Slovencina do Win XP CZ

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
netller
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2008, 14:00

Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa netller » Po 05. Máj, 2008, 12:09

zdravim, viete niekdo ci sa da nejakym sposobom nainstalovat do ceskeho win xp slovencina ? do anglickeho to ide ale potrebujem to spravit na ceskom a tam mi to z toho cd nefunguje
Asus P5k-E WifiAP, Core2Duo E8400, GeForce8600GTS Silent, Kingston HyperX KHX8500D2K2/2G, 2x WD500GB SATA II Greenpower, Fortron 400W, Thermaltake Wing RS, Samsung SyncMaster 226BW

Užívateľov profilový obrázok
Kecalek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 05. Máj, 2008, 14:00

Príspevok od užívateľa Kecalek » Po 05. Máj, 2008, 12:16

nainstaluj si anglicky windows je ovela lepsi menej chyb a daj si do toho slovencinu a virieseny problem

Užívateľov profilový obrázok
steel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 384
Dátum registrácie: Pi 16. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa steel » Po 05. Máj, 2008, 12:27

Da sa stiahnut z microsoft webu slovensky mui pre ceske xpcka. Ma to asi 8MB.

Užívateľov profilový obrázok
netller
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od užívateľa netller » Po 05. Máj, 2008, 15:09

Kecalek napísal:nainstaluj si anglicky windows je ovela lepsi menej chyb a daj si do toho slovencinu a virieseny problem
neriesim to pre seba takze anglicky len tak nemozem instalovat ked ma doticny legalne cesky :)
Asus P5k-E WifiAP, Core2Duo E8400, GeForce8600GTS Silent, Kingston HyperX KHX8500D2K2/2G, 2x WD500GB SATA II Greenpower, Fortron 400W, Thermaltake Wing RS, Samsung SyncMaster 226BW

Užívateľov profilový obrázok
netller
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od užívateľa netller » Po 05. Máj, 2008, 16:25

steel napísal:Da sa stiahnut z microsoft webu slovensky mui pre ceske xpcka. Ma to asi 8MB.
jj uz som to nasiel, dikes :)
Asus P5k-E WifiAP, Core2Duo E8400, GeForce8600GTS Silent, Kingston HyperX KHX8500D2K2/2G, 2x WD500GB SATA II Greenpower, Fortron 400W, Thermaltake Wing RS, Samsung SyncMaster 226BW

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa robour » Po 16. Mar, 2009, 00:16

Do českeho windows -SK to radšej nie.
Slovenský windows bol vždy default anglický a slovenčina išla do neho. CZ windows je čosi celkom iné - nejaký mui pack mu môže skôr uškodiť. Nerobil by som to.

Užívateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1009
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa matopd » So 28. Mar, 2009, 23:18

puttko10 napísal:zdravim vas, pocujte na tom microsoft webe to mam kde najist lebo som to tam nenasiel...ak vas mozem poprosit poslali by ste mi na to link??? diky moc
tu ho mas... Inak funguje to OK akurat si treba dat na SP, treba tahat CZ

http://lozinak.info/LIPSETUP.msi

inak je to uplne legalny lipsetup, mui sa nesmie posielat :D (to len tak, aby rec nestala...)

M

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7217
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re:

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 29. Mar, 2009, 12:45

Kecalek napísal:nainstaluj si anglicky windows je ovela lepsi menej chyb a daj si do toho slovencinu a virieseny problem

hahaha, a to akoze CZ windows je chybovejsi? chlape ty sa najskor nauc jak pc funguje a potom nieco pis :hysterical:
Ryzen 7 3700X, SilentiumPC Fera 3, Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H, Case fans 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
matatu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 22. Feb, 2009, 18:47

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa matatu » Ne 29. Mar, 2009, 13:24

Načo chce dávať slovenčinu do češtiny??? :?
Skrinka:Cooler Master 330 (Window) Základná doska-AMD: GigaByte MA790X-DS4
Procesor-AMD: AMD Phenom II X4 920 2,8 GHz RAM:A-DATA 4 GB DDR2-800(Vit. extreme)
HDD:Western Digital 640 GB Caviar Blue Grafická karta:Gainward HD4850 GS-1GB
Mechanika:Samsung SH-S223F CPU cooler-AMD:Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM Zdroj:Enermax PRO82+ 525W
Notebook HP pavilion dv 6940

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa STENLY » Ne 29. Mar, 2009, 13:35

matatu napísal:Načo chce dávať slovenčinu do češtiny??? :?
v podstate to je jedno či čeština alebo slovenčina... ale keď tak veľmi chce chlapec...
skôr by som poprosil nejaký link na slovenčinu do anglickej verzie Windows XP Home Edition :)
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13809
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 29. Mar, 2009, 14:34

ten legalne nezoženieš (sa mi zdá), dostávaš ho k inštalačnému médiu
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1009
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa matopd » Ne 29. Mar, 2009, 14:41

puttko10 napísal:tu ho mas... Inak funguje to OK akurat si treba dat na SP, treba tahat CZ

http://lozinak.info/LIPSETUP.msi" onclick="window.open(this.href);return false;

inak je to uplne legalny lipsetup, mui sa nesmie posielat (to len tak, aby rec nestala...)

M


Diky moc funguje mi to heh, konecne uz SK :cool:

Nemas zac, rado sa stalo

M

sefe

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa sefe » Pi 08. Jan, 2010, 12:20

Cawte mám rovnaký problémik .. mám český windows xp profesional a chcel by som to spraviť tak aby bol slovenský ale keď dám http://lozinak.info/LIPSETUP.msi" onclick="window.open(this.href);return false; tak mi to nejde vyhodí mi čistú stránku a tam iba číslo 404 .. nedalo by sa to hodiť niekde inde? .. :? :?

Užívateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1009
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa matopd » Pi 08. Jan, 2010, 12:59

Vydrz kamo, musel som to "zhodit". lebo som si cosi menil na webhoste, o par minut to tam bude :D

M

sefe

Re: Slovencina do Win XP CZ

Príspevok od užívateľa sefe » Pi 08. Jan, 2010, 16:43

Strašne ti ďakujem už mi to šlape .. si pán :good:

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"