Ako odstranit system volume infotmation ???

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Ako odstranit system volume infotmation ???

Príspevok od užívateľa Durino » St 04. Apr, 2007, 15:57

Chcel by som sa sa spytat ako to mam dat prec zabera mi to hrozne vela miesta. Windows mi to nedovoli odstranit co s tym ???

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » St 04. Apr, 2007, 16:29

Je to adresar s datami na obnovu systemu. To by som aj doporucoval vypnut. Potrebujes tomu nastavit prava, spusti cmd line a napis:

Kód: Vybrať všetko

cacls "C:\System Volume Information" /T /E /G "konto":F
S tym ze namiesto konto daj uzivatelske meno pod akym si prihlaseny alebo akemu chces dat prava na zmazanie.

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » St 04. Apr, 2007, 17:28

No uz mi to zbehlo v tom cmd line,ale stale mi odopiera pristup

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » St 04. Apr, 2007, 17:33

DIky moc uz mi to ide som musel len dat na D:\ to bolo vsetko mam tam asi 30GB more by som ani neveril

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Št 05. Apr, 2007, 09:28

odstranuje sa to inac, vlastnosti tohoto pc, obnovenie pc a tam odskrtnut tu polozku co je tam ako jedina po tomto ti uz zmyzne
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Durino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 26. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Durino » Št 05. Apr, 2007, 11:12

Uz som to vyriesil . Tym prvym sposobom. Problem bol v tom ze ja som to nemal na C: akoze system ale na D: ktory mam ako data. Uvolnilo sa mi riadne miesta.


Mozte to lock :D

locked by cruxlock ©

Zamknuté

Návrat na "Operačné Systémy"