Star Citizen

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 09. Aug, 2017, 18:04

Na stranke hry...

https://robertsspaceindustries.com/

https://robertsspaceindustries.com/electronic-access - tu si mozes pozicat na urcite obdobie zbrane a lode za REC menu - ziskavas v bojoch Arenach

https://robertsspaceindustries.com/voyager-direct - tu uz si kupujes za hernu menu UEC - dana vec po kupe ti samozrejme ostava...

upgrarde z lode na lepsiu - doplacas rozdiel hodnoty... https://robertsspaceindustries.com/pledge/ship-upgrades

pred kupou si prestuduj specifikacie, podla toho co chces v hre robit...
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 10. Aug, 2017, 18:15

Dnes som mal cca 20 fps tak som to oslavil vyletom :D https://goo.gl/photos/KzNSydxLbLypxzxB8
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 694
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Erazer » Št 10. Aug, 2017, 22:48

Avenger stalker je imo uplne super starter ship :good: Trosku investicia ale pekna lodka ktora co to odvezie a ma velmi slusny firepower. A hlavne uz nevypada ako Aurora :-)

Mam Auroru LX, Freelancer, Aegis Sabre a Constellation Andromeda. :rolleyes:

Teraz rozmyslam co s tym freelancerom akosi mi je naprd. Velmi sa mi paci Anvil Carrack ktory ale bude ukrutne drahy... Tak mozno toho freelancera meltnem a pouzijem ako "zlavovy kod" :-)

Edit: Bacha daj kes mas na kridlach napr. Fixny hardpoint size 2 a chces tam mat gimballded zbran tak uz tam osadis max size 1 pokial si dobre pamatam. Proste zmena fixnej zbrane na gimball = -1 size
Notebook#1: Asus G73JH, Notebook#2: Lenovo P50, Notebook#3: Lenovo T530, Phone:Oneplus2
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 10. Aug, 2017, 23:06

tak tak mam na stalkerovi uz S1 gimbal
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Aug, 2017, 07:22

Inak ty hrajes SC na Notebookoch ?

Lebo ako som hral na PU som sa pytal typkov, ako im to bezi. A ma jeblo skoro - jeden hral s GTX 640 1GB a mal okolo 30 fps na LOW nastaveni (co je vlastne jedno...) a ja okolo 15 - 20 ? WTF :hysterical: Na tom istom servery, v tej istej hre... j*bat.. toto ma najviac zdviha zo stolicky :furious: :wallbash:
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1208
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 11. Aug, 2017, 08:24

ja mam iba auroru ln (afaik), a costellation sa i mne paci, ale nalievat do toho to dalsich 130e. nooooope.
popripade, sabre. ale uz treba zasa priplacat. stil nope.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V (win10) 1.65 V (win7) + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : sapphire r290 tri-x @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Aug, 2017, 08:28

A tebe ako bezi hra v Persistent Universe ?
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1208
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 11. Aug, 2017, 08:35

uz ani neviem, dlhsie som to nemal pustene
cez vikend mozno oprasim.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3 | cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V (win10) 1.65 V (win7) + cryorig R1 Ultimate | ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz | gpu : sapphire r290 tri-x @ default | psu : collerMaster 600W | case : fractal design Define xl @ intake : 1x fractal 140 mm + 1x noctua NF-A14 flx / 1x noctua NF-A14 flx | monitor : Dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Aug, 2017, 08:49

Fajne, ak vyskusas, daj vediet ako to tebe bezi... si neviem predstavit, bez fakt poriadnej optimalizacie sietoveho kodu, ako to bude bezat s planetami :D

Keby tam boola moznost SOLO lietania nepoviem ani slovo...
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Aug, 2017, 10:51

OFFLINE mod: https://www.youtube.com/watch?v=oovZWn3 ... e=youtu.be

Odskusal som to, funguje - davam si konstantne okolo 60fps -cize moj PC nie je brzda :D

Vyskusajte
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5859
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » So 12. Aug, 2017, 09:48

Nooo, offline je to uz ina kava :-)
1080p nastavenie high a takmer permanentne 60fps...skoda ze sa neda vypnut vsync.
Ale zase mi to padalo v kokpite a interieri Olisaru na 30fps a stabilne sa to tam drzalo, netusim preco.

Par foto z navstevy zniceneho Starfarera....akurat ze sa mi panak nechcel potom vratit nazad do Aurory, asi nejaky bug.
http://i.imgur.com/4nSfwuS.jpg
http://i.imgur.com/kYXMtDT.jpg
http://i.imgur.com/AjdclxG.jpg
http://i.imgur.com/SOI9ked.jpg
http://i.imgur.com/Q7vekHx.jpg
http://i.imgur.com/Xjv9BVV.jpg
http://i.imgur.com/TydVq8J.jpg
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3639
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 12. Aug, 2017, 12:16

Ale zase mi to padalo v kokpite a interieri Olisaru na 30fps a stabilne sa to tam drzalo, netusim preco.
Lebo mas zapnuty V-sync.
Intel 4670K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Pro82+525W(NB-Eloop B12-2) + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5859
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa shiro » So 12. Aug, 2017, 15:38

V nastaveniach sa vsynch vypnut neda, alebo je to dobre zasite. Poobzeram sa po nejakych commandline parametroch.
Ale tym 30fps nechapem, preco by to syncovalo az na nizkych 30fps, ked monitor mam na 60Hz, cize vsync = vzdy a vsade max. 60fps.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2141
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 12. Aug, 2017, 15:39

wau videl som par videi, kde nasli taketo vraky - v 3.0 toho bude ooo dost viac, sa tesim na takyto exploring
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3639
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Star Citizen

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 12. Aug, 2017, 18:42

shiro napísal:V nastaveniach sa vsynch vypnut neda, alebo je to dobre zasite. Poobzeram sa po nejakych commandline parametroch.
Ale tym 30fps nechapem, preco by to syncovalo az na nizkych 30fps, ked monitor mam na 60Hz, cize vsync = vzdy a vsade max. 60fps.
Pretože ked ti to padne pod 60fps v-sync automaticky nastavi polovicu z 60, 30fps.
Intel 4670K @ 4,5 GHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 1600MHz CL10 + Gainward GTX 1070 Phoenix@ + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Pro82+525W(NB-Eloop B12-2) + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"