Far Cry 4

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 24. Dec, 2014, 10:56

Mate riadne hodin nahratych vsak ja som to presiel za 17H a to som este robil vedlajsie veci aby som dostal nejake zbrane ale aj tak to bola len skoda casu, keby nerobim tie bocaky tak to dam hadam za 7H pri mojich speedrunoch
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
apac112
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: St 22. Aug, 2007, 08:00

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa apac112 » St 24. Dec, 2014, 12:16

Pomaličky najdalej zajdeš :D
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: Asus VII Hero, CPU: i7 4790K@4,5Ghz-1,28V+Thermalright HR- 02 Macho , RAM: Crosair Vengeance LP 2x4Gb 1866mhz CL9, VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming@1280/7000 , SSD: Samsung 850 EVO 250 GB, HDD1: SEAGATE.B 250GB, HDD2: SEAGATE.B 1TB, PSU: OCZ zs550W 80+bronze, CASE: LANCOOL K62, LCD: SAMSUNG BX2450L, OS: Win10 Pro 64x

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 24. Dec, 2014, 12:26

No ja som si az teraz vsimol tych Stenlyho 99%, tak uz chapem tych 50 hodin :D
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa netSo_O » St 24. Dec, 2014, 12:54

no viac menej hlavne misie a samo vsetky misie vedlajsich postav + poodomykane "batoh , penazenku ...." ale tie vedlajsie misie na stanoviskach som nerobil ale ako pozeram na Stenlyho a jeho 50h a 99% tak sa pojdem asi stym este pohrat alebo dat pribeh znova :)

k tej HUDBE po poslednych rokoch na bf3 / bf4 kde pocuvam vreskot na TS tak hudba v tejto hre bola ppci :)
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

2pacavely
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 46
Dátum registrácie: St 09. Júl, 2014, 15:29

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa 2pacavely » Pi 26. Dec, 2014, 14:10

Zdravím vás. Bol by niekto taký dobrý a uploadol by mi niekto niekde save z hry ? Naposledy som skončil ako som si otvoril druhý ostrov tak keby sa niekto nachádzal v tej časti a bol by taký dobrý :) Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4154
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 26. Dec, 2014, 14:46

neviem, ale mne sa zda ze hram hodinu a na konci mam rovnaky odohorany cas ako predtym. minule som hodinu lovil honey badgerov a inu haved aby som si upgradeol vybavu, vypol som hru a po zapnuti som z toho nemal nic. som si povedal ze ak kazdy den budem hrat aspon 2 hodiny tak do konca volna to dohram, ale napreduje mi to iba o par minut. je to ako keby cas traveny presunom v terene vobec neratal, iba misie.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3943
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 26. Dec, 2014, 17:18

2pacavely napísal:Zdravím vás. Bol by niekto taký dobrý a uploadol by mi niekto niekde save z hry ? Naposledy som skončil ako som si otvoril druhý ostrov tak keby sa niekto nachádzal v tej časti a bol by taký dobrý :) Dakujem
mam taky zly pocit ze hovoris o Far Cry 3
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

2pacavely
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 46
Dátum registrácie: St 09. Júl, 2014, 15:29

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa 2pacavely » Pi 26. Dec, 2014, 17:56

Nehovorím. Najprv som uvolnil všetky vežičky aj tábory nejaké misie a až potom som dostal takú misiu kde som s nakladným autom musel vraziť do takej velkej brány a tým sa mi sprístupnila dalšia časť ostrova

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa STENLY » Pi 26. Dec, 2014, 18:18

ty si už videl v himalájach ostrovy? kámo, ved ty ani nevieš čo to hráš :D
v FC4 je južný, stredný a severný kyrat, žiadne ostrovy tam nie sú
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

2pacavely
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 46
Dátum registrácie: St 09. Júl, 2014, 15:29

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa 2pacavely » Pi 26. Dec, 2014, 18:24

To je teraz jedno pre mna za mna nech je to čo chce. Potrebujem ten save to je celé

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3943
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 26. Dec, 2014, 19:13

myslim ze stenlyho vyzobanie 99+ obsahu je v prudkom kontraste s tym ze ani netusis co hras :hysterical:
akurat som robil misiu kluce k severu, tak ked chces hod mail mozem ti poslat save, ci ti pojde/nepojde vyskusas sam
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4154
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 28. Dec, 2014, 01:24

stretli ste sa niekto s tym ze potom ako spravite tu misiu kde treba spalit opium ziadne dalsie misie nepridu? podla wakthrough by mi mala dat dalsi quest to male dievca (navstivit dom kde zabili mojho otca), ale u nej som bol este predtym ako som zacal tu misiu, nieco mi porozpravala, ale nic sa neobjavilo na mape kde by som mohol ist, tak som zobral dalsiu. a po tej uz ziadne nejdu...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa STENLY » Ne 28. Dec, 2014, 04:11

ked si prišiel za Bhadrou, tak ti porozprávala o tej tarum matre či čo to majú z nej spraviť a následne si si mal vybrať misiu medzi Amitou alebo Sabalom - zachrániť alebo spáliť "rastlinky"
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4154
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 28. Dec, 2014, 07:53

Vybral som, spalil som. Lenze dalej nic nemam, iba misie od hurka, toho sialeneho cernocha a od nejakeho yogiho a bubu
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 4

Príspevok od užívateľa Per » Ne 28. Dec, 2014, 09:51

skus urobit nejake misie u nich..podla mna ti hlavne misie nabehnu

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"