Windows bez instalovania driverov atd

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Windows bez instalovania driverov atd

Príspevok od užívateľa Durino » Pi 25. Máj, 2007, 15:24

Potreboval by som poradit

Nainstaloval som si na novo cely windows s potrebnymi drivermi a programamy. A mam uz plne zuby to stale nahadzovat od znova ked robim re-instal windowsu.

Neviete o niakom dobrom programe, ktory umozni potom len ten windows ako je cerstvo nainstalovany zkopirovat na disk a hotovo.

Vopred dakujem

:D

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Pi 25. Máj, 2007, 15:50

Staci ti spravit zalohu - obraz disku. Sluzi na to napriklad program Norton Ghost. Ja ho pouzivam uz dlho, za cca 5 minut mas celu diskovu particiu obnovenu. Mna uz tiez nebavilo stale instalovat vsetko nanovo.

Tento programik najdes na Hirens Boot CD, najdes ho na nete a je myslim free. Nabootojes s neho, spustis Ghosta, das kopirovat particiu do image suboru a je to. Ked sa ti win rozhasi, jednoducho zas rozbalis image subor na tu particiu.

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » So 26. Máj, 2007, 16:53

Hmm diky vskusam potom dam vediet ako sa mi to pozdava :D

Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » So 26. Máj, 2007, 18:14

Ja na to iste pouzivam Acronis.
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
G4Rb11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 428
Dátum registrácie: So 13. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa G4Rb11 » Po 28. Máj, 2007, 20:11

ja Odporucam Acronic True home image je to jednoduche a rychle ma aj moznost Clone HDD atd ,, potom maju este aj Acronis Disk direckor to je na formatovanie diskov delenie a spajanie tiez dobra vec :)
Sony Vaio VPCF11M1E*Core i5 520M 2.4GHz*Ram 4Gb DDR3 1066MHz*Nvidia GT330M 1Gb*500Gb 5400Rpm*Display 16,4" 1920*1080*Blue Ray*External HDD 1.5Tb +320Gb 2,5"*Monitor Samsung SyncMaster T240 24"

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » St 30. Máj, 2007, 20:43

hmm da sa v tom ACronics vypalit ta particia naa DVD ??? Mam iba jeden disk a nemam ako klonovat ten disk

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » St 30. Máj, 2007, 23:34

:D uz som na to prisiel

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"