PREY DEMO!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

PREY DEMO!

Príspevok od užívateľa HULIAK » Št 22. Jún, 2006, 18:04

NO KONEcNE :o na games.tiscali.cz si ho mozete stiahnut...vravi sa,ze to ide o kus lepsie ako Q4 a D3 kvoli optimalizacii...no som zvedavy :wink: Demo ma priblizne 460MB a obsahuje par SP a MP map s az hodinovou hratelnostou...a 10.Jula tu mame FULL verziu
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

wipe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 228
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: BA - Karlova Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wipe » Št 22. Jún, 2006, 21:02

tak to demo mi ide solidne na to aku ma suncicku :)
dobre sa s tym pohrali uz len cakat do 10 jula a moze sa hrat naplno :o

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Št 22. Jún, 2006, 22:03

Tak som si to zahral...moj pocit: (prekvapivo) PECKA!!!na mojej sunke to ide absolutne hratelne aj na FULL a na to,aku to ma grafiku som velmi milo prekvapeny...ATMOSFeRA jako hrom :o Q4 aj D3 sa mozu schovat...a tie zbrane,ako zive :red: tot moj nazor...uz sa neviem dockat FULL :wink:
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » Pi 23. Jún, 2006, 09:43

... no chlapci sa vytiahli
... mam pocit, ze teraz kazde dva mesiace vychadzaju hry, ktore posuvaju hranicu HW 6 mesiacov do buducnosti ... sice som to rozbehal a subjektivne to aj bezi, no FRAPS ma stiahli naspat do reality, lebo priemer bol len nejakych 28FPS pri High Detailoch na 1280x1024 ... bude to chciet opat novu grafiku
... inac po dlhej, skutocne dlhej dobe konecne solidna strielacka, trochu mi to atmosferou pripomina System Shock, cize elektrizujuca a clovek ma chut stale dalej a dalej objavovat veci, no zaroven sa boji, co infarktove situacie autori nachystali do najblizsieho tiena
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Pi 23. Jún, 2006, 10:12

jooj no konecne"""!!
uz sa tesim ked si to zaparim a ako vravite ze to ide aj na sunkach tak to som velmi rad :)
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
doCHtor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 366
Dátum registrácie: St 16. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Sered
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa doCHtor » Pi 23. Jún, 2006, 11:18

vyborne to je :D , hadam to vydrzi aj pocas celej fullky

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 23. Jún, 2006, 15:55

Tak ja si nezahram ani 640*480 s low res textrami bez AA AF :red:

FX5300 rul :blind: zzz
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Pi 23. Jún, 2006, 20:11

...vyborne napady!!!
...grafika doomackeho enginu mi vsak moc nereze. ale to je detail ;-)

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Milkino77 » So 24. Jún, 2006, 11:36

Veru je to podobne doomu,ale tie zive zbrane su pecka:)Aj dej vyzera byt zaujimavy,urcite bide patrit medzi tie lepsie:)
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » So 24. Jún, 2006, 13:05

Je to uplne super.Len ta moja 6600GT :cry:
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

wipe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 228
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: BA - Karlova Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wipe » So 24. Jún, 2006, 14:56

Mainsteam napísal:Je to uplne super.Len ta moja 6600GT :cry:
No a sak na moje 6600 to ide v pohode a ty tu nariekas za GT :8O:

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » So 24. Jún, 2006, 15:11

No, tato hra bude zase ako doom, quake 4..

Doomovsky engine asi je len na male priestory, chodby a par ufonov.. Hier ako tato je podla mna vela, a toto len dalsie do zbierky..

Ale necham sa prekvapit plnou, demo ma neoslovilo ani trosku..

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » So 24. Jún, 2006, 16:09

Zase Doom3 uz ma to nebavy, to nevedia vymysliet nic nove?
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 24. Jún, 2006, 18:04

eotslubo napísal:Zase Doom3 uz ma to nebavy, to nevedia vymysliet nic nove?
asi tak... odporny engine :bash:

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 24. Jún, 2006, 19:34

jedine, co ma na tom deme bavilo bolo gamblenie v tej krcme pred prichodom tej lode...asi po pol hodke som si vlastne uvedomil, ze ta hra je o niecom inom :)
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"