XP OEM

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

XP OEM

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Št 23. Aug, 2007, 21:03

mam jednu otazku , mam XP home OEM , vedel by som ho este hodit na dalsi pc a regnut pod tim istym keyom ?? .. :red:
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 23. Aug, 2007, 21:05

NIE

Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Št 23. Aug, 2007, 21:10

kua :( preco nie ??
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Št 23. Aug, 2007, 21:28

lebo je to oem. teda verzia predavana spolu s urcitym HW...
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Št 23. Aug, 2007, 21:40

OEM mozes mat regnute len na jednom kompe a je to viazane na dany hardware, cize aj keby si to dal po vymene stareho kompu na novy tak ti to uz nepojde lebo je to iny hardware a musis kupit novu licenciu.

Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Pi 24. Aug, 2007, 21:26

****** , tak sa budem musiet uspokojit s vistou ... :(
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

Užívateľov profilový obrázok
BurnerTom
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 548
Dátum registrácie: Pi 18. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BurnerTom » Po 27. Aug, 2007, 21:51

fyzicky to ide, nie licencne

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Ut 28. Aug, 2007, 07:43

licencne to ide iba vtedy, ak Ti zhorel hardware, a vramci reklamacie dostanes novy.
Nic to vsak nemeni na fakte, ze M$ na zaklade vygenerovaneho kluca, ktory zasiela instalator, vie, aky HW si mal pri prvej instalacii/registracii, a ku akym zmenam doslo.
Sleduje sa grafika, maticna, procak a disky. Ramka tusim nie *resp. ma malu vahu*.
Ak toho vymenis vela, holt mas smolu...
lava, prava, lava, prava ...

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"