instalacia winXP na SATA II?

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Pi 17. Nov, 2006, 19:40

Hej koncovky su take iste. HDD ti pojde, len mozno bude treba vzadu nahodit jumper aby fungoval v mode SATA 1. Vlastne vsetky SATA2 su spatne kompatibilne so SATA1

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » So 18. Nov, 2006, 12:54

ked uz sme na fore pretaktowanie.sk mohli by ste aspon sprawne oznacowat:

sata 150 a sata 300 :wink:
a som zwedawy co sprawim ked nemam floppy mechaniku

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20865
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 18. Nov, 2006, 12:56

nlite
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 18. Nov, 2006, 13:10

marduk napísal:ked uz sme na fore pretaktowanie.sk mohli by ste aspon sprawne oznacowat:

sata 150 a sata 300 :wink:
a som zwedawy co sprawim ked nemam floppy mechaniku
Holt ja to viem vysvetlit aj pre uplnu lamu, preto to tak pisem...

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Po 27. Nov, 2006, 14:11

Mam dva disky v SATAII v raide, pri instalaci som tahal dva ovladace z diskety. Pravdepodobne aj ten pre SATAII (maju divne nazvy)

Na90% by ti mal disk zobrat bez problemov. Ak ti ukaze modru, tak znova aj s ovladacom.:)
|ASUS P5Q Pro
|Core2Duo E8400 3.0Ghz
|4X 1GB DDR2 Kingston HyperX 1066Mhz
|Radeon Sapphire HD4850

|2X 80GB Seagate SATA II
|X-Fi Extreme Gamer

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5706
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 27. Nov, 2006, 15:53

marduk napísal:ked uz sme na fore pretaktowanie.sk mohli by ste aspon sprawne oznacowat:

sata 150 a sata 300 :wink:
a som zwedawy co sprawim ked nemam floppy mechaniku
a ked ti poviem, ze ani tvoje oznacenie nie je spravne?
http://www.svethardware.cz/art_doc-8151 ... 92B38.html
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"