Elite: Dangerous

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 29. Nov, 2015, 16:59

Tak poprve hra nema ziadny vlastny pribeh - pribeh si tvoris sam, resp. komunita hracov - tzv. community goals. Tak mozes zmenit aj niektore veci v univerze...

Hru mozes hrat viacero sposobmi, bojovat proti piratom, alebo naopak byt piratom, alebo sa dat na exploring (hviezdy, cierne diery, planety, planety vhodne pre zivot)...

Je toho vela.. ale ak si nevies vytvorit pribeh sam, hra ta nebude bavit, ak ale mas rad premyslanie, vies po anglicky (aby si cital co sa deje v univerze - GALNET) a podobne

Inakk vytvoril som private group: 16cmfan /neda sa inak nazvat
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12569
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Nov, 2015, 17:02

Ty si si vytvoril aky pribeh ?

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Nov, 2015, 17:06

//edit, 16cmfan bol rychlejsi :-)

To s tym pribehom by aj mna zaujimalo, ako to funguje a co realne mozem cez comm. goals menit. Pretoze com. goaly mi pridu len ako nejaky velky spolocny event za nejaku odmenu, nic viac. ALebo nie?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 29. Nov, 2015, 17:30

Tak viac menej ano ale napr minule sa podarilo to, ze v jednom systeme mozes kupit lod bez toho, aby si mal vysoky rank u Imperia... a taky rank to trva aj niekolko dni/ tyzdnov ziskat.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 29. Nov, 2015, 19:22

na elit sa pustim cez vianocne sviatky. Podla to co citam tak sa to podoba kus viacej na EVE, co je moja srdcovka. Som zvedavy ako moc sa ten svet bude na EVE podobat. Tam som proste zvyknuty, ze ked ma prestane bavit mining, tak sa dam na probovanie WH, alebo bojujem za nejaku frakciu.
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Dec, 2015, 21:00

Horizons - vychadza 15.12.2015

Co prinasa? Asi najvacsia zmena, viz. trailer.

PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ut 22. Dec, 2015, 20:15

ahojte, tak nastal cas sviatkov a cas na elite :)
hru som si uz trochu ohmatal, presiel nejaky ten trening :). co sa tyka novej hry, solo je ratam ze budem lietat iba PVE a online PVP.
rozohral som solo hru aby som sa to trochu naucil hrat, len chcem poradit, co sa vlasne da robit v tom prvom systeme, respektive ako ziskat nejake misie. Pristal som v stanici a preklikal sa menu, ale ziadne bunty isie ani nic mi nebolo ponuknute. Ratam ze treba budovat standing. Mate nejaku radu na zaciatok :rolleyes:
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ut 22. Dec, 2015, 20:18

Na zaciatok ber misie, kde od teba chcu aby si nieco previezol a tak. No a bounty ziskas jednoducho - bud cez misiu, ked mas zabit bud jednotlivca alebo XY hladanych...

alebo hladaj bud NAV Beacon/ Resource extraction site - skenuj lode a tie ktore maju wanted, znic. Potom sa vrat na stanicu a vybe si bounty pod polozkou Comunication
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ut 22. Dec, 2015, 22:16

ok dik, misie budem dostava na staniciach ked doknem nie?

este musim pochopit ten system cestovania :rolleyes: je to kus ine ako v EVE alebo Xko
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » St 23. Dec, 2015, 10:18

hej musis zadokovat.
aj ked som pocul ze by sa mali brat aj ked si blizko pri stanici, ovsem nejake tomu nechapem a ani ziadne blizsie info som nevidel.

Na cestovanie mas tri rychlosti - normalnu, pri ktorej aj bojujes a tak, potom supercruise pre cestovanie medzi planetami a hyperspace na cestovanie medzi hviezdami.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » St 23. Dec, 2015, 14:00

zatial len tak lietam, ucim sa pristavat. Nemate niekto nejaky navod respektive manual co sa kde da robit? tutorial som zbehol cely, ale to je fakt len o tom , ako ovladat lod. :rolleyes:
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » St 23. Dec, 2015, 15:35

no vacsinou je to cele o explorovani, vozeni nakladov/pasovani, zabiti niekoho za odmenu.
Plus ked mas kupeny aj Horizons, tak mozes pristavat na planetach/mesiacoch a robit tam veci navyse.
Potom su eventy zvane community goals - ake prave bezia a kde su najdes na frontier fore, je tam na to topik
ked si chces len tak zastrielat a daco zarobit okrem prevazania, tak mozes ist do conflict zones alebo resource extraction sites.

V conflict zone si vyberies stranu a bojujes za nu. No bacha, nieje to nic lahke, su tam aj NPC silne lode a mozes natrafit aj na dobre vyzbrojenych zivych hracov ktori ta rozcupuju za par sekund. Posledne ma v Pythonovi rozobrali dve Fer-de-lance za 3 sekundy, ani som nezaregistroval co sa deje a skade prisli :-) Len ratatatata ako do mna prali multicanonom a hotovo.

Resource extraction sites existuju niekolko druhov (hazardous, high intensity a pod.) lisiace sa vacsinou poctom lodi na ktore tam narazis.
Vlastne ide o to ze branis lode ktore tazia suroviny v asteroid. pasoch proti roznym wanted a piratom co sa tam objavia a chcu ich okradnut. Lieta tam aj lokalna policia, ktora robi to iste, akurat do nich nestrielaj, lebo ta rozoberu.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8643
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » St 23. Dec, 2015, 17:43

super dik za objasnenie. uz som urobil aj prvu misiu. Narazil som na kontajnery (nejake militia). ratam ze sa nebudu dat otvorit
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » St 23. Dec, 2015, 18:44

kontajnery neotvaras, ked-tak, tak ich predas
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 30. Máj, 2016, 08:12

Tak ako sa Vam paci hra po novom update ?
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"