Nespusta sa explorer

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Nespusta sa explorer

Príspevok od užívateľa kremso » St 01. Mar, 2006, 19:53

Vcera som pustil Perfect Disk, RegSeeker a NTREGOPT a otvedy, ked sa prihlasim do winu, tak mam nezvycajne dlhy screen Loading your personal settings.. a potom nic. Ak chcem spustit explorer tak musim dat v task manageri new task - a to mi nenabehnu polozky pod vetvou run v registroch. Skusal som System Restore, no nepomohlo..
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3757
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 01. Mar, 2006, 20:04

Skus pozriet caz "msconfig" ake programy sa ti pri œtarte spustaju.

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » St 01. Mar, 2006, 20:09

Vsetko vyzera normalne, explorer tam nidke nevidim, ale to bysom asi ani nemal..
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » St 01. Mar, 2006, 20:18

Fajn, uz som na to prisiel, spustil som utilitu na zmenu shellu (distribuovana spolu s LiteStepom) a uz to funguje. Aj tak by ma zaujimalo co to sposobilo..
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

heh

Príspevok od užívateľa andynko » Ne 09. Apr, 2006, 18:12

no zmenil si si shell... to je normalne :D

exlorer.exe je jeho sucastou cez windows...

su aj rozne nadstavby na shell... ale to je skor pre specialistov

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » Ne 09. Apr, 2006, 23:02

Ja som praveze shell nemenil, pouzival som dlhsie LiteStep, no kedze som dlho nevedel najst temu, ktora by mi sadla a zaroven nespomalovala pc, znovu som presiel na explorer. A o par tyzdnov sa mi to nejako poruchalo, no uz to je jedno uz to funguje ako ma..
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"