Assassin’s Creed Syndicate

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2271
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Ne 01. Nov, 2015, 00:35



Recenzia


Tak kto uz hra? Mam to doma asi tyzden, zatial vsak nebolo vela casu na hranie. Musim vsak povedat, ze ma to bavi viac ako Unity, ktore bolo pre mna ako velkeho fanusika serie sklamanim.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1774
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Xeigen » Ne 01. Nov, 2015, 02:00

Nudaaa, X krát prevarený čaj...
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11074
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 01. Nov, 2015, 03:02

Tiez ma to berie viac ako unity :) da sa to hrat, unity som hral len z povinnosti toto ide o dost lahsie .

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 19. Nov, 2015, 13:37

ako je to s PC verziou,su tam v krabici DVD alebo treba aj stahovat daco viac z netu? dnes mi to ma prist.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Št 19. Nov, 2015, 17:48

No ako? :D hráte niekto? Musím povedať že tento diel ma najmenej zaujal z videí atd...ozaj už to ide dole vodou ale nakoniec som to stiah... pardon kúpil :-) a nie je to vôbec zlé! Aspoň u mňa žiadne velké prepady fps, graficky pekné a hratelne je to rýchlejšie, svieže...a Londýn ma odrádzal najviac na tom ,ale nakoniec je to velmi pekné zaujímavé prostredie a vlaky sú zábavné :D ...no uvidíme dalej ...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 19. Nov, 2015, 19:31

tak snad mi vies odpovedat ci su tam DVD a ci treba nieco stahovat? ci mas Steam verziu?
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Št 19. Nov, 2015, 19:49

ja mám Steal verziu :D
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Pi 20. Nov, 2015, 08:53

a kolko updatov uz zbehlo na Steame na tuto hru? Nemozem dohladat nejake video ako mi to priblizne pojde. Nieje to ani na notebookcheck s NV gtx770m,hra je este cerstva.
Dam to aspon na medium vo full HD?
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Pi 20. Nov, 2015, 13:42

je to velmi dobre optimalizované , dáš to na plno okrem tieňov...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Pi 20. Nov, 2015, 13:51

cize dakych 30FPS mi to pojde? vyhladzovanie na 17 palcovej obrazovke notebooku nepouzivam nema to zmysel ked to hladim s 1,5m s páčkami.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Samsun Galaxy S10+
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Pi 20. Nov, 2015, 16:18

v pohode nemusíš sa báť...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10556
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 21. Nov, 2015, 17:35

btw tiene sú naozaj useless, medium nastavenie vyzerá vynikajúco a papajú naozaj málo
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ft-shadows

ináč, máte najnovšie ovládače pre nVidiu ? ja som ešte na 355.82 z Augusta a nejako som už paranoidný, pokiaľ ide o update ovládačov :rolleyes: a teda, či to nejako pomohlo FPS pri prechode na najnovšie
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1750
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 22. Nov, 2015, 00:26

Ty kokos oni líčili fyziku oblekov na 30fps... Sa mi to zdalo nejaké trhane.. Dúfam v skorý fix.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10556
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 22. Nov, 2015, 11:45

tiež som si to všimol, každopádne koniec intro misie a prvýkrát, čo sa mi AC už nechce ďalej hrať

môže mať ten dilino potom nejaký normálny outfit a nie tú baretkovú čiapku ?
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin’s Creed Syndicate

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 22. Nov, 2015, 11:55

áno môže, žial vždy tam má nejaký klobúk akože London style :rolleyes: ...iba v stealth si do kapucu čo je škoda...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"