Mafia III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4249
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa hulo92 » Po 10. Okt, 2016, 11:17

pretoze ja som to hral vcera skoro 5 hodin co ma pribeh tak zaujal. je velmi zaujimavo rozpravany aj niekolkymi rozpravacmi a vidime zas" mafiu" trosku z ineho uhla. hram na vsetko vysoko, tiene stredne a stiahnute vyhladzovanie a stredna obtiaznost hry kde sa obcas clovek aj zapoti. hram na zostave v popise s tym ze len na 6gb pametiach pretoze 6 mi odislo do nebies a hra ide krasne plynulo aj pri rychlejsej jazde nocnym mestom. presne fps neviem, dnes si zapnem graf a pozrem sa. grafika nie je az taka hrozna, je to nieco na styl dvojky
Steam: http://steamcommunity.com/id/PunisherSK/

PC:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7 950 3,06 GHz @ 4,2 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 MBU: Asus Sabertooth X58 RAM: OCZ 3x2 DDR3 1600MHz Obsidian Series + Corsair XMS3 3x4 DDR3 1600MHz GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Crucial M4 256GB; Games - Western Digital Caviar Black 1500GB 64MB SATA III 6G @ Scythe Himuro; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Corsair TX 750W - 80 PLUS® Certified Power Supply Case: CoolerMaster HAF 932 -> 2x Noctua NF-P14-FLX; 2x Enermax Magma UCMA12; 2x Fractal Silent Series 120 mm Fan Controller: Scythe Kaze Master PRO Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: DELL UltraSharp U2312HM IPS 23" OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 4 32GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5981
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 10. Okt, 2016, 11:34

Ja mam za sebou 18h.. a este som len niekde na 60%..

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4249
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa hulo92 » Po 10. Okt, 2016, 11:39

tak to som rad ze tie nie je kratucke, dufam ze aj potom dalej bude co robit v meste
Steam: http://steamcommunity.com/id/PunisherSK/

PC:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7 950 3,06 GHz @ 4,2 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 MBU: Asus Sabertooth X58 RAM: OCZ 3x2 DDR3 1600MHz Obsidian Series + Corsair XMS3 3x4 DDR3 1600MHz GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Crucial M4 256GB; Games - Western Digital Caviar Black 1500GB 64MB SATA III 6G @ Scythe Himuro; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Corsair TX 750W - 80 PLUS® Certified Power Supply Case: CoolerMaster HAF 932 -> 2x Noctua NF-P14-FLX; 2x Enermax Magma UCMA12; 2x Fractal Silent Series 120 mm Fan Controller: Scythe Kaze Master PRO Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: DELL UltraSharp U2312HM IPS 23" OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 4 32GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2764
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Laro22 » Po 10. Okt, 2016, 15:32

príbeh je ozaj zaujímavý ale tie svetlá a odrazy to je katastrofa ako mafia 1 :D
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3787
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Monster1 » Po 10. Okt, 2016, 23:21

Tento odpad by aj šiel dobre problem je že Cpu vyťažuje stale na 97-100% preto tie nizke fps :D
http://imgur.com/a/2mAEE
Inak z vyhladzovanim sa to neda hrat to je normalne doslova machula a miestami to vyzera jak keby to ide v 480p
najlepšie na tom je že ked človek vypne vyhladzovanie obraz je ovela ostrejši a fps sa dvihne asi o 10% :D
davam screeny na porovnanie, hore s vyhladzovanim dole bez aj ked sa tam trošku zmenila premavka je to vidno fotil som hned začiatok hry
http://imgur.com/a/lwmth
http://imgur.com/a/BRlhL
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2764
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ut 11. Okt, 2016, 06:56

presne tak, s vyhladzovaním je to ovela horšie
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI 770 Lightning Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5981
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 11. Okt, 2016, 10:51

Monster1 napísal:Tento odpad by aj šiel dobre problem je že Cpu vyťažuje stale na 97-100% preto tie nizke fps :D
http://imgur.com/a/2mAEE
Inak z vyhladzovanim sa to neda hrat to je normalne doslova machula a miestami to vyzera jak keby to ide v 480p
najlepšie na tom je že ked človek vypne vyhladzovanie obraz je ovela ostrejši a fps sa dvihne asi o 10% :D
davam screeny na porovnanie, hore s vyhladzovanim dole bez aj ked sa tam trošku zmenila premavka je to vidno fotil som hned začiatok hry
http://imgur.com/a/lwmth
http://imgur.com/a/BRlhL
ono mas aj strasne slaby CPU k tej grafike :-(

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3787
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 11. Okt, 2016, 11:31

Slaby Cpu :D samizda že mýtus brzdí ťa Cpu sa tu rozšíril do nezastavitelných výšin :D
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5981
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 11. Okt, 2016, 12:00

ja som skusal 3570K@4,6GHz, co je +/- tvoj CPU a GTX1080 a to bol v par hrach limit ako svina.. teraz mam 6700K a aj 1080tku v hrej limituje...
ku i5 by som viac nez 1060 OC nekupil..

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3787
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 11. Okt, 2016, 12:14

Ten Cpu je na dnešne hry stale overkill všetky hry mi idú ako z praku, nikde som nikdy nenarazil že by som mal nedajbože nizke fps kvoli Cpu (rozumej fps na hranici hratelnmosti) , vždy ma limitovala grafika, to že mám niekde 75fps a z 6700K by som mal 82 fps nepokladám za brzdu, večšina hier mi ten Cpu vyťažuje ovela menej ale tu sa bavime o hre čo má grafiku z roku 2010 vyťažuje Cpu na 100% a ide prachbiedne, takže v HW asi problém nebude že jo.
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5981
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 11. Okt, 2016, 13:02

CPU ti vytazuje, ale GPU urcite ne... tipujem, ze GPU bezi na 75%.

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3787
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 11. Okt, 2016, 13:07

Ano bezi ale o com tu pisem uz treti prispevok? ze ta hra je neoptimalizovana sracka preto cpu ide na 100% a gpu sa flaka
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5981
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 11. Okt, 2016, 13:10

nie hra je CPU limited... a nie je to prvykrat...
Ano hra je neoptimalizovana, ale to nevylucuje to co som napisal.. Okrem toho predpokladam, ze rovnaky problem mas aj v GTA V, Metro 2033, Supreme Commander a x-dalsich.

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1631
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Xeigen » Ut 11. Okt, 2016, 13:40

veru, je to teda riadny rozdiel medzi i5 a i7 v tom GTAčku.
http://www.techspot.com/review/991-gta- ... page6.html

Aj v tom metre dostáva i5 nafrak oproti i7
http://www.techspot.com/review/878-metr ... page4.html
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3787
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Mafia III

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 11. Okt, 2016, 13:49

Nemam problem v žiadnej hre lebo ostatne hry su spravene normalne nie ako tento grc, V GTA som mal ešte na starej GTX 760 50-60 fps nie to aby mam tam brzdil Cpu :D zbytočne tu zasierame vlakno, hra je Cpu limited ale nieje to chyba Cpu ale hry a optimalizacie jej samotnej bodka.

Xeigen: Dúfam že som správne pochopil že sranduješ lebo potom to tu už vážne balím :D
Intel i7 4790K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"