Co poviete na hru LOTR: The Battle for Middle-earth II ???

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 14. Jún, 2006, 18:58

Da sa !!! Grafika je super.Ale ja som na Warcraft. :lol: :lol:


Edit By CrakeN : Este raz tolko vykricnikov a smajlov a bude z toho ban !
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
_brano
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 281
Dátum registrácie: Po 27. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _brano » St 14. Jún, 2006, 19:13

Mam to a je to pecka trochu kratka ale pecka :lol:
CPU : C2D 6550 2,33GHz @ 3.00 GHz + NOCTUA U12P RAM : PATRIOT 2GB(2x1GB) DDR 2 Low Latency @ 860 MHz HDD : 320GB Western Digital SATA II 16MB 7200rpm a 160GB Western Digital SATA II 16MB 7200rpm VGA : ATI Sapphire x1950xt 256 DDR3 @ core 708 MHz memory 1008Mhz + ACCELERO S1 + NOCTUA NF-P12 DVD RW : ASUS sata lightscribe MB : P5B Plus Vista edition POWER : Enermax Liberty 400W MONITOR : SAMSUNG SyncMaster 2ms 3000:1 a BENQ 19" 12ms MOUSE : LOGITECH G5 Nova blue + SteelPad Quick+ REPRO : Genius Home Theater 5.1CASE : NZXT NEMESIS ELITE BLACK

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martan » St 14. Jún, 2006, 19:32

Hmm ako graficky super ale umela inteligencia ostala z jednotky co ma dost zaraza ako tupo sa jednotky stale chovaju. Inak vela veci zmenili k lepsiemu, hlavne stavbu a hrdinov.

Uvidim co to da na lanke po sieti, uz sa tesim ;-)
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Št 15. Jún, 2006, 16:27

...hm..good hra...... :bravo:

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 15. Jún, 2006, 17:29

Bdurex napísal:Da sa !!! Grafika je super.Ale ja som na Warcraft.
pridaj este nejaky ten vykricnik....
btw imho warcraft je uplne o niecom inom..
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Št 22. Jún, 2006, 14:27

Je to super hra trosku kratka ma dej ale ak ju dohras nemas co hrat lebo je to stale o tom istom. Grafiku to ma vybornu veD 2006.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

re mam taku jednu otazocku

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Ne 12. Nov, 2006, 20:31

o tom, ze to je velmi dobra a ukazkova strategia na compe nejdem ani hovorit..:) mimochodom niekto spominal umelu AI a musim ja nesuhlasit, bo co ten pocitac ma niekedy vytaca na urovni hard nejdem ani radsej ani pisat, niekedy fakt vymysla pozoruhodne zakernosti..:) mam doma aj casto s nou porovnavanu hru Star Wars - empire war2 a musim povedat, ze star wars nema na nu a to pritom som vesmirny sci-fi maniak.. :red: ale k mojej otazke - chcel by som vediet, ci sa neda v móde BITKA nastavit napriklad 4 tymy ale tak, aby ja a jeden pocitac sme boli spolu a Dalsie dve umele AI tiez spolu..alebo tri spolu proti mne..to je jedina vec, co sa mi na tejto hre dost nepaci, ze toto neviem nastavit..:) dik za rady..
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE75 9SG (9750H + 16GB + RTX 2080)

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Po 13. Nov, 2006, 16:03

2superbatman: Samozrejme, ze sa da. Ked vyberas protivnikov, tak vedla farby tymu mas tim...tam sebe das napr.1 a cpu 1, a dvom cpu das 2 a ste dvaja na dvoch...
Inak hard sa v pohode da, par rohhirim + theodon + glorius charge a je to :wink:
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

diky

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Po 13. Nov, 2006, 17:14

medzi casom som uz na to prisiel, ale aj tak dik za ochotu:)..tak akoze tie niektore cary su fakt pekna podivana..napriklad ta armada mrtvych, no jak ta vsetko skosi, len ziram..:) velmi dobra hra tento Lotr...
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE75 9SG (9750H + 16GB + RTX 2080)

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Po 13. Nov, 2006, 19:17

prislo mi,
nainstaloval som
videl som
zahral som
odinstaloval som
znechutene vratil DVD kamosovi ...

bleh ... vobec ma to nechytilo :(
lava, prava, lava, prava ...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"