Nemam Gadgets na win7

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 02. Mar, 2014, 23:56

Neviem ako som to dokazal, urcite v ramci setrenia a odstranovania zbytocnosti..ale proste nikde nie su..

ani sa nedaju pridat ako win komponent a nie su ani tu http://www.sevenforums.com/attachments/ ... policy.jpg

Chcel by som si dat hodinky,co by som videl aj z postele :D

Užívateľov profilový obrázok
kovinator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Bydlisko: Bratislava

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa kovinator » Po 03. Mar, 2014, 00:14

neporadim ti s tymi gadgetami ale co tak skusit rainmeter ako alternativu? ;)
Spoiler: ukázať
BUILD LOG: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =6&t=99040
CASE Fractal R4 Black, CPU i5-4670k + Coollaboratory Liquid Ultra @ 4.5 GHz 1.2 V, COOLER Raijintek Ereboss @ Black & White + Alpenföhn WingBoost2 + Arctic MX-4, MB MSI Z97S SLI Krait Edition, GPU Palit GTX 1070 Ti Jetstream, RAM Corsair Vengeance LP 1x8GB CL9 1600 MHz Black, Kingston HyperX 1x8GB CL10 1600MHz White PSU Seasonic M12II-520W, SSD Samsung 840 Pro 128 GB, Samsung 750 Evo 500GB HDD Seagate Barracuda 3TB 7200.14, Seagate Barracuda 4TB SC S.M.S.L M2, HP Beyerdynamic DT 990 Premium 250 Ohm + Cable Mod / Superlux HD660 + Brainwavz Angled HM5 pads + Cable Mod / Knowledge Zenith ZS3 Glossy / Knowledge Zenith ZST Candy + Braided Silver-plated cable / SoundMAGIC es18, SPEAKERS Bose Companion 3 Series II, KEYBOARD SteelSeries 6gv2 + PBT keycaps , MOUSE SteelSeries Rival / A4Tech V8M , MOUSEPAD Razer Goliathus

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » Po 03. Mar, 2014, 01:03

nie,skusal som davno..nezaujalo..

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6939
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Po 03. Mar, 2014, 08:54

Sidebar v program files mas?
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 03. Mar, 2014, 09:19


Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » Po 03. Mar, 2014, 09:26

kyselinka :je tam taky adresar s velkostou 1.25MB..dokopy tam nic, co by sa dalo spustit, nie je

faugustin: zistili ze je to napadnutelne,tak to vypli..ale zda sa ze len mne :D

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6939
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Po 03. Mar, 2014, 10:00

:D
tak si nainstaluj sidebar pre win 8, mozno pojde.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » Po 03. Mar, 2014, 11:04

Dal som rainmeter nakoniec.. len hodinky do rohu aby som videl z postele.
Hladal som polhodinu na devianarte nieco jednoduche,nakoniec klasicke digitalne, i ked som chcel rucickove,ale najst tam nieco,kde bez sekundovej rucicky je snad nemozne. :D

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » So 15. Mar, 2014, 11:16

Viete mi proadit,kam dat toto,aby to slo ? Je to jeden adresar,ktory neviem kam umiestnit..
http://customize.org/rainmeter/skins/85226/download

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6939
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 15. Mar, 2014, 11:35

Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Nemam Gadgets na win7

Príspevok od užívateľa Per » So 15. Mar, 2014, 13:11

to som vedel,ale tak to nejde..ale kaslem na to

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"