HP 6310 a win

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

HP 6310 a win

Príspevok od užívateľa Jeremi » Pi 01. Dec, 2006, 20:24

takze kamarat si kupil tento ntb s free dos ked som mu tam chcel nainstalovat win tak mi win nevidi disk jednoduch vypise ze hdd nebolo najdene ale power quest 7 boot cd ho najde a da sa aj formatnut bez problemu len v tom win ho nevidno skusal som asi 4 verzie windovsu viete mi poradat ako to tam nainstalovat?????
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 01. Dec, 2006, 20:29

Zrejme tam je linux , ked i on vyuziva FreeDos. Takze navrhujem zrusit particiu a znovu ju vytvorit. Neni tam SATA disk ? Ze by bolo treba driver z diskety zadat ? Zrejme si zle napisal ten notebak , lebo co som hladal naslo mi tlaciaren a tam nedas ani ten freedos ;)
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » Pi 01. Dec, 2006, 22:01

nazov ntb je dobry je to presne tento http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6541
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 01. Dec, 2006, 22:17

To nx si nenapisal :) No mas tam SATA disk , budes potrebovat bud nastavit v biose EMULE PATA , alebo ak to ma FDD pripadne USB FDD , pripadne si na CD das SATA driver.Tu mas dribver na to. V biose budes musiet nastavit to Emule Pata.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » So 02. Dec, 2006, 00:11

tam pisu ze potrebujem fdd mechaniku nevies ako sa to da bez nej lebo ju nemam napriklad nejako cez usb kluc alebo nejako inac
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 02. Dec, 2006, 01:30

Treba FDD ktore zapojis do USB. Robil som tak jeden server a inak som si nevedel pomoct :(
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » So 02. Dec, 2006, 01:32

l0k2 napísal:Treba FDD ktore zapojis do USB. Robil som tak jeden server a inak som si nevedel pomoct :(
ved to
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 02. Dec, 2006, 01:39

Uz som pisal hore ,ale este raz v biose si nastav nieco ako Emule Pata , potom by si tu disketu nepotreboval a zrusil by particiu pri instalacii win.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20578
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 02. Dec, 2006, 10:58

nlite a urobit instalacku s ovladacmi na sata, samo ze potrebujes 2. komp ak nahodou je ten 1. bez os

p.s. to ze XP pyta fdd a iba fdd hovori za vsetko...
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 02. Dec, 2006, 15:23

Otazka znie co je najrychlejsie riesenie. Zasalsie zasa USB FDD nema len tak hocikto :-/ lebo v podstate je ho zbytocne kupovat, ked ho potrebujes iba jednorazovo
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2227
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeremi » So 02. Dec, 2006, 18:24

poriesil som to cez nlite urobil som instalacku a ide to takze dik za rady mozete lock a to s tou fdd mas pravdu naozaj sa mi koli jednemu razu neoplati kupovat
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"