Euro Truck Simulator 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8744
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Pi 12. Máj, 2017, 14:59

Je tam aj viac noviniek v update
http://blog.scssoft.com/2017/05/ets2-he ... -here.html .
A to ešte prídu dvojité závesy, o pár mesiacov verím, že aj tá nová Scania.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Ťamťung UE40MU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 12. Máj, 2017, 15:07

ATS v 50% zlave za 10e
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1914
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 12. Máj, 2017, 23:22

Heavy Cargo je slusna makacka aj pre najsilnejsie trucky. 61 ton lokomotiva :)
Obrázok
Full rozlisenie: https://s27.postimg.org/cot1wtt75/ets2_00010.jpg
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1709 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ne 14. Máj, 2017, 12:05

ta naprava, je pristupna od lvl16?

inak, kupil som ats, a pride mi to ovela lepsie ako ets2 v tom, ze v tych mestach je viac zivo
chodci, odparkovane auta, bicykle. v ets2 mi to pride take puste.
za to, ets2 ma viac dlc.
neviem ake su sice plany s ats, ale mozno s doplnkami raz dobehnu aj ets2 a potom uz nebude nic branit hrat iba ats
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10149
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 14. Máj, 2017, 12:09

Nevie mi niekto vysvetliť z akého dôvodu ma táto hra baví? :D pretože to hrám a totálne netuším prečo :D

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1294
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa dargy » Ne 14. Máj, 2017, 19:08

Lebo všetci sme chceli byť raz vodiči kamiónu... Či nie? Ešte simulátor hasičov a môžeš streamovať...

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » St 07. Jún, 2017, 13:47

Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3585
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bydlisko: Prešov

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa mino_85 » St 07. Jún, 2017, 16:08

Ach, zas ma zlúpu. :D
Hlavne, že to vôbec nehrám už, ale DLC kupujem spoľahlivo. :-D
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: ASUS Strix X99 Gaming CPU: INTEL Core i7-5820K @ 4,2 GHz/1,1V CPU cooler: CRYORIG R1 Ultimate RAM: 32 GB DDR4 Crucial Ballistix Sport Red 2400 MHz VGA: ASUS GTX1080Ti Strix @ 2000/12200 MHz + Prolimatech MK-26 + 2x Noiseblocker Multiframe M12-2 + custom VRM heatsink PSU: SuperFlower SF-550P14PE Golden King + custom sleeved extensions System SSD: Samsung 960 PRO 512GB + EKWB M.2 Heatsink Data HDD: WD Red 3TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive, bottom - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2; Outtake: back - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2, top - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: LG 34UC88 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos 8200 Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Wheel: Logitech G27

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4500 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Red 3TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Rii mini RT-MWK02

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » St 07. Jún, 2017, 21:29

ani nevrav, tiez je to pre mna povinna kupa
ale je to od scs nefer. ak su tie dlc rovnake (ako v tomto pripade) aj pre ats aj pre ets2, tak by malo stacit kupit iba pre jednu hru.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ut 20. Jún, 2017, 14:07

Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1914
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 11. Aug, 2017, 19:07

Takze mame to potvrdene, dalsie DLC pre ETS2 bude Taliansko.
Tak ako som spravne odhadoval uz v decembri 2016. Dodrziavaju system ze DLC nesmie vyzadovat pristup len z predchadzajuceho DLC, ale aj zo zakladnej hry.
Blog post
http://blog.scssoft.com/2017/08/bella-italia.html
Odhadovane vydanie koncom roka, cize asi podobne ako FR minuly rok.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1709 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8744
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Pi 11. Aug, 2017, 19:35

Mám pocit, že zase spravili nejaké grafické vylepšenia. Tešííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím!
Len už neviem...Ja by som už skôr radšej chcel skúsiť ProMods, mám pocit, že tam je mapa úplne iného kalibru.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Ťamťung UE40MU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1454
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 11. Aug, 2017, 20:15

a ako vlastne funguju tie promods? ono to doplna mapy ktore este nejsu? niekde som cital, ze najlepsie je to mixnut s rusmap a s upravenym polskom.
ako to je?
ja som to vcera zhodou okolnosti skusal a mi to zamrzlo pri loadovani uz do profilu. tie sucasti treba nahadzat v urcitom poradi?


taliansko ppci. super. instant buy. co znamena ten system? ze mozes hrat nove dlc bez toho aby si nutne potreboval starsie ale len vanilu?
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4200 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : Gainward 1080 glh @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8744
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Pi 11. Aug, 2017, 21:30

Jojo, tam je to veľmi citlivé na load order, aj väčšina módov má špeciálne zoradenie, ak je tam aj promods, prípadne úplne inú verziu.

ProMods, pokiaľ sa nemýlim upravuje aj stávajúcu mapu + pridáva pomerne detailne spracované obrovské časti a často mnoho detailných úsekov (minule som sledoval jeden, kde išiel s dvojitým ťahačom a cesta bol veľmi úzka + mal časť, kde "tlačil" čisto hore kopcom po úzkej ceste.
CASE: Corsair 400C PSU: Evga 750 G2 MB: MSI Z97 Gaming 5 CPU: Intel i5-4690k@4,6GHz + Noctua D14 GPU: GTX980Ti Morpheus RAM: 16GB Fury Black SSD1: Crucial M500 120gb SSD2: 850 EVO 500GB HDD: WD Red 2TB Monitor: Ťamťung UE40MU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1914
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 11. Aug, 2017, 22:08

Ja nemam ziadne mody, zily mi to netrha. Mam rad hru tak ako je. A multiplayer by tym asi nesiel.
paranoid.asian napísal:taliansko ppci. super. instant buy. co znamena ten system? ze mozes hrat nove dlc bez toho aby si nutne potreboval starsie ale len vanilu?
SCS maju (zatial) taku filozofiu ze nevytvaraju take DLC do ktoreho by si sa dostal len tak ze by si predtym nejake DLC uz vlastnil.
Priklad - DLC Spanielsko urobit nemohli lebo inak ako cez Francuzsko by si sa tam nedostal a Francuzsko je uz DLC, resp. juh urcite.
Jediny stat ktory je sucastou povodnej hry a da sa z neho ist dalej je momentalne asi len Taliansko. Tych par miest na severe uz bolo v zakladnej hre.
Uvidime co dalej, lebo vsetko okolo zakladnej hry je uz tym padom pokryte.
Stale ale mozu napriklad prerobit staru mapu, mozu tak isto upustit od toho systemu alebo zachovat ten system, ale napriklad najstarsie DLC (Vychodna Europa) daz zdarma a rozsirovat sa na Balkan. Uvidime sam som zvedavy a urcite aj oni nad tym uvazuju ako dalej.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1709 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"