Elite: Dangerous

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 21. Nov, 2015, 21:13

PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 26. Nov, 2015, 19:14

Elite: Dangerous v akcii, 12,73 eur

http://store.steampowered.com/app/359320/?l=czech
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2085
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 26. Nov, 2015, 22:45

oplati sa to vobec?
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8535
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 26. Nov, 2015, 23:30

Ahojte, viete mi niekto porovnat x rebird s elite? Chcem nieco na zimne vecery ;)
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 28. Nov, 2015, 16:41

X Rebirth je viac na obchod, tak ako cela X seria, Elite je vacsi univerzal.

Hral som vsetky diely X, dokonca aj jednotku ale nemecku verziu. Same Xko sa inspirovalo u Elite, tak ako aj stary Privater a Freelancer... inak, ak pokukujes po Xku, radsej Prelude Albion - Rebirth je veeelmi zjednoduseny oproti ostatnym

- je vacsi (cela galaxia)
- mozes mat viac lodi, mozes pristavat na planetach, v buducnu sa mozes prechadzat (ako v X Rebirth) po staniciach
- dogfight je 1000x lepsi

ukazka pristatia na mesiac Jupitera - Europu

PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8535
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 28. Nov, 2015, 21:02

super dik, jedine co ma este odradza je byt stale online pripojeny. Vacsinu casu to nie je problem, ale obcas sa proste stane ze clovek je offline :laugh:
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Nov, 2015, 11:21

Nejake dlhe to pristavanie, nie?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 29. Nov, 2015, 11:44

Pretoze tie planety su velkostou 1:1 k originalu - tak isto aj vzdialenosti planet v nasej slnecnej sustave
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Nov, 2015, 12:14

Ale mohlo by to vyhodit ludi z hyperspacu blizsie...pozerat sa na ubudajuce cisielka a pomaly sa posuvajuci teren je 99% nuda. Aj ked chlap letel dost dlho v supercruise.

Podobne ako aj smuglovanie ci prevazanie veci - cisty stereotyp. Ked letis z qahatu ci robiga niekam 400ly daleko, tak je to same "odklon od hviezdy, stlacit J, hyperspace, odklon od hviezdy, stlacit J, hyperspace...." stale dookola, bez akejkolvek moznosti to nejak zautomatizovat. Nakolko je zbytocne cumet stale 100x na tu istu animaciu skoku/vyskoku z hyperspace, tak na tych 10s alt-tabnem do windows a beham po nete, inac sa ten kusok casu ani vyuzit neda. Ale je to strasne stereotypne. Mohli by s tymto daco urobit.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8535
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 29. Nov, 2015, 14:14

tak nakoniec som kupil elite, prevazilo hlavne vacsie mnozstvo lodi, vacsi vesmir, viacej bojov + buduci obsah. :)
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20583
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 29. Nov, 2015, 14:47

mno 12e neni moc a eleite som hrával vždy :-D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 29. Nov, 2015, 14:52

Moj nick v hre je 16cmfan - si ma pridajte, mozme zahrat niekedy :) Respektive, mozem vytvorit Private group pretaktovanie aby sme tam boli vsetci z nasho fora pokope
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12431
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Nov, 2015, 15:03

ako dlho bude ta akcia ?

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 29. Nov, 2015, 15:04

PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12431
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Elite: Dangerous

Príspevok od užívateľa Per » Ne 29. Nov, 2015, 16:01

Poviem ti ako ja vidim hru aj napriek tomu vsetkemu co som videl v gameplayoch..

Mas lod a lietas s nou k planetam..

Toto je jedine,co by som niekomu mohol o tej hre povedat..

Aka je tam vlastne pointa ? Viem ze sa tam asi nejak daju zarabat peniaze a zlepsovat si lod..ale naco to je dobre ? K comu to vedie ? K lepsej lodi,na ktorej si budem lietat k novym planetam ?

Neskusaj ma odbit,ze toto asi nebude hra pre mna..Skus skor napisat,preco to je hra prave pre mna.. :-)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"