy, nechapem akoze preco :rolleyes: preco to nema nejaku logicku postupnost.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4158
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa molnart » Po 28. Dec, 2015, 00:31

tak dohrane aj toto. na koniec ma to celkom zacalo bavit, ale hlavne tie side misie ako oslobodenie deti, vycistenie strongholdov apod, aby som mal menej cerveneho na mape ;) inac pribeh velmi slabucky, jednotlive segmenty na seba v podstate nenadvezuju, hlavne postavy take neuveritelne, akoze ma tam byt medzi nimi nejaky konflikt, ale v podstate sa prejavi v tom ze pred poslednou misiou sa tvaria ze uz nikdy viac sa vidiet nechcu (that escalated quickly), a romanticku linku si tam vsimnut len preto lebo jacob to furt spomina, ale inac nema ani naznaky. zaverecny bossfight je vyslovene smiesny a pripadal som si ako keby to bolo na rovnakom mieste ako bossfight z unity.
syndicate pokracuje v trende ked "pribeh" hry je len tak volne pohodeny do historickeho obdobia, ale bez previazania na realne udalosti. do konca aj hlavny zloduch je cisto fiktivny, a celkovo taky nijaky.

najviac ma sklamalo ze po dohrati hra ma hodi naspat do freeroam modu, a nejdu ziadne titulky, takze hra ma taky nedokonceny feeling. a spustat titulky z menu sa mi neche.

este dam sancu DLC Jack the ripper, ten vyzera celkom slubne, uvidime.

osobne som ale zvedavy kam sa seria dalej posunie. doterajsie AC isli sa sebou vzdy chronologicky, takze pomaly sa dostavame do 20. storocia. taky pribeh zasadeny to studenej vojny by mohol celkom stat za to

EDIT: tak za to DLC bol vyborny. po dlhom case clovek nema pocit ze je to nieco vykradnute z povodneho pribehu ale nieco uplne nove. pribeh sa odohrava po 20 rokoch, co je trosku aj negativum, lebo postavy su ine a motion capture je vyrazne menej kvalitny ako v hlavnej hre. ale pribeh jacka je super, je tam patracka, nove zaujimave lokality (aj ked nie uplne vyuzite) psycho atmosfera, vela brutality (hlavne na AC seriu), dost mi to pripomenulo hru Condemned. Po dlhom case som mal pocit ze naozaj som v hre sucastou historie a nie sa v nej iba pohybujem. toto DLC malo ale podstatne vacsi potencial, mohli okolo toho postavit celu hru, alebo postavu jacka tam aspon nejako okrajovo zakomponovat. este mi trosku vadila ze identita jacka bola odhalena prakticky na zaciatku, a ze v DLC nemate k dispozicii skilly ktore ste ziskali pocas hlavnej hry.

Hodnotenie
AC Syndicate 6/10
DLC Jack The Ripper 8/10
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4699
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa stefan222 » Št 28. Dec, 2017, 19:38

ja to hram prave teraz, uplne som zaskoceny ake je to prijemne, nedaval som tomu sancu az nemam co hrat ta reku vyskusam, uplne ze sa mi paci cely ten styl hrania a aj mesto oslobodzovat
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"