Strana 2 z 2

Re: re

Napísané: Ut 18. Mar, 2008, 20:13
od užívateľa palee
_7uraj napísal:Vistu uz duplom ta vie tak spomalit Pc ze hnus...

Mno Vistu ma dost vela mojich znamych a ked som videl co to robilo so 4jadrovym C2D a 2GB ram stacilo mi to... Nechapal som ako to moze na takom Pc ist tak pomaly...:)
:roll:

ak Ti Vista zpomalila 4Core s 2GB, tak si myslim, ze chyba bude niekde inde...

a diky za opravu, ani som to nezbadal :)

radim vyskusat, to bude asi najjednoduchsie...je ovela stabilnejsi a aj rychlejsi ako XP, aj keD je to subjektivne...

Napísané: Ut 18. Mar, 2008, 20:34
od užívateľa glide
2 _7uraj:

Urob to ako ja... uz dlhy cas bezim dual boote. Na linuxe robim 99% prace s PC a na to 1%, ktore tvori Lineage2 mam windows. Absolutne ho neudrzujem (ak neratam antivir a pravidelne aktualizacie), netrapi ma co sa v nom deje pokial L2 bezi ako ma. Inymi slovami win mam len na blbosti.

Ja viem, ze pokial hravas vela hier tak to nieje idealne riesenie, ale urcite lepsie ako jehoVista. :) Pokial ficis len na CS a Q4 (linux) a L2 (ktory ked ides hrat, tak vies, ze najblizsich par hodin aj tak nic ine robit nebudes) tak je to uplne idealne :)

Napísané: Ut 18. Mar, 2008, 21:16
od užívateľa l0k2
Nie je to cele na smiech? aby sa pc po vypadku prudu, alebo inom incidente zrutilo? Podla mna hovoris trosku nezmysly :?

Si tam kup za 1500,- zalozny zdroj ktory ti to automaticky hibernuje alebo shutdowne a mas po "incidentoch". Aj ked pravdu povediac tvoj problem bude niekde inde.. (vyssie som uz jemne naznacoval).

Btw o narocnosti Visty sa da vzdy polemizovat, moja priatelka je pokusny kralik na Celerone @2,66GHz + 1GB. (je ale pravda ze to je E1200) :red:

Napísané: Ut 18. Mar, 2008, 23:00
od užívateľa iwhy
Ja pouzivam Visty asi 4 mesiace, z toho posledny mesiac 64bit na novom PC (E8200, 4GB RAM...). Na starom Athlon XP 2200+ to slo dost kostrbate ale neverim, ze na pocitaci mladsom ako 2 roky s 2GB ram to ide pomaly...

OS pouzivam na pracu (photoshop, illustrator, apache+mysql+php) a nejake drobnosti s videom, ide mi doposial vsetko a musim povedat ze pekne svizne. Jedine co mi na Vistach nebezi je 4 rocna Wifi karta na ktoru nie su 64bit ovladace, program ktory by neslapal som nenasiel, problem mozu byt tak akurat 16bit aplikacie...

To, ze ti XP po vypadku elektriny nenabehne je HW chyba, stavalo sa to ako mne a ludom ktorych poznam a mozem povedat ze ako som ja z toho vysiel bez nasledku, tak niektorym poodchadzali particie...

re

Napísané: Ut 18. Mar, 2008, 23:57
od užívateľa _7uraj
Pochybujem ze je to chyba HW pretoze sa mi to stalo na 3 roznych Pc... Stary pc, tento co mam teraz a na mojom notebooku. A jasne ze sa to nestalo po kazdom vypadku prudu to zas nie ale proste tento rok vypadla u nas elektrina raz a prave vtedy som mal zapnute pc a proste uz nenabehol win , skusal som vsetko mozne... A ze mi to niekto neveri ? Nemusi, mna to netrapi... A s tym dualboot to ma zaujalo :) , slo by to aby bol funkcny XP a Vista na jednom pc ? Malo by nie ? Ale ako to bude so zatazenim ? Ked nabootujem jeden OS tak ten druhy len zabera urcite miesto na disku ako nejake dvdcko ? Ovplyvni to rychlost startu pc alebo jeho vykon ???

Napísané: St 19. Mar, 2008, 09:18
od užívateľa glide
Dualboot je dualboot = mas 2 OS. Mozes ich tam mat 1000 a urcite nedojde k spomaleniu. Bud mas nabootovany jeden, alebo druhy.

PS: dualboot Vista + XP to je absolutne uchylne.