Far Cry 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 28. Dec, 2014, 10:59

To som mal aj ja, ale o par misii dalej, proste som dalej hral a odrazu mi zvonil telefon a nabehla dalsia misia.

Inak je vtejto hre aj dazd ? Viem ze vo farcry3 bol, no za 16h gameplayu mi tam prsalo len raz na 3minuty :D
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

tom 2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ut 25. Jún, 2013, 15:44

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa tom 2 » Ne 28. Dec, 2014, 12:14

Tak konečne až s patchom 1.6 sa to dá hrať
lagy takmer zmizli, a odstránili aj problémy s RAM (MEMORY LEAK)

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4159
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 28. Dec, 2014, 12:17

mozno nelaguje, ale ani nesaveuje http://www.shacknews.com/article/87602/ ... tch-update

inac vysvitlo ze dalsia priebhova misia bola prave ta od yogi & bubu.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12430
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Per » Ne 28. Dec, 2014, 12:36

Kde sa teda bude dat savnut,okrem savu,co sa udeje po splneni misie ?
V stanovisku to savne niekde ?

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa STENLY » Ne 28. Dec, 2014, 12:51

Fullesh napísal:Inak je vtejto hre aj dazd ?
dobre si si všimol... mne nepršalo veru ani raz... a noc som mal iba pár krát a od noci to malo daleko... asi by som mal ubrať jas na monitore :D
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ne 28. Dec, 2014, 13:15

Per napísal:Kde sa teda bude dat savnut,okrem savu,co sa udeje po splneni misie ?
V stanovisku to savne niekde ?
Chod sa vyspat a vtedy ti to savne
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12430
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Per » Ne 28. Dec, 2014, 15:22

Prave som ho nainstaloval a moznost save mi nezmizla

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 28. Dec, 2014, 18:50

Celu hru mi ten novy patch po.... .
ad 1: s vsync mam 30fps
ad 2: ovela vacsie lagy su vtej hre pri behu, autom aj 0,5s zaseky
ad 3: bez vsync mi ta ha ide pod 50fps, s 1.5 som mal 50-60
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12430
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Per » Pi 02. Jan, 2015, 22:42

:D

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10557
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 03. Jan, 2015, 10:46

hneď mi to pripomenulo jednu z najobľúbenejších činností vo far cry...jazdenie autom...k tomu ešte tie himaláje... :red:
Fullesh napísal:Celu hru mi ten novy patch po.... .
ad 1: s vsync mam 30fps
ad 2: ovela vacsie lagy su vtej hre pri behu, autom aj 0,5s zaseky
ad 3: bez vsync mi ta ha ide pod 50fps, s 1.5 som mal 50-60
že by sa snažili odradiť ešte pár ľudí od AMD kariet, aby kupovali novú 960tku, či ? :laugh:
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1409
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Ne 04. Jan, 2015, 13:43

Obrázok

HA HA, nastastie to nie je hra, ale season pass kupovany cez kinguin :( , fora su plne zabanovanych klucov od 3rd party predajcov, bastardi z ubisoftu takto len nahravaju piratom..


na FX6300@4.5GHz a GTX 760 OC to je na ULTRA, SMAA, HBAO+, soft shadows hratelne, s rapidnymi dropmi niekedy pod 30fps

hra je fajn, grafika vymalovana, ale masivnejsia inovacia by nezaskodila (takto je to stale len modovane FC3), este aj ten nezmyselny loot zostal, trocha to zachranuje hladanie masiek, ale nieco na sposob diamantov z dvojky by som uvital viacej, hlasku "out of borders" si tiez mohli odpustit :-)

som na nejakych 50% - 25 hodin :-) (v FC3 som mal zhruba 60hodin na konci), takyto sandbox je hriech len preletiet cez pribeh

edit: 960tka predsa este nie je..??..

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 04. Jan, 2015, 14:19

tak som to dohral, 60% a 20hodin. Trojku som mal tusim 64% a 16hodin.
Ved z trojky pouzili uplne setko, samozrejme ze to je ten isty engine, animacie, mechaniky setko rovnake, naco by to aj menili.

Grafika velmi pekna, pribeh ma zas tak neohuril, hra bola zabavna tak 50:50 pribeh/open world. Inak ktory koniec je ten najspravnejsi ? Ja som nehal zit vsetkych, avsak co pozeram tak ... najspravnejsi bol asi ten skryty koniec na zaciatku hry :D
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3945
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 04. Jan, 2015, 15:15

Mna tradicne hneva, ze dobre zbrane a kill comba prichdzaju az velmi neskoro
Napr na tichu sniperku sa velmi dlho caka, to iste rank 10 v arene na samopal bola otrava
Hlavna linka bola docela nudna, no side postavy ako hurk, kazatel a podobne ma bavili
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12430
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Per » Ne 04. Jan, 2015, 15:18

ja som zas dostal silne zbrane prilis rychlo..exluzivny gulomet,rucny granatomet..sniperku co lahne nosorozec na ranu..dostal som to tak v 20% progresu hry..

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 04. Jan, 2015, 15:25

Ja som mal hned zozaciaktu penazi jak na... mal som malu penazenku tka som musle kupovat tie mapy, po par misiach som ako prve kupil odstrelovacku s tlmicom za full cenu (so skusenosti z FC3) Dokonca aj ten Ajajov dom som vylepsil hned a po 2-3hodinach som spravil nejaku misiu kde som ako odmenu dostal nejaku x% zlavu na vylepsenie domu, to iste stymi mapami pokladov, x% zlava za odmenu pritom som ich mal davno nakupene, wtf ? Celu hru som sa topil v peniazoch :D Ved tam nemoze byt problem s peniazmi ani.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"