Fallout 4 General Thread

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Xeigen » Št 19. Nov, 2015, 03:10

jo musíš...

Nothing more cant be build... pche:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/818/?

Keď už sme pri tom, modujete ? Zatiaľ tam mám len toto, a zrovna pri takomto mode sa pýtam, či to tam už nemohlo byť origoš... taká blbosť a pritom to zmení úplne výsledný dojem z toho osvetlenia:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/281/?
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 19. Nov, 2015, 12:53

M1ch4l napísal:Na farmach pestujes jedlo. Potom ak mas local leader perk, mozes svoje dedinky prepojit a zdielat medzi nimi suroviny. Cize napriklad aj to jedlo.
Uz ho mam ale nechapem ako zdielam tie suroviny :D myslis tak ze ked mam napriklad v Sanctuary 500 dreva mozem ho presunut a pouzit v inej dedinke kde mi chyba?
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 993
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Erazer » Št 19. Nov, 2015, 12:59

Material v danej lokacii sa pokial sa nemylim uklada do inventara workshopu ci ako sa to vola (taky ten stol) danej oblasti. Myslim ze sa da odtial vytiahnut a preniest do inej lokacie. S velkou pravdepodobnostou ta to ale pretazi a nebudes moct utekat...fast travel som neskusal...
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 19. Nov, 2015, 13:28

Jop to viem ale to ide aj bez toho local leader ranku myslim
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Xeigen » Št 19. Nov, 2015, 13:49

Pokiaľ ich máš prepojené cez supply line, tak to aj funguje... Ak prehliadam workbench v Santuary, mám tam 350 dreva, ale keď idem stavať (v sanctuary), tak mám k dispozícií 1200... nemusíš vôbec nič prenášať.
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 19. Nov, 2015, 15:47

A ten suplly line treba nejak nastaviť ak hej ako?
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Xeigen » Št 19. Nov, 2015, 15:49

v Build mode klikneš tuším Q-čkom na settlera a vyberieš kam má isť...
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10629
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 19. Nov, 2015, 16:18

+ supply line, resp. sharovanie resourcov bude len medzi tými dvoma lokáciami, takže pre pripojenie ďalšej musíš assignovať ďalšieho človeka - tipujem, že ak takto napojíš na seba 3-4 base, tak všetci majú sharovaný sklad

ináč...

ináč chaloši, ak máte problémy s prepadmi, ktoré sú dosť špecifické pri pozretí nejakým smerom, tak odporúčam

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3 ... mance_hit/

riešim trošku ten performance, lebo je zvláštny a niekedy naozaj divný, ak má niekto problémy, tak môžeme pokecať a niečo poriešiť
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 19. Nov, 2015, 19:21

Idem tie tiene hned vyskušať, jedine čo som ja ubral podla toho navodu z Nvidie boli tie slnečne luče z Ultra high na medium, rozdiel v grafike samozrejme skoro nič a na to že mam už starú mainstream VGA tak to šlape pekne okolo 50 fps cez noc 60, najviac to dropuje cez deň okolo 37-45fps ale len na špecifických miestach.

Vykašlal som sa na celé farmárčenie toto nieje farming simulator, maximálne ked si všimnem že je niekde malo posteli alebo niečo podobne tak doplnim ale to je tak všetko, je to strata času.
Riadne som konečne začal ísť príbeh momentálne som v Brotherhood of steel mám asi 15 fussion cores čiže možem behať s oblekom kolko chcem :D ale viacmenej ani nieje treba lebo mám už dosť vylepšené zbrane, preto aj odporúčam čo najskor odomknúť Gun nut 2 a armorer 2 velmi to pomože, a samozrejme Charisma na 10 je výhoda už so skúseností z predchádzajúcich Falloutou, človek vela vecí ukecá...
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6153
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 19. Nov, 2015, 19:45

hm tak s 15 fusion cores toho s power armorom moc nenabehas. Ja som minule isiel na "power armor vylet" v ramci main questu a minul som mozno tak 3-5 fusion cores. Ale zasa asi 2 som nasiel, a taktiez som nasiel nejake kusky X-01 power armoru ci aky to je. Inak mam tych fusion cores tak 30 :D

Power armor je nesmierne uzitocny...mozes vlacit viac bordelu a co ti poviem, taky legendary neviemaky bloodbug mi nakopol prdel, aj ked som mal power armor. Tiez je prijemne mat power armor proti deathclaws, pretoze ta nemozu chytit a napichnut.

Fallout farmville nie je strata casu, su za to dobre expy. Plus nejaky loot a plus ubranit to je velmi jednoduche. Staci postavit dostatocne velke mnozstvo turretov a nikto ti to nikdy nenapadne.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10629
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 19. Nov, 2015, 19:59

ja som osobne veľmi zvedavý, mne shadow distance na 7000 a split na 2 pomohol, že konečne pri mierení sniperkou nepadá fps až ku 35fps

každopádne vizuálne je to paráda, necítim žiaden downgrade, som spokojný

s config toolom som si hodil aj 100/100 FoV a je to pekne panoramatické

aktuálne premýšľam avšak nad disablenutí gore efektu
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6014
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Leon » Št 19. Nov, 2015, 20:03

loleq ty klikáš na tom 4K ?
.

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 19. Nov, 2015, 20:33

M1ch4l napísal:hm tak s 15 fusion cores toho s power armorom moc nenabehas. Ja som minule isiel na "power armor vylet" v ramci main questu a minul som mozno tak 3-5 fusion cores. Ale zasa asi 2 som nasiel, a taktiez som nasiel nejake kusky X-01 power armoru ci aky to je. Inak mam tych fusion cores tak 30 :D

Power armor je nesmierne uzitocny...mozes vlacit viac bordelu a co ti poviem, taky legendary neviemaky bloodbug mi nakopol prdel, aj ked som mal power armor. Tiez je prijemne mat power armor proti deathclaws, pretoze ta nemozu chytit a napichnut.

Fallout farmville nie je strata casu, su za to dobre expy. Plus nejaky loot a plus ubranit to je velmi jednoduche. Staci postavit dostatocne velke mnozstvo turretov a nikto ti to nikdy nenapadne.
Vsak ja som nemyslel ze v tom budem behat stale ale ked je nejaka misia kde su tazki nepriatelia tak sem tam to pouzit zas to netreba setrit lebo u mna je to vzdy tak ze mi vsetko ostane na konci hry ani to nepouzijem :D
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10629
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 19. Nov, 2015, 21:28

Leon napísal:loleq ty klikáš na tom 4K ?
jo

a ináč, ako má človek assignovať niekoho ku stánku, keď niekto musí okopávať zemiaky, niekto strážiť, niekto robiť supply lajnu a ešte stará paní sedieť v kresle celé dni :laugh:


btw...používate thompsona ? ja som ho chcel od začiatku hry a teraz si všímam, že nemá šancu na moju prerobenú pipe na samopalík...majú úplne rovnaké staty, len s tým rozdielom, že pipe automatika má 3-násobný range

a rozptyl striel ? s pajpkou dávam pomaly bullseye a s thompsonom to už nie je tak dobré

bral by som nejaký custom paint design na pipe :laugh:
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Fallout 4 General Thread

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 19. Nov, 2015, 22:00

Preposles si osoby z ineho mestecka do Sanctuary, problem vyrieseny.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"