Windows 8.1 + Skype

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Samlimo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 93
Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 17:28
Bydlisko: Handlová (Okres Prievidza)

Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa Samlimo » Ne 20. Okt, 2013, 14:59

Zdravím,

mám nasledujúci problém chcel by som využívať desktop skype no pod windows 8 to pekne išlo a teraz ked som tam upgrade tak som znova preinštaloval desktop skype no spustí sa a v zápätí prestane pracovať a vypne sa ,nemáte niekto podobný problém ? :-)

Podotýkam Windows je originál. :)
Spoiler: ukázať
myDesktop: CPU: AMD Phenom II X6 Six Core 1090T 3.2Ghz@3.96Ghz->1.422V Cooler: COOLINK Corator DS@ Enermax T.B Silence UCTB12A 1000rpm Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB 3 RAM: Kingston 4GB (Kit 2x2GB) DDR3 HyperX Blu 1333MHz@1480MHz CL8 GPU: Gigabyte AMD R9 270X OC HDD: Seagate Barracuda 250 GB 7200.10 16MB + Western Digital 500Gb Monitor: Philips 206V LED 20° Speakers: CREATIVE T20 II Headphones: Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma Keyboard: Microsoft Sidewinder X6 Mouse: Logitech LX8 Cordless Laser Mouse Windows: Windows 8.1 64Bit (SK)Case: NZXT M59 Pure Black, 1x be quite! 120mm,3x Enermax T.B Silence UCTB12A 120mm PSU: Seasonic S12II 520W 80+ Bronze

myBook: Apple MacBook Pro 13 Retina 2015 i5/8GB/256GB
myPhone: Apple iPhone 5 16GB

Užívateľov profilový obrázok
trojan4x4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1949
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Bydlisko: Nitra - Vráble (22)

Re: Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa trojan4x4 » Po 21. Okt, 2013, 18:58

Kompatibilný režim a spustiť ako správca si skúšal ?
Spoiler: ukázať
CPU ► AMD FX-8320
COL ► Scythe Orochi
MOB ► Gigabyte-990XA-UD3
RAM ► Kingston HyperX Predator 2x4GB 1600Mhz
GPU ► AMD MSi R9 280X OC Edition
SSD ► Crucial M4 128GB
HDD ► Barracuda 1TB
PSU ► Cooler Master RS-700W
CSE ► Zalman Z11+
PHO ► Nokia Lumia 930 32GB WP8.1
I AM FX =

Romeo2006
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Pi 11. Okt, 2013, 09:24
Bydlisko: Senec

Re: Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa Romeo2006 » Št 24. Okt, 2013, 09:24

Skus nainštalovať najnovší net.framework. Malo by to pomôcť.
C-TECH CAVALIER gaming / Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance / AMD FX-6200 / EVOLVE Pulse 550W / ASUS F1A75-V PRO / ASUS DRW-24B5ST /23" LG IPS237L-BN / NOCTUA NF-P12-1300 / Logitech Wireless Keyboard K350 SK / JBL Creature III /
Samsung Galaxy S3 - 4.3. Cyanogenmod Nightly / Samsung Galaxy Ace2 - 4.1.2 /
WD TV live Hub / LG 42LE8500 /

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 721
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa plao » Po 25. Nov, 2013, 13:49

same problem.... :-(

Užívateľov profilový obrázok
pepe-flash
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 539
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Re: Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa pepe-flash » Št 28. Nov, 2013, 12:05

vo windowse 8.1 zapni NET Framework 3.5 (zapnúť alebo vypnúť súčasti windows) a nainštaluj si verziu skype - 6.7.59.102, takto to funguje na 100%

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1889
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: Windows 8.1 + Skype

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ne 02. Feb, 2014, 15:12

caute chalani, zneuzijem tuto temu, kedze sa jedna o win8.1 a skype..

mal som povodne nainstalovanu metro appku skype, tu som odinstaloval a nainstaloval desktop appku. ta funguje, ale aj ked ju mam vypnutu a nevidim v taskmanagerovi ziadny proces suvisiaci so skypom, tak mi ludia volaju a mne to zvoni, ale nemam ako dvihnut, lebo okrem zvonenia ten skype nie je :D mozem zapnut desktop app, ale neukazuje, ze sa vola cez neho, cize predpokladam, ze mi nejakym zazrakom ostalo v PC to hlupe metro skype .. any help ?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"