Just Cause 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1800
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa wingo » St 13. Jún, 2018, 11:43

Hej Just Cause je čistá for fun arkádovka ktorá sa na nič nehrá a preto ju mám rád :)
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10743
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 15. Jún, 2018, 16:18

do JC4 chcem aby poriesili len jedno - dlzku loadu po smrti - toto je hlavne na konzoliach, absolutne neakceptovatelne dlhe v kazdom jednom pripade..

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 15. Jún, 2018, 17:02

Nahod SSD :D
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10743
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 15. Jún, 2018, 17:23

neni to o performance konzoly - mal som to aj na SSD, taktiez to trva dlho aj na PS PRO ci ONE X, problem je v kode

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 15. Jún, 2018, 20:42

Na PC som tento problém nemal, a pochybujem že tam je iný kód.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10743
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 15. Jún, 2018, 22:31

urcite ano :D

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3316
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa scream » So 16. Jún, 2018, 16:27

Netreba tolko skapinat :D Load mi pride normalne dlhy. 10sekun, nahodna smrt akurat odstopovane.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10743
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 16. Jún, 2018, 17:02

v tom pripade idem reinstal u mna pokojne 3 minuty .. :O

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8113
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 16. Jún, 2018, 20:19

3 minuty je vela, u mna na pc tiez do 10 sekund ako pise scream
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1800
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa wingo » So 16. Jún, 2018, 21:00

Štart hry mi trvá kratšie a aj to sa mi už zdá moc, keby som mal toľko čakať pri každom reloade (smrti, opakovaní challenge) tak to z nervov vymažem :D
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6603
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 17. Jún, 2018, 09:02

Start hry je praveze tiez navrhnuty ako....ehm....nepreskocitelne video. Zbytocne to zabera cas.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Just Cause 3

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ne 17. Jún, 2018, 10:35

preskocit ide - https://pcgamingwiki.com/wiki/Just_Caus ... provements
overene, funguje.

Co sa loadingov este tyka - ma na tom podiel aj online. Ked je clovek offline loadingy su neskutocne rychle, ked som online tak zalezi - podla ich servera / podla môjho vytazenia - niekedy normalne, niekedy to ide hrozne a stalo sami ze mi challenge nacitavalo aj 1 minutu. Otazka je ci sa v tejto hre oplati byt online ked nemam friendov co by to hrali.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: MSI GTX 1080 Gaming X+; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"